Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Αναρωτιέμαι γιατί το αναρχικό σύμβολο χαίρει χρήσης και εκτίμησης από τους νέους, ενώ το κομμουνιστικό σφυροδρέπανο, το οποίο όπως και να το κάνουμε υπήρξε σύμβολο για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο και αντιπροσώπευσε σημαντικότατες κοινωνικές κατακτήσεις στην ανθρώπινη ιστορία, οι νέοι το έχουν γραμμένο κανονικότατα. Ίσως ο αναρχισμός να ήταν πάντα και να είναι το παραπαίδι της αστική τάξης, που λέει και ο Μαρξ.

Καθολου κομματοσκυλο, σωστα…

Άκυρο τελείως αλλά γιατί τραγικό το τροκτικό?

On topic
To Sonisphere βγαίνει κάθε χρόνο στη γύρα?Με τόσο κόσμο που μάζεψε φέτος ελπίζω να είμαστε και στα μελλοντικά σχέδιά του

εμ τι ειναι…?
θες να σε καταγγείλω στο τρωκτικό οτι εισαι ο βομβιστης στο γραφειο του χρυσοχοιδη?
ανετα το βαζουν…
για τοσο σοβαρο blog Μιλάμε…

ον τοπικ…

αυτος o Broderick καλος…??
ειδα ενα προσφατο live dvd και ο τυπος ειχε δέσει την κιθαρα κόμπο…

παιδες μη μπερδευεστε… το οτι ο τυπος αυτος αυτος αναφερει τη λεξη σφυροδρεπανο δεν σημαινει οτι ειναι με το ΚΚΕ… υπαρχουν 850.000 κομματα ακροαριστερα με δηθεν αριστερες πεποιθησεις…

συμφωνω κ εγω οτι παπαρολογει σε ολη τη διαρκεια του κειμενου αλλα ξανα λεω… μη μπερδευεστε και μην ασχολειστε…

τωρα να πω κ εγω την αποψη μου για το live… κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ξεκινουσε στις 5 να παιζανε μονο οι 4 τους απο 2 ωρες ο καθενας γιατι εκτος απο τους Μεταλλικα δεν χορτασα κανεναν αλλον και ειδικα τους Slayer… o Mustaine ειναι φανερο οτι δεν τη παλευε καθολου αλλα νταξει… ωραια ηταν… Αnthrax η κορυφαια στιγμη ηταν το indians/heaven & hell και σε γενικες γραμμες πολυ καλοι…

με λιγα λογια οι μπαντες παιξανε πολυ λιγο και δεν τους ευχαριστηθηκα εκτος απο τους Metallica που γαμησαν πραγματικα και η βροχη ηταν ενα μπονους αφου εγω γουσταρα πολυ…

αυτα…

ΜΛΚ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ???
ρε νιωθουν καθολου?? ουτε καν που γελασα…ηταν τοσο γελοιο που ξενερωσα!

Όλο μαλακίες λέει ο τύπος, και αφού το παίζει και λογιστής ας του πούμε ότι η αμοιβή των Metallica ήταν κοντά στα 900.000 ?.

Μιας και δεν εχω νετ γραφω αργοπορημενα…Η συναυλια με μια λεξη για μενα χαρακτηριζεται ως [SIZE=“5”]ΟΛΕΘΡΟΣ[/SIZE]

Απο την αρχη μεχρι το τελος ηταν φανταστικα…!Οι στοουν ηταν λιγο καπως με τον ηχο αλλα δεν με χαλασε ιδιαιτερα…Ο κορευ μορφαρα απλα!Τωρα για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ τα λογια ειναι περιττα…Προσωπικα εζησα μια εμπειρια την οποια ποτε δεν θα ξεχασω…!Παντα τετοια μαγκες!!!8)

Πεθαίνω με την πολιτική ανάλυση με βάση ένα κείμενο του τροκτικού, συνεχίστε.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΜΑΣ!

