Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

οσον αφορα τις φωτο 1 απο τα ιδια…
αναμενουμε παιδες…

Όχι ειρωνίες… :slight_smile:

Πραγματικα εμπειρια ζωης η συναυλια κ θα μου μεινει αξεχαστη, μονο ενα πραγμα μετανιωσα, που ημουν καγκελο σε ολους τους μπιγκ 4 εκτος απο μεταλικα, λογω κουρασης… Οταν ειδα να πετανε τις πενες σαν σπορια εμεινα με το στομα ανοιχτο! Ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ρε παιδες, υπαρχει κανενας που να πουλαει την πενα του? Ειδικα αν ειναι εκεινη που εδειξε ο Τζειμς… Δεν θα συγχωρησω τον εαυτο μου αν δν κανω τα παντα για να αποκτησω ενα ενθυμιο!

Δεν έχω εκείνη αλλά σου πουλάω μία 70 ευρώ. Άντε τυχερούλη διαλέγεις εσύ ποιά, έγω μπάσσου και κιθάρας!!

κ γω θελω megadeth με ολο το r.i.p κ 2 ores set-list…Μ E G A D E T H ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

η καλυτερη στιγμη της βραδιας για μενα…http://www.youtube.com/watch?v=LECrxVmVqPQ&feature=PlayList&p=4880B508F062A7A2&playnext_from=PL&playnext=1

παιδια πραγματικα ειστε πολυ τυχεροι οσοι πηγατε. Συγκριτικα με το 2007 οι metallica ηταν καλυτεροι? Πειτε μου pleeeease για να μην στεναχωριεμαι τζαμπα. (δεν μιλαω μονο για την μπαντα, αλλα και για το κοινο γιατι ακουω ποικιλα σχολια αυτες τις μερες)

Επισης, οι stone sour τι ωρα παιξανε? 4? Πολυ κοσμο ειχανε για τετοια ωρα. Μπραβο τους. Αλλα no through glass? Ψιλοαπαραδεκτο.

Πρώτα από όλα οι 4 μεγάλοι έπρεπε να είναι στη μεγάλη σκηνή όπως τους αρμόζει. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Επίσης το σήμα στη Μαλακάσα είναι επιεικώς για τα μπάζα όπως είπαν και παραπάνω.

Τέσπα στο καθαρά συναυλιακό τώρα:
Suicidal Angels έχασα δυστυχώς, Bullet For My Valentine δε μπορώ να πώ ότι στεναχωρέθηκα που τους έχασα και πρόλαβα τα 3 τελευταία κομμάτια Stone Sour
οι οποίοι ήταν πολύ καλοί.
ANTHRAX: Πιστεύω με Bush παίδες αυτά τα κομμάτια έβγαιναν καλύτερα. Ο άνθρωπος είναι πολύ πιο σταθερός στην απόδοση του από τον Belladona. To set παρόλα αυτά ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΕ. Η πλάκα ήταν όταν περιμέναμε και έλεγα από μέσα μου “βγείτε με Caught In A Mosh” και έγινε πραγματικότητα:D. Μετά της καριόλας Medusa, Antisocial, METAL THRASHING MAD, Indians/Heaven And Hell (με βροχή), Only. Γενικά πολύ καλοί αλλά άλλο live αλλο studio. Δε θέλω να πώ άλλα. Ιδωμεν.
SLAYER: Η δεύτερη αγαπημένη μου μπάντα βγήκε και απλά γάμησε για τη μια ώρα που έπαιξε. Ωραίο το έμπα με World Painted Blood. Πολύ καλό σετλιστ όπου ντάξει ειδικά στα Chemical Warfare, Angel Of Death, Raining Blood, Jihad, South Of Heaven σεληνιάστηκα!! Θα θελα και ένα Black Magic αλλά δε πειράζει. SLAAAAYYYYEEER!
MEGADETH: Φοβερό έμπα με Holy Wars και Hangar 18. Συνέχεια με ένα από τα αγαπημένα μου Megadeth, το Skin O My Teeth και η απόλυτη ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ στο A Tout Le Monde. Για μένα μαζί με Peace Sells

οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Μόνο ένα παράπονο: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TORNADO OF SOULS ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ? Παρόλα αυτά πολύ καλοί αν και ο Dave δεν ήταν στο 100% της απόδοσης του φωνητικά. Αυτός να δούμε θα τον κρατήσει τον Ellefson μετα την επετειακή περιοδεία του Rust In Peace?

