Γυναικες γενικως εννοω ρε ρεμαλια…Συγνωμη που γυρνουσα το κεφαλι μου και παθαινα πιασιμο απο αυτα που εβλεπα.Ισως ειμαι και χλιμιτζουρας βεβαια.
Γεια σου και σενα Δημητρα!!(Αν και τα δικα μου ματια εχουν αποβιονιστει(sic) εδω και καιρο…8) ),oποτε ισως γι αυτο και δεν εντοπισα κανεναν.
Υπάρχουν video Slayer από πάνω στην σκηνή?
Να πω και γω ρε παιδιά τον καημό μου…
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του rocking για το meet & greet των Slayer. Να είστε καλά που δίνετε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά θρύλους! Guys έχω στείλει στο info@rocking.gr Mail για τις φωτογραφίες που μας έβγαλε ένας τύπος (κρίμα που δεν μας άφησαν να βγάλουμε δικές μας). Χαιρετισμούς στους άλλους τύπους που ήμασταν μαζί. Είχε πλάκα εκεί που καθόμασταν έβλεπες ξέρω γω τον Corey δίπλα σου να μιλάει, πιο κάτω τον Mustaine με την γκομενάρα του (δεν ήξερες ποιον από τους δύο να κοιτάξεις!) και άλλα διάφορα. Επίσης την ίδια ώρα μπαίνανε τα παιδιά για τους Metallica καλή τους ώρα…(better luck next time)
- Πολλές χαρούμενες φάτσες στο τέλος…
- Στο Blakened εκεί που καθόμασταν όπως κοιτάς τη σκηνή αριστέρα μπροστά απίστευτο σκηνικό στο refrain: Fire :cold: και ανάβανε οι πυρσοί μπροστά μας, στην αρχή νομίζαμε οτι πεθάναμε και πήγαμε στην κόλαση!
- Ο Lars ίδιες ατάκες με το 07 στο τέλος και καλά για το πόσα χρόνια πέρασαν που ξαναήρθαν (μα τα ίδια όμως?). Δεν πειράζει σε αγαπάμε και έτσι
- Έλεος πια με τις μάρκες, τις ουρές, τις κλειστές για αρκετή ώρα καντίνες…ρε πούστη μου πρέπει να χάνεις ολόκληρη συναυλία για να πάρεις κάτι?
- Τρελό γέλιο στο τέλος με τις πέννες που πετάγανε σαν σπόρια (BTW έπιασα μια Death Magnetic :p)
Επόμενο ραντεβού το 2011 με τη φημολογούμενη περιοδεία τους a la Wall (?)…οχι Γκρίχελαντ βέβαια!
ετσι…
[SIZE=“6”]broderick[/SIZE]
οχι απλως παικταρας…προσωπικα μαζι με Πετρουτσι οτι καλυτερο σε κιθαριστα εχω δει λαιβ…πεταγε τα σολιδια και λοιπα για πλακα…ανετος…τελειος ο ηχος(μαλλον λογο Φρακταλ -νεο επαναστατικο ηλεκτρονικο καλουδι που προσομειωνει τελεια σχεδον ολους τους ενισχυτες που κυκλοφορουν με καλωδια απευθειας στην κονσολα μηδεν διαρροες ηχου- απο οτι εμαθα-μονο οι μεταλικα(οι κιθαρες)ειχαν καθαροτερο αλλα οχι κρυσταλλο …και ολα αυτα με μια ιμπανεζ…
ο τυπος ειναι μακραν μαζι με τον Ρομεο αυτη τη στιγμη τα καλυτερα δαχτυλα-παιζουν ασυλληπτα πραγματα σε ταχυτητες φωτος αλλα πεντακαθαρα(σκηνικη παρουσιαση σχετικα καλη)…
…γεμιζε τα σολος και επαιζε και παραπανω απο το σιντι(νταξει αυτο το κανουν και αλλοι αλλα θελει και εμπνευση και γνωση και να μην το βιαζεις …ακουγετε παραφουσκωμενο)…
μιλαμε για τυπο που ειχε παραδεχτει ο Λουμις οτι ειναι καλυτερος απο αυτον τεχνικα εχει μακρυα δαχτυλα(συν τις σπουδες κλασικης κιθαρας και 15ωρα απο μικρος) που μπορει να παιξει αρπεγγιος μεχρι και 8 ταστα!!!(αν καταλαβα καλα)…
…το κακο ειναι ο ηχος στην μικρη σκηνη δεν αξιζει για τετοιες μπαντες!!!..οχι οτι δεν περασσαμε καλα…
αλλα αυτες οι κομματαρες(ομολογουμενος μικρο σετ αλλα δεν εξαρταται απο αυτους)…
αν ειχαν το ηχο των μεταλλικα θα εσπεραν απειρη ηδονη!..