βρηκε κανεις τιποτα καλες φωτος??

Χαλαρα ενα απο τα καλυτερα live της ζωης μου. Απλα απιστευτο!!

ulrich πουλα και φυγε βλακα να ησυχασουμε…

κατα τα αλλα τιγκα…

Φοβερή συναυλία,γούσταρα τρελά και ειδικά με μεγκαντεθ και μετάλλικα,όπως και με τα διμποτα του λομπαρντο καραπορώθηκα.1 πράγμα μονο με ξενέρωσε σ όλο το event:ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2ΜΠΟΤΟ ΣΤΟ ΟΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ Μ???να σε χαισω ρε ουλριχ.

Ισως φταει το οτι ηταν η πρωτη μου συναυλια,αλλα μου φανηκε σαν την καλυτερη εμπειρια της ζωης μου!Δεν χαλαστηκα ουτε απο τον ηχο σε καποια συγκροτιματα ουτε απο τιποτα και περασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!Δεν σταματησα το Headbanging και μολις καποιο συγκροτιμα εβγαινε στη σκηνη ξεχνουσα και την κουραση(Ειμουν στη Μαλακασσα απο τις 11.30) και τη βροχη,η οποια εκανε την συναυλια ακομα καλυτερη(Στους μεταλλικα γιατι οταν αρχισε να βρεχει στους ανθραξ σκεφτικα οτι θα ζησω το μεγαλυτερο ξενερωμα της ζωης μου!!!:p)

Οff Topic:Οσο για το τροκτικο οποιος δεν βρισκει το κουμπι για να ανοιξει τον υπολογιστη του κανει και μια καταγγελια στο τροκτικο!!!

παιδες αφου δεν φαγατε τη βροχολασπη που φαγαμε εμεις ελβετια ειστε τυχεροι! :smiley:

Aπλα τα πραγματα.Ενα απο τα καλυτερα ιβεντ/συναυλιες που εχω παει.Μπηκα τσαμπα οποτε για την τιμη δεν θα πωαλλα ηταν καταπληκτικα.
Με χαλασε μονο λιγο το σετλιστ των μεγκαντεθ οπως και το ηλιθιο κοινο(μπαινω μπροστα μπροστα μονο για να σπρωχτω).Η βροχη στους Μετσαλικα ηταν ονειρωξη ενω οταν ειπε οτι θα παιξουν το μοτορμπρεθ κοντεψα να λιποθυμησω σαν μικρη Ρουβιτσα.
Ναι ηταν συναυλιαρα τελος.
Οι μεγκαντεθ στη μεγαλη σκηνη επρεπε ε.
Ο ηχος μια χαρα.
Η ηλεκτρικη καταιγιδα χαλαρα-βεβαια αφου ειχαν τους ξενους μπαμπουλες σκεπασαν τους ενισχυτες:p
Ωραιες γυναικες.:slight_smile:

??

τα κοριτσια του jack daniel’s θα εννοει…:lol:

Ή τα PR Girls του site :stuck_out_tongue:

Aς γραψω και γω την παπαριτσα μου…

Μπηκα την ωρα που αρχιζαν οι Stone Sour οποτε δεν ξερω τι εγινε πριν κι ουτε με ενδιαφερει κιολας για να μαι ειλικρινης.Απ αυτους λοιπον ειχα ακουσει μονο το Come whatever may.Μ αρεσαν παρα πολυ γενικα,με κερδισαν στο να τους ψαξω αν και δεν ηξερα πολλα κομματια τους και ειδα μια μπαντα δεμενη-προβαρισμενη με ηχο τουμπανο και πολλη ενεργεια στη σκηνη.Ευγε.Θα μπορουσαν να λειπουν βεβαια οι πιπες που ελεγε ο Taylor.Ρε φιλε δλδ οκ,ξερουμε που πεφτει η Βουλγαρια δεν ειμαστε Αμερικανοι,μη κανεις να φαινεται λες και ηρθες απ τη Ν.Ζηλανδια και κουραστηκες απ την πτηση.Χεσε μας.Κατα τ αλλα,καλα αρχισαμε…

