Κοιτάμε και κανένα προηγούμενο πόστ έτσι φίλε μου;
Θα ήταν το ΑΠΟΛΥΤΟ χύσιμο αν γινόταν αυτό και στην χώρα μας, αλλά νομίζω πως το Sonisphere στα Σόφια θα το τραβούσαν για να το δείξουν σε κινηματογράφους στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε do the math…
Οντως… Συνειδητοποιειτε τι θα ζησουμε σε καποιες ωρες??? Θα το λεμε στα εγγονια μας για αυτη την συναυλια… [SIZE=“5”]BIG 4 ΡΕ, METALLICA, MEGADETH, ANTHRAX, SLAYER…[/SIZE] Απιστευτο και ομως θα ζησουμε αυτη την εμπειρια…:bounce::vibrate::vibrate:
Δεν νομίζω ότι είχαν να χωρίσουν και τίποτα στην ουσία…
Τέσπα, καλά να περάσετε όσοι πάτε αύριο!
Εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ,καθώς κάποιοι “έξυπνοι” έβαλαν τα αγγλικά στις 24 του μήνα(μια ημερομηνία που συζητούσα συχνά τους τελευταίους 5 μήνες) και μάλιστα το απόγευμα!!(μπορεί και να μην φταίνε αυτοί αλλά κάποιον πρέπει να κάνω blame!)!!
+Είδα και τα setlists διότι δεν είχε πλέον νόημα, αναμένετε ιδιαίτερα εκρηκτική η ατμόσφαιρα από τη δύση του ηλίου και μετά…
:band:
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ TERRA VIBE PARK ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Εξασφάλισε έγκαιρα θέση στα πουλμαν της Apollon Association για το Terra Vibe Park
Αγοράστε τώρα το εισιτήριο σας για μεταφορά με πουλμαν.
Εισιτήριο προς και από το Terra Vibe Park: 8?
Εισιτήριο μιας διαδρομής: 5?
Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Σταθμό Λαρίσης.
Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
698 41 81 844 ? 697 58 89 254 ? 210 9249330
Αγοράστε το εισιτήριο σας και από το Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ. 210 3608366
[SIZE=“2”]Γαμωτο ειναι 2.45 τα ξημερωματα και δεν μπορω να κοιμηθω!!! Επεσα στη 1 και μεχρι τις 2 στριφογυριζε στο μυαλο μου το Ride the Lightning (Flash before my eyes κι ετσι…) Και γι’αυτο δεν με επιανε ο υπνος, απ’την αγωνια για αυριο!!! Και τωρα σηκωθηκα, ξαναακουω τα τραγουδια και γραφω στο Ροκιν… Ειμαι αρρωστος με την αυριανη συναυλια, ρε πουστη ειναι 3 τα ξημερωματα! Ωχ Θεε μου!!! Μακαρι να περασουμε γαματα, μακαρι και να μπορεσω να κοιμηθω τωρα…
Υ.Γ. Τωρα μου κολλησε το Brother will kill brother, spilling blood…[/SIZE]
So let it be written
So let it be done
I’m sent here by the chosen one
So let it be written
So let it be done
To kill the first born pharaoh son
I’m creeping death…
Αλλα και
Just like the Pied Piper
Led rats through the streets
We dance like marionettes,
Swaying to the Symphony…
Of Destruction
και
I AM THE LAW
And you won’t fuck around no more - I AM THE LAW
I judge the rich, I judge the poor - I AM THE LAW
Commit a crime I’ll lock the door - I AM THE LAW
Because in Mega-City …
I AM THE LAW…
Αντε να κοιμηθεις, με εχει πιασει αγχος και υπερενταση… Θα την πεσω τωρα και θα το προσπαθησω μπας και…