Γυρισα απο τικετ χαους. Χθες επειδη δουλευα και ημουνα πτωμα για να κατεβαινω κεντρο παιρνω τηλεφωνο και ρωταω “εχει αλλα εισητηρια η να βιαστω να τα παρω σημερα;” Εχει εχει πολλα μου λεει… “85 ευρω ετσι;” Ναι ναι μου λεει και μπενω σημερα το πρωι και διαβαζω εδω οτι πηγαν 95… Οκ δηλαδη για να δω το αγαπημενο μου συγκροτημα πιαστε μου τον κωλο αλλα μη μου βαζετε και δαχτυλο… Τα σκασα κι εγω λοιπον, τι να κανω… Τουλαχιστον καλα να περασουμε
Mα και εσυ μια μερα πριν?
Μεχρι τωρα 85 ειχαν.
Ε τωρα βρεθηκαν τα λεφτα ρε μιστερ
ωραιος,αφου θα σαι μεσα κομπλε,δε χανεται αυτο
η μικρη σκηνη τελικά θα ναι σίγουρα απέναντι απ την μεγάλη?
Θα βρεξει πολυ…αιμα αυριο 8)8)8)
Δεν περνανε οι ωρες γαμωτο…
οπως ητανε περσυ δεν θα ειναι???
με το που ,παινεις η μια ευθεια και η αλλη πλαγια μετα την μικρη???
Μαγκες μηπως ξερετε αν παιζουν το Angry Again οι Megadeth στα τελευταια σετλιστ τους;
Oχι, εχει αναφερθει πως θα ειναι στημενες αλλιως οι σκηνες, μα θα ειναι εκπληξη για την μερα της συναυλιας. Οποτε, θα ειναι μαλλον απεναντι η μια απο την αλλη.
Μια ερώτηση έκανε το παιδί κανείς του απάντησε με σαφήνεια.
Με λεωφορείο (051) πας Ομόνοια αλλά σε αφήνει Μενάνδρου & Ζήνωνος. Ανεβαίνεις τη Ζήνωνος, βγαίνεις Πειραιώς, κάνεις αριστερά και μπαίνεις στο σταθμό του μετρό όπου παίρνεις πράσινη γραμμή προς Κηφησιά. Κατεβαίνεις Βικτώρια (1η στάση) και ανεβαίνεις ευθεία πάνω τη Χέυδεν, περνάς την Πατησίων, βγαίνεις Μαυροματαίων και έφτασες.
Είναι λογικό να ειναι η μια απέναντι στην άλλη, γιατί αν ίσχυε τελικά το σχεδιάγραμμα της DiDi (δηλ. η μια πλάγια) τότε πολύς κόσμος δεν θα μπορούσε να δει Megadeth, ενώ θα έπεφτε και αβυσαλέο ποδοπάτημα.
Ελπίζω δηλαδή να είναι έτσι τα πράγματα…
ενα τσιγαρο δρομος…παρε ταξι θα φας που θα φας ταλεπορια μετα μην αρχισεις ετσι…
Παιδιά μου ξέμεινε ένα εισιτήριο των 85 ευρώ για το Sonisphere. Έχω βάλει και αγγελία ,όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει pm.
εισητηρια θα χει στην πορτα?η παιζει να τελειωσαν?
Αυτό.
Στίκυ πρέπει να γίνει
παιδια βρεχει πανω ετσι? εγω ειμαι ροδο δε πιστευω να παιχτει καμια αναβολη κ ερ8ω τσαμπααααα? #-o:bow2:
Μια χαρα καιρο εχει! Ηλιο με αερακι! Λιγη συνεφεια λεει για αυριο…
αν γινει μλκια θα κοπανιεμαι απο τα νευρα πραγματικα…
πάντως το meteo.gr δίνει λίγα σύννεφα… ίδωμεν - φύγαμεν…!!!