Μετα το τελος βουρ στην μικρη σκηνη για Anthrax.Δεν ηταν ποτε απ τις αγαπημενες μου μπαντες,τους θεωρουσα ωστοσο παντα συμπαθεις και τους εχω συνδεσει με την πρωτη φορα που τους ακουσα καπου το 90-91,οταν αγορασα κατα τυχη το Penikufesin
απο ενα συνοικιακο δισκαδικο γιατι δεν ειχε αλλο απ αυτους και ηθελα να τους τσεκαρω οπωσδηποτε.Τεσπα,ηχος μετριος προς σκατα,ο Belladonna κακος,ειδικα στο Only και στο Heaven and hell.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν για το μεγαλο stage,σε καμια περιπτωση για one of Big4…σιγουρα οχι πλεον τουλαχιστον.Αν ηταν στη θεση τους οι Sepultura τοτε θα ηταν πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ line up…Γενικα ευχαριστοι αλλα αδιαφοροι,οποτε ευκαιρια για ταμειο και μαρκες και βολτα στα μαγαζα κτλ.

Για Slayer δεν μπορω να γραψω πολλα.Ηταν απωθημενο να τους δω εδω και 18 χρονια,τελικα το καταφερα,μια και τις προηγουμενες φορες συνουσιαζοταν ο Διας και δεν μου καθοταν να παω και ειδα αυτο που περιμενα απ την πρωτη στιγμη που αντικρυσα τα θηριωδη stacks των Marshall εκατερωθεν της σκηνης…Ηχος λες και ακους πριονοκορδελες,γκαζια,ξυλο,κομματαρες(οκ θα μπορουσαν κι αλλες,αλλα νταξει,οι Slayer ειναι γαμω,δεν ειναι οτι δεν παιξαν το υπερχιτακι που ακους στο ραδιοφωνο),την σκατοφατσα και τα ταττου του Κινγκ,τα “τζαζ” σολο με ξεβιδωμα του whammy bar και το κοπανημα του Lombardo.Ενα thanks στο τελος ηταν αρκετο και ουτε παπαδες για οικογενειες,ουτε για πατριδες ουτε τιποτα.Για μενα η τοπ εμφανιση της ημερας συνολικα μαζι με Stone Sour(οι Metallica παιζουν μπαλιτσα μονοι τους ε,να μην παρεξηγουμαστε…).

Toυς Megadeth ειχα να τους δω απ το 2001 και τοτε δεν μ ειχαν αρεσει καθολου live,οποτε δεν ηξερα τι να περιμενω.Τα περισσοτερα cd τους τα λατρευω να τα ακουω στο σπιτι,στο αμαξι,στο διαστημοπλοιο,στο hoverboard και αλλου,αλλα λαηβ ειναι αλλη ιστορια.Τα holy wars και hangar 18 αρχισαν με πολλα προβληματα στον ηχο(ειδικα στο πρωτο η lead κιθαριτσα πηγε για βρουβες) και εναν Mustaine να κανει κατι φαλτσετα αλα King Diamond μπας και πιασει νοτα,αλλα ελα που δεν…Οσο περνουσε η ωρα βελτιωθηκε η κατασταση της φωνης και οσο εμπαιναν οι κομματαρες η μια πισω απ την αλλη,τοσο φαινοταν ποσο μεγαλη μπαντα ηταν καποτε και ποσα καλα κομματια εχουν.Πλεον αν και σχεδον σκια του παλιου καλου εαυτου τους σιγουρα δεν ηταν για τη μικρη σκηνη και ηταν πραγματικα κριμα γιατι θα ειχαν ακομη μαζικοτερη ανταποκριση,μια και ο κοσμος προσπαθουσε να πιασει καλη θεση για τους headliners.