Παίζει να ήμουν κι εγώ. Μήπως είχε μια τσάντα Eastpak, γκρι βερμούδα και μπλούζα And Justice For All?

METALLICA: Φανερά κουρασμένος από τους αλλους 3 και μέσα στη βροχή (πάλι καλά που πήρα αδιάβροχο μαζί μου) περίμενα την αγαπημένη μου μπάντα να βγεί. Με κάποιο μαγικό τρόπο όταν μπήκε η εισαγωγή του The Good, The Bad Αnd The Ugly έφυγε μέρος της κούρασης και όταν ακούστηκαν οι 5 πρώτες νότες του Creeping Death ήξερα ότι θα γίνει της πουτάνας. Δε κοπανήθηκα όσο ήθελα λόγω μειωμένων αντοχών αλλά τραγούδησα με όλη μου τη ψυχή καθόλη τη διάρκεια του live. Στη συνέχεια For Whom The Bell Tolls και Ride The Lightning υπο βροχή που είναι απλά ένας μαγικός συνδυασμός. Φτάσαμε σε τέτοια κορύφωση που απλά δεν νιώθαμε τη βροχή από ένα σημείο κι έπειτα. Η συνέχεια με Harvester Of Sorrow, Welcome Home, Fade To Black, Master Of Puppets, Blackened (από τα highlight μου άνετα), Sad But True (αφιερωμένο σε Anthrax, Megadeth, Slayer), Enter Sandman, Nothing Else Matters (Παύλο σε μισώ που πιασες τη πένα που έξειξε), One (σκότωσα λίγο τη σειρά δε πειράζει όμως:)) θεική. Επίσης ακούσαμε Breadfan και στο καπάκι το γνωστό drum break καααααι MOTORBREATH (απωθημένο από το live του 2007) ΠΟΣΟ ΚΑΒΛΑ!!! Και φυσικά φινάλε με Seek And Destroy και αντε γεια. Έδειξαν γιατί είναι οι θεοί μου. Στα live της χρονιάς για πλάκα μαζί με Bolt Thrower.

2 αρνητικά: 1) Ο Ulrich είχε μαγνητοσκοπήσει τη προηγούμενη του ομιλία και είπε κάποια σημεία copy-paste. Ημαρτον όμως! Αρχιμαλάκας και καραγκιόζης.
2) Οι Metallica πέρασαν τα χειρότερα πριν 5-6 χρόνια και ειναι λογικό να νιώθουν δέσιμο με τους fans και να τους θεωρούν σαν οικογένεια τους. ΑΛΛΑ ούτε μια κουβέντα για τη καταρρακτώδη βροχή? Στη κοσμάρα τους ήταν ρε γαμώτο? Χώραγε πιστεύω στο όλο πνεύμα του “Metallica family” και ένα “μη μασάτε παίδες από τη βροχή και σπάστε τα μαζί μας” μύνημα.

δεν ειναι ετσι…
και οι αλλοι τα ιδια λενε σε καθε Live…
αυτα που ειπαν στο 2007 ας πουμε και οι 4 αυτα ελεγαν σε ολη την τοτε περιοδεία…
ακριβως τα ιδια ομως.!!

σιγα μην κατσουν να γραψουν και λογο…

Ε ναι και οι αλλοι βλακες είναι οταν τα λενε. Με 85 euros είναι αστειο να λες οτι καποιος είναι στη (sic) Metallica family. Γελάει ο κόσμος…

Χμμμ έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Απλώς ρε παιδί μου θα ήθελα περισσότερο αυθορμητισμό από μεριάς τους, τίποτα άλλο. Πέρα από τα κλισέ δηλαδή.

Ρε παιδια αν ειναι δυνατον παντως…

Αν ειναι δυνατον μεγαλοι ανθρωποι να παιρνουμε στα σοβαρα τα λογια που λενε ανθρωποι που κανουν καθε 2 μερες λαηβ.

Λες και νοιαζονται που παιζουν ή λες και δεν εχουν ξανακανει συναυλια.

Θελουμε και αυθορμητισμο τρομαρα μας…

Σαν αυτο που ακουω “Υποσχεθηκαν οτι θα ξαναρθουν” …Ναι, μαλακα γιατι τους αρεσε η μουρη σου. #-o

Eγω απο οσα ειπε ο Jaymz κρατησα το “Do you feel it?” πριν το Fade To Black και τα λογια πριν το προτελευταιο τραγουδι οπου ειχαμε ολοι σταυρωμενα τα δαχτυλακια μπας και πει “Motorbreath”.

