Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

ειδα,εχυσα, τα νευρα μου…!!

τρελες στιγμες οι αγκαλιες dave με lars και kirk…!!!
και γελάκια και χάρες…και γαμω τα κερατα μου…

οσοι πατε απο εδω μεσα θελω report απο τον καθενα…
κανονιστε ε…

και ρεπορτ και ολα και vga …αλλα μερικοι απο μας θα μαστε μακρυα …γιατι μπροστα θα πανε οι νεοι η οι αντρες :lol:
[-θελω να κατσω στο υψωματακι δεξια να βλεπω τα κεφαλια να ξεχαρβαλιαζοντε μετα την εισαγωγη του http://www.youtube.com/watch?v=CUDWLp1yIWw

:metal:

ΥΣ.ξερεις κανεις το νεο προγραμμα?

το παραθέτω ξανα για όσους δεν το είδαν…

MEDUSA ΡΕ!!! ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ!:D:D

Aυτο με τις σκηνες η μια απεναντι απο την αλλη ηταν δυσκολο να το
κανουν τοσα χρονια ?

θα ναι κανεις σας στο περιπτερο του ροκιν?

εγω!8)

Ε ολο και καποιος δεν θα ειναι?

Εγω παντως θα περασω μια βολτουλα (θα φοραω μπλουζα Μπολτ Θροουερ απο το λαηβ, ενδεικτικα…)!

ΘΕΛΩ…

THE GOD THAT FAILED

ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ…

WHSKEY IN THE JAR…

ΤΕΛΟΣ…

Τα λέμε αύριο!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παιζει να αναβληθει η συναυλια για τις καιρικες συνθηκες? Εχουν παρει μετρα απο το περσινο φιασκο,ξερει κανεις?

Ξέρει κανείς πόσο πάει το εισιτήριο για Αθήνα - Σφενδάλη; Στη σελίδα του ΟΣΕ δε βρίσκω τίποτα.

το φιτιτικο εχει 2 ευρο και το κανονικο 2,70

Μαγκες ξερετε απο που ξεκινουν τα λεωφορεια γ μαλακασα???
ειναι αναγκαιο να κλεισεις θεση???

μαγκες μακαρι να μην παθετε αυτο που παθαμε εμεις περσι κ να εμαθαν κατι οι αρμοδιοι, γιατι τετοιο ξενερωμα δεν αντεχεται…

Τα λεωφορεία που βάζει το κτελ Αττικής ξεκινούν από το πεδίον του άρεος. Εισιτήρια να σου πω ακριβώς δεν ξέρω από που μπορείς να πάρεις γιατί σε εμένα τα πήρε η ξαδελφή μου και δεν ξέρω τίποτα για να σε βοηθήσω. Αναγκαίο δεν ξέρω αν είναι αλλά καλού-κακού πάρε ένα τηλέφωνο και να κλείσεις για να μην φάς κανένα άσχημο φέιλ τελευταία στιγμή…

περισσευει σε κανεναν σας κανα εισητηριο?και να το δινει κ λιιιιγο πιο φθηνα?παλευω με νυχια κ με δοντια να παω σε αυτο το λαιβ,αλλα λεφτα πουθενα…:(:(:frowning:

Μόνο; Ωραία … ευχαριστώ.

Eλπίζω μόνο να μη χαθώ όταν κατεβώ από Σφενδάλη … :stuck_out_tongue:

@ManagerNick
ευχαριστω!γ μπομπ ντιλαν ειχαμε κλεισει αλλα τα εισιτηρια τα πηραμε απο το πεδιο αρεος οπου ξεκινησαν τα λεωφορεια οπως ειπες…αλλα δεν ειπανε τιποτα γ κρατησεις απλως μετρουσανε τον κοσμο και κανονιζαν λεωφορεια οποταν δεν νομιζω να παιζει τοσο ρολο :stuck_out_tongue:

θα κρατω μια τρομπα

Εγώ είμαι λίγο άσχετος με αυτά οπότε δεν θα ρίσκαρα να χάσω το λεωφορείο. Στο ντίλαν το κτελ είχε βάλει πάλι λεωφορείο…

Κοίτα. Μπορείς να πάρεις από την είσοδο εισιτήριο στα 95 γιούργια. Αλλά όπως έχω δεί 2-3 φορές που έχω πάει και μου έχουν πεί, πάντα έξω από τον tera vibe υπάρχουν άτομα που πουλάνε το εισιτήριο τους χαμηλότερα. πήγαινε κοίτα αν μπορείς να βρείς κανέναν να το τσιμπήσεις κανένα 50ρικο και αν δεν βρείς στην τελική και δεν παίζει πρόβλημα με το οικονομικό πάρε με τα 95…