Oι Metallica ειναι αυτη τη στιγμη η μεγαλυτερη Metal μπαντα στον πλανητη,το ξερουν,το ξερουμε και αυτο ειναι αρκετο.Με το που βγηκαν στη σκηνη,εσβησαν τα παντα ολα οσα προηγηθηκαν και η βροχη εκανε το ολο σκηνικο πολυ ιδιαιτερο.Ειδικα η εικονα με δεκαδες ομπρελιτσες(κατι εμπριμε και ροζ ειδικα ολα τα λεφτα) να διακρινονται την ωρα που παιζει το harvester of sorrow ειναι priceless.Το σετλιστ ιδανικο για το ολο event,ο James σε δαιμονισμενη φορμα,ο Kirk με λιγοτερα φαλτσα επιτελους(αν και το One του αλλαξε τα φωτα…μιλαμε πονουσα σε καθε bend).Αν ειχα ενα ευρω επισης για καθε ακυρο και αποτυχημενο break του Ulrich αυτο το βραδυ θα ειχα μαζεψει φανταστικομυρια και θα κανα τον Ρομπαξ να φαει το καπελο του.Τι διαολο τον επιασε και εκανε τοσες μαλακιες μονο αυτος ξερει.Τεσπα οταν παιζεις ολα αυτα τα κομματια και επικρατει παροξυσμος αυτα δεν εχουν σημασια.Γουσταρα τρελα με τη διασκευη Budgie,παρακαλουσα να διαλεξουν αυτο και τελικα το παιξαν.Φακ γιεα.Ο ηχος τουμπανο,ο λαος μια χαρα,απλα ενα κλικ πιστευω πιο κατω απ το 07 και γενικα εμφανιση απ τις λιγες.Ρε γαμωτο,ειναι 50 χρονων ξερω γω και βαρανε ετσι,δεν γινεται αυτο το πραγμα.Motorbreath??Δλδ ευγε και μακαρι να ναι ετσι και αλλα 20 χρονια.Μεγαλη μπαντα.Η μεγαλυτερη ισως.Το μονο κακο θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες ηταν τα λογυδρια του Τζεημς.

Γενικα περι φεστιβαλ τωρα.Βελτιωμενα τα πραγματα και μαλλον επειδη μπηκε χερι αλλοδαπου.Ολα στην ωρα τους,ηχος καλος γενικα,οχι συννεφα σκονης,λιγοτερα προβληματα απο αλλες φορες που ημουν εκει.Μακαρι να συνεχιστει ετσι και σε διοργανωσεις αποκλειστικα εγχωριες.Αν εξαιρεθει η βροχα,ολα καλα ηταν μεσες ακρες.Ταμειο ουρα δεν περιμενα πανω απο 2 λεπτα γιατι ολοι πηγαιναν σε 1 γαμημενο ταμειο ξερω γω και στα υπολοιπα γυρω-γυρω δεν πατουσε ψυχη(ακατανοητο αλλα τεσπα…).Εντωμεταξυ επαιζαν απιστευτες καλτ μορφες στον χωρο,τις οποιες πολυ θα θελα να δω-μαθω τι διαολο κανουν στη ζωη τους γενικα,αν ξερει εστω ο κομμωτης τους οτι βγαινουν εξω κτλ…Θεος επισης το παλικαρακι μπροστα μου στους Megadeth οπου εκανε απο air guitar μεχρι air-bass,air-drumming κ.ο.κ.Αψογος παντως.Ολα τα break σωστα.

Απ το περιπτερο του Rocking περασα 3-4 φορες αλλα δεν πετυχα ουτε εναν γνωστο.Που διαολο ησασταν ολοι ρε λαμογια??(Ξερουν αυτοι ποιους λεω…μυγιαζονται.)

Κι αλλα ηθελα να πω νομιζω,αλλα νυσταζω και βαρεθηκα.Αν θυμηθω τιποτα αλλο θα κανω εντιτ.

Να και κάποιος που τα είπε ακριβώς όπως ήταν.