Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

2 ακομα!!! σκεφτομαι την ταλαιπωρια αλλα θα αξιζει. αυτα ειναι τα ωραια! συγκινητικη μπορω να πω η στιγμη χειραψιας james- dave

πραγματι μια ανασα πριν απο το live!..οσο για την ταλαιπωρια ειναι μεσα στο προγραμμα(parking,κινηση,στριμωγμα,φασαρια,γκρινια,τιμες),στη ελλαδα ζουμε,τουλαχιστον να περναμε καλα…festival ειναι καλη διαθεση θελει, τα υπολοια τα αφηνουμε στιs μπαντες!!!:slight_smile:

καπως ετσι:D

Και για να επιβεβαιώσω εγώ που πήγα για Ratm στο rock in rio δεν είχε κάθε τέταρτο…έτσι έλεγαν αλλά όταν πήγαμε ήταν γύρω στα 40-50 λεωφορεία, ο κόσμος πήγαινε σε ουρα απο ένα διάδρομο που είχαν δημιουργήσει και με το που γέμιζε το λεωφορείο έκλεινε τις πότρες και εφευγε…μπορεί και ανα 2 λεπτά δηλαδή…

Ομοίως μετά το live πηγαίνες στον χώρο που ήταν αραγμε΄να γέμιζε και έφευγε…δεν περιμέναμε σύνολο και στο πήγαοινε και στο έλα ούτε 5 λεπτά maximum…κ τσαμπα όπως ειπώθηκε πριν…

Παιδια οσοι θα πατε Αθήνα με το τραινο να ξερετε οτι Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη εχουν 3 φορες την μερα αν θυμαμαι καλα στασεις εργασιας και θα χαθουν αρκετες αναχωρησεις…

Παιδες βοηθεια, παει κανεις μαλακασα με πουλμαν απο Τρικαλα;
και αν ναι με ποιο και ποιες τιμες παιζουν;

Αθηνα-Μαλακασα ποσο ειναι;
Το πουλμαν των 4 της Appolo προλαβαινει Ανθραχ;

γειά σου ρε πατρίδα!!!
δεν ξέρω αν βάζει κανένα πρακτορείο πουλμαν ειδικά για την συναυλία αλλά εγώ κανα δυο φορες έχω πάει με το κτελ ( τα δρομολόγια της γραμμής ) και έχω πει στον οδηγό να με αφήσει στη διασταύρωση για μαλακάσα… μετά πρέπει να περάσεις απέναντι το δρόμο :wink: και θα περπατήσεις και λίγο… είναι λίγο πακέτο το ξέρω αλλά αν δεν κάνει εκδρομή κανενα πρακτορείο θα βολευτείς έτσι…

35 λεπτά είναι, λογικά προλαβαίνει.

Όλα μπήκαν στην τελική ευθεία. Σήμερα ήρθαν στα χέρια μου και τα εισιτήρια των λεωφορείων. Sonisphere i’m co[u]miiiing!

Σε ευχαριστω για την απαντηση αδερφε!
Απ 'οτι εμαθα τα κτελ ξεκινανε 7, 9, 11 κ 13:00
μετα το τελευταιο θα ειναι στις 9 το βραδυ(Δεν χανω εγω τους Μεταλλικα που να μην ξανα παω σπιτι). Απλα ηλπιζα οτι θα υπηρχε καποιο ιδιωτικο.

για την επιστροφή μπορείς να γυρίσεις αθήνα με τα λεωφορεία της απόλο που σε αφήνουν στο σταθμό λαρίσης, να αράξεις εκεί και να φύγεις για τρίκαλα με το πρώτο πρωινό τρένο…

έλα ρε πατρίδα! για καφεδάκι στην Ασκληπιού θα πας?:stuck_out_tongue:
μου 'χει λείψει η τρικαλάρα πωπω. Άντε καλή έλευση πατριώτη!

Με τρενο απο Αθηνα πως παμε απο οτι ειδα απεργια εχει μονο ανα δυο ωρες

Σύμφωνα με «Τα Νέα» το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε για αύριο, Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιουνίου να πραγματοποιήσει καθημερινές στάσεις εργασίας, τρεις δίωρες κάθε μέρα, και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 7-9 το πρωί, 3-5 το απόγευμα και 10-12 τα μεσάνυχτα.

μακαρι να τυχω στο meet and greed του rocking :roll::roll: θα το δωσω σε μια κοπελα φιλη που εχει προβλημα υγειας να την κανω να χαρει :):roll:

καμια τελευταια σετλιστ απο μεταλλικα υπαρχει???

Το τελευταιο προχτες στη Τσεχια 19/06/2010

http://www.setlist.fm/setlist/metallica/2010/sonisphere-festival-milovice-czech-republic-43d41b8b.html

thanks!!!
αλλα γιατι τοσο παλιατζουρα?!
δε θα τιμησουν καθολου death magnetic?

3 τραγουδια δεν σου φτανουν???

βασικα εννοω ειναι τα πιο πολλα 80ηλες…για μενα θα επρεπε να κανουν ενα μαζωμα απ ολα τα σιντια(εκτος απ το st anger:p).
αλλα ενταξει…λογικο ειναι αφου θα ναι φαση big 4 να το “θρασισουνε” λιγακι παραπανω.

μετα απο καιρο θα το εκτιμησετε το anger…