Αν καποιος θελει να χαλαστει, …

:slight_smile:

κοιτα…πολυ δυσκολα υπαρχει ο αυθορμητισμός σε επαγγελματίες…ειδικα σε μεγαλες μπαντες…δεν θα μπορουσε να γινει.
αν μια μπαντα με αυτο το μεγεθος αρχιζει να ασχολείται και ξεχωριστα με καθε μερος που παει, απλα ολα τα μελοι της θα φτάσουν στη σχιζοφρενία…!
φαντασου με ποσο κοσμο έρχονται σε επαφη Οι metallica…
αεροδρομια, ξενοδοχοια, συναντήσεις με fun club, δημοσιογράφους, στο Live, μετα το Live…ενταξει δεν ειναι ευκολο

για ακομα μια φορα οι ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ θα βγουν ψευτες οπως παντα,οτι ειπαν ηταν τα κλασσικα που λενε συνεχεια,τεσπα,περα απο αυτο,εχει κυκλοφορισει τπτ απο ελλαδα?καποιο full set? απο sofia βρηκα ΜΟΝΟ βιγ 4 complete set list’s!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές. Δικιά μου παραξενιά ενδεχομένως.
Δεν τους αποκάλεσα ψεύτες, απλώς μια παρατήρηση μαγκες. Τους αγαπάω υπερβολικά πολύ (όσοι με ξέρουν γνωρίζουν) για να το πώ αυτό με τέτοια αφορμή. Τέσπα όλα καλά.:slight_smile:

σιγα…αφου ετσι ειναι…δεν ειπες κατι κακο…
απλα ειναι επαγγελματίες…
καλυτερα ετσι καθως αν ηταν αλλιως ισως να μην υπηρχαν καν…

ρε ξεκολατε αν θελετε αφθορμιτισμο δεστε τα live οταν παιζανε ΜΕΘΗΣΜΕΝΟΙ!!!

SLAYER Performs Entire ‘Seasons In The Abyss’ Album In Milan

June 29 setlist

[SPOILER]01. World Painted Blood
02. Hate Worldwide
03. Cult
04. Disciple
05. Expendable Youth
06. War Ensemble
07. Jihad
08. Beauty Through Order
09. Payback
10. Seasons In The Abyss
11. Hell Awaits
12. Mandatory Suicide
13. Chemical Warfare
14. Raining Blood
15. Aggressive Perfector
16. South Of Heaven

1. Silent Scream
  2. Angel Of Death[/SPOILER]

June 30 setlist

[SPOILER]01. World Painted Blood
02. Jihad
03. Hate Worldwide
04. Disciple
05. Beauty Through Order
06. War Ensemble
07. Blood Red
08. Spirit In Black
09. Expendable Youth
10. Dead Skin Mask
11. Hallowed Point
12. Skeletons Of Society
13. Temptation
14. Born Of Fire
15. Seasons In The Abyss
16. Mandatory Suicide
17. Raining Blood
18. Aggressive Perfector

1. South Of Heaven
  2. Angel Of Death[/SPOILER]

ααααααααααχχχχχχχχχχχ…

εμενα μου κανει τεραστια εντυπωση οτι σε ενα Live που ολες οι μπαντες ΓΑΜΗΣΑΝ κ θα το θυμομαστε για παντα, αλλος χαλαστηκε που οι Metallica λεγαν για family κ ο ουλριχ οτι ειπε κ πριν 3 χρονια, παροτι η εμφανιση τους ηταν στα επιπεδα του 93 (κ σιγουρα πολυ πανω απο τις 2 προηγουμενες), αλλος που οι Slayer δεν ελεγαν τιποτα παροτι μας εστειλαν αδιαβαστους, αλλος που ο Corey χορευε η μιλουσε πολυ…

νταξει, ολοι εχουμε τις παραξενιες μας, αλλα εχουν ειπωθει κ μερικα πραγματα υπερβολικα…

προτιμω παντως να σχολιαζουμε τετοιες λεπτομερειες, παρα να γκρινιαζαμε για την αποδοση καποιας μπαντας η για το φεστιβαλ οπως περυσι! :wink:

Αυτα ειναι… μακαρι να τους βλεπαμε σε full set…