Μεγάλη στιγμή στο 0:26…
Aπαιτω να ακουσω Silent Scream μετα απο South Of Heaven. Α και βγαλτε το Mandatory Suicide ρε και χωστε κανα Ghosts Of War ξερω γω…
θεικο
χειραψια kerry-dave…!!!
κλαιω…
[SIZE=“4”]απαιτώ [/SIZE]να συνεχιστει και τον χειμωνα για να τους δω και εγω,…
Γαμωτο τι βλακεια αυτοι megadeth να ουμ…Δε ξερω ποιο σετλιστ ειναι καλυτερο αυτο του oλοκληρου rust in peace η το αλλο που δε το χει ολο αλλα εχει wake up dead in my darkest hour trust…Σκατα οποιο και να διαλεξουν παλι θα εχω αναμεικτα συναισθηματα…
Rock In Rio Madrid 2010:
Πούλμαν για το χώρο του φεστιβάλ κάθε 15 λεπτά (το πολύ) ΔΩΡΕΑΝ απ το Μπερναμπέου μέχρι και τις 10 το βράδι.
Επιστροφή κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι τις 4 το πρωί.
Βλάκες Ισπανοί.
για σκέψου λίγο πόσο κοσμο μαζεύει το φεστιβάλ που λες και πόσο θα μαζέψει το σονισφιαρ στην ελλάδα…
Άσχετο, δε μίλησα για τιμή εισιτηρίου.
Σε υπηρεσίες/παροχές του διοργανωτή αναφέρθηκα.
Άσε που δε μιλάμε για καμιά τραγική διαφορά, ας πούμε ότι ήταν οι διπλάσιοι.
Edit:
48.000 λέει στη Μαδρίτη κι εδώ απ’ όσο διαβάζω αναμένονται 20.000+
δεν είναι άσχετο… εννοείται ότι όσο μεγαλύτερη απήχηση έχει κάτι τόσο καλύτερες υπηρεσίες θα έχει… αν είχαν εδώ κάθε τεταρτο λεωφορεία θα πήγαιναν με 5 και με 10 ατομα…
αν δουλέψουν σε εμας σωστά οι δύο εταιρίες μια χαρά θα είμαστε… ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για το παραμικρό…
Γι αυτό δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη.
Καλά να περάσετε.
όσο βασιλεύει στην ελλάδα το λαικοσκυλάδικο μην περιμένεις να γίνουμε ευρώπη σε αυτόν τον τομέα…
Η νοοτροπία αυτή μερικών ροκάδων/μεταλλάδων μου θυμίζει παοκτσήδες που για όλα φταίει η Αθήνα.
Επίσης σε κανέναν τομέα δεν είμαστε Ευρώπη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Φοβαμαι οτι και λογω σονισφερ δυσκολα θα μπουμε και αν πλησιαζει 4 η ωρα δεν νομιζω να κατσω εξω.:!:
Ρε συ τζιμ αλλο λεει ο κρις βασικα.Οτι τα λεωφορεια ειναι ΤΖΑΜΠΑ.Και στην τελικη αν ο κοσμος ηξερε οτι μπορει να παει τζαμπα στη συναυλια του χωρις να χαλασει βενζινη και να ταλαιπωρηθει(να και ο Ελληνας νταξ προτιμαει τη κουρσα του) θα χρησιμοποιουσε μια τετοια παροχη και ετσι θα μπορουσαν να υπαρχουν λεοφωρια καθε μισαωρο γεματα.Και ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι με τη ντιντι και θα τους τα εσκαγαν κια θα εβγαζε τα εξοδα του+κερδος.Απλα πραγματα.
μας αρέσει η όχι στην ελλάδα υπάρχει περισσότερος κόσμος που θα παει να δει την πεγκυ ζήνα από τον κόσμο που θα πάει να δει τους μεταλλικα… οπότε όλα σχετίζονται με το μέγεθος της αγοράς που στην ελλάδα λόγο και των λαικοσκυλάδων είναι πολύ μικρό…
όσο για τους υπόλοιπους τομείς συμφωνώ ότι ούτε εκεί δεν είμαστε ευρώπη ( ευτυχώς για μερικούς ) αλλά για αυτούς δεν φταίνε οι λαικοσκυλάδες
edit… κάτι πήρε το αυτί μου στο ραδιόφωνο για πιθανή απεργία μέσα στη βδομάδα των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορία… έχετε ακούσει τίποτα? δεν πιστεύω να γίνει καμια στραβή?
Με δουλεύεις μάλλον.
Ότι στην Iσπανία ξερωγώ το metal είναι πάνω απ’ όλα τα είδη και γι αυτό τους παρέχουν υπηρεσίες?
Ούτε καν, απλά σέβονται τον πελάτη.
metallica
:D:D
slayer
Megadeth
Anthrax
3 μερες εμειναν ρεεεεεε!
βασικά το δωρεάν δεν το είχα προσέξει ( συγχωρέστε με χθες το βράδυ ήμουνα αεροσμιθ και σήμερα στις 9 έδινα μάθημα )…
έτσι αλλάζει το θέμα… εννοείται ότι συμφωνώ και ότι θα μου άρεσε να γινόταν και εδώ…
εντάξει τώρα μου φαίνεται ότι δεν θες να καταλάβεις τι λέω…
τέσπα γι αυτό υπάρχουν οι διαφορετικές απόψεις για να τις εκφράζουμε και να διαφωνούμε…
πλάκα πλάκα τώρα συνειδητοποιώ ότι σε 3 μέρες τέτοια ώρα θα έχω ξεκινήσει για μαλακάσα!!!
ρε παιδια,το εχουμε εξαντλησει το θεμα με τα προβληματα που υπαρχουν στη συναυλια και πραγματι ειναι πολλα,δεν αντιλεγω.
αλλα πλεον ειμαστε 3 μερες πριν τη συναυλια,ας μιλησουμε για το ποσο γαματα θα περασουμε και τι γκρουπαρες θα δουμε και ας αφησουμε για λιγο τις μαλακιες των ντιντιδων.
Να και καποιος με λογικη.Ρε 3 μερες εχουνε μεινει!Την περιμενουμε ποσο καιρο!Και επιτελους…ΗΡΘΕ!