Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Σωστός ο φίλος! Προσωπικά το μοναδικό που με πείραξε λιγάκι ήταν πως έπαιξαν στη μικρή σκηνή οι megadeth και οι anthrax, αλλά και πάλι πέρασα πολύ όμορφα! Αντε και του χρόνου να μας ξανάρθεις Sonisphere!

σπουδαιο πραγμα κανανε,επαιξαν μεθυσμενοι,και?να ηταν οι μονοι που το εχουν κανει να ελεγα,οκ ναι εκαναν και κατι,αλλα αυτο το εχουν κανει οι 90% μεταλ μπαντες που κσεω!!!ελεος…

αν διαβασεις τι εγραψα πιο καλα ισος καταλαβεις οτι αυτα που λες δεν βγαζουνε νοημα…

Εμενα δεν με χαλασαν τα οσα ειπε ο James, επαγγελματιας ειναι, λογικο τα περισσοτερα να τα λεει σε ολη την περιοδεια… Εγω τον ειδα ορεξατο, να περναει καλα και να το ευχαριστιεται και ο ιδιος και αυτο μετραει… Δεν με πειραξε τιποτα για να γκρινιαζω. Ναι, θα ηθελα πολυ Megadeth και Anthrax στην μεγαλη σκηνη, αλλα δεν εχει νοημα να γκρινιαζω γιατι ηταν απλα [SIZE=“3”]ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ[/SIZE] εμπειρια αυτο το φεστιβαλ και το σκεφτομαι συνεχεια…

Χθες μαλιστα κωλοχαρηκα γιατι βρηκα μια μπλουζα που ηθελα να παρω απο οταν ειχε βγει στο ιντερνετ, αλλα επειδη την ειχα βρει σε μαγαζι στο κεντρο, λεω ενταξει θα την εχουν και εκει, να την παρω την μερα της συναυλιας… Αλλα οταν εφτασα Μαλακασα, ειχαν μεινει μονο S και εφαγα μεγαλη ηττα και ξενερα… Και την επομενη που πηγα στο μαγαζι δεν ειχε αλλες, μονο S παλι… Χτες λοιπον κατεβηκα κεντρο στο ιδιο μαγαζι χωρις να πολυελπιζω, αλλα την βρηκα, ειχαν φερει κατι τελευταιες… Πωρωση, την ηθελα τρελα, για να μου θυμιζει αυτην την μερα… Οχι οτι ξεχνιεται, αλλα λεμε… Δειτε και φωτο της μπλουζας λοιπον

Δώσε λινκ!!!

Στο internet δεν υπαρχει πια, πρεπει να εχει εξαντληθει, για αυτο και την εψαχνα εναγωνιως…

sto livemetallica.com yparxei apo simera to show sto terra vibe me 9.95$ opios endiaferete…

ωραια…καποιος θα το ανεβασει σε ολάκερο ιντερνετ

επισης οχι γκρικλις γιατι εδώ εχουνε μαστιγιο…!!!

εχω την ιδια…την ειχα αγορασει απο τοτε που κυκλοφορησε…με κοροιδευαν ολοι γτ ειχα αγορασει τη μπλουζα κ δν ειχα αγορασει το εισητηριο…εισητηριο πηρα την ιδια μερα με τη συναυλια…:p…τα σπαει παντως το μπλουζακι…συλλεκτικο αναμνηστικο…ειχα δει ενα μαγαζι κοντα στα εξαρχεια να πουλαει…

Επιτελους :slight_smile: Αργησανε λιγο αλλα το αποτελεσμα ειναι σιγουρα καλυτερο απο το 2007, πολυ καλυτερο!!!

Σε περιπτωση που το εχει ‘‘παρει’’ και αλλος, εχει προβλημα στο να ''κατεβασει΄΄ το CD ARTWORK? (booklet & tray ολα καλα!). :-k

Ok,σορρυ τορα ειδα τους κανονες,τα εσβησα.Σορρυ και παλι.

Mods :roll:

Εγώ πρόλαβα και τα κατέβασα οπότε κάντε ότι θέλετε!!!:lol::lol:

Me too.:stuck_out_tongue:

Ποιο καλο παιδακι θα το κανει upload? Share the love

Eαν μου πεις πως και που το κανω εγω… δεν εχω ιδεα :lol:

Αν και το καλο παιδακι μαλλον λεγετε ο μ@%@ που τα εσκασε :stuck_out_tongue:

Μπορεις αν θες να εισαι το παιδακι που στο δημοτικο ειχε διαβασει για το διαγωνισμα και εκρυβε το γραπτο του για να μη βλεπουν οι αλλοι

Δες λιγο το inbox σου…:roll:

Θέλω κι εγώωωωωωωωω!!!