και εκει ειναι που ξεχωριζουν οι θεοι…
οσο για Μεταλλικα(νομιζω οτι τα ειπαν ολα πριν)…
το θεμα ειναι οτι ακουστηκαν ετσι(μακραν ο καλυτερος Φρονταμ που εχω δει να γραντζουναει και κιθαρα ταυτοχρονα να λαλα-η λυσα που βγαζει με γκριματσες μεταφερει την πορωση ακομα και αν σερνοντε οι αλλοι)..επειδη ειχαν ολο αυτο το σκηνικο οθονες τερμα καθαρο ηχο και λοιπα…
η επειδη με τα χρονια κερδισαν με την αξια τους αυτη την κατασταση αντιμετωπισης!..νομιζω οπως ειπαν και αλλοι με την πειθαρχια τους και την ενεργεια τους(και τα κομματια τους φυσικα)!..δικαια γινανε νουμερο …ενα…!!!.
…κριμα που δεν μπορεσα να παω μπροστα!..
απλα θα πεθαινα!..ζησαμε την καλυτερη συναυλια φετος…
περυσι ηταν acdc και dio-Sabbath με Testament για μενα…
οι Ανθρακες ηταν σουπερ και που να επαιζαν και στην μεγαλη σκηνη και φωναρα ο γερος!..
ενεργεια και κεφι…
ενα τραγουδι περιμενα και δεν το επαιξαν…
παρανοικες κουβεντουλες ψυχιατριου και κυριο ριφ για κοπανημα…Tumult
οπως και αυτο που ειπες…κατα τα αλλα συγχρονη αμερικανια τα κομματια τους…
αλλα ο Φροντμαν ειναι θεος…τον ηθελα στην ιδια πιστα με τους θεους!
αυτο ακριβως…αυτοι οι ηχοι της κολασεως θελουν ατμοσφαιρα και αρα σκοταδι!..
ωστοσο με απογοητευουν σαν μπαντα γιατι παιζουν τα ιδια και τα ιδια στα σολο και δινουν δικαιο σε πολλους γνωστες τους αποκαλουν κουλους …
αλλα και μονο που ειχα την τιμη να τους δω ηταν σουπερ!..
Αντε καιτου χρονου …ενας ενας headliners…να τους απολαυσουμε οπως τους αξιζει και στους υπολοιπους!
Παντως οταν ολοκληρος Ellefson ταυτιζεται με τις μαλακιες που λεει ο Jaymz, πως περιμενουμε απο αυτον να μην τις λεει στο κοινο;;; :lol:
Πραγματικά επική στιγμή το For Whom The Bell Tolls όταν μια ολόκληρη λαοθάλασσα χοροπηδούσε υπό τους ήχους των Metallica κάτω από τόνους βροχής…Πρώτη φορά που τους είδα ζωντανά και ήταν ανώτεροι των προσδοκιών μου!
Εχεις δικιο. Αυτα που λενε ειναι αμερικανιες και οποιος εχει παει Αμερικη εστω και για διακοπες μπορει να καταλαβει οτι εκει ειναι απλα ενας αλλος κοσμος και λογια σαν και αυτα που χρησιμοποιει ο Pap-Het ανταποκρινονται ακριβως στον δικο τους “πλανητη” και ποσο μαλλον οταν εχουν περασει και απο ψυχολογο και στην ηλικια που περασαν απο εκει. (Δειτε λιγο το Sopranos και θα καταλαβετε πολλα για την αμερικανικη κοινωνια και οικογενεια.)
Θελω να πιστευω οτι αν και μερικες φορες αυτα τα λογια ακουγονται ιδια και λες και ειναι πεγμενα απο κασσετα εχουν μια δοση αληθειας.
(Δεν θελω να μπω στην διαδικασια οτι ολα μα ολα λεγονται και γινονται για τα λεφτα, προτιμω να μεινω στο παραμυθι μου.)
Οσο για το live αφου τους εχω δει και τις 4 φορες που εχουν ερθει στην χωρα μας μπορω να πω οτι φετος μου φανηκαν να το διασκεδαζουν περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, κανοντας ,ειδικα ο Lars λαθη, αλλα αυτη σου δινει και την αισθηση του live (αλλιως δες Dream Theater), βεβαια αν ελειπαν οχι οτι θα μας χαλαγαν αλλα του βγηκε και η πιστη το ενα γρηγορο κομματι μετα το αλλο . O φωνη του Jaymz εχει φτιαξει αρκετα.
Αντε να μπορεσουμε να τους δουμε και του χρονου, υποθετω οχι εδω, περιμενοντας με αγωνια το show για το 20 χρονια του Black Album που οπως ειπε και ενας φιλος νωριτερα αλα Wall.
ξεπεραστε λιγο το θεμα με τους Metallica κ τα λεφτα, γιατι ειναι η τελευταια μπαντα στο μεταλ που τα σκεφτεται τη στιγμη που μιλαμε!
το τελευταιο που θα σκεφτουν ειναι να μας πουν καλα λογια για να ξαναγεμισει το terra vibe οταν ξαναρθουν, το τελευταιο που θα σκεφτουν ειναι να ηχογραφησουν δισκο για να πουλησει. για αυτο αλλωστε κ ηχογραφουν οποτε τους καβλωσει.
αυριο αν διαλυσουν τη μπαντα (φτου φτου κουφια η ωρα) τα εσοδα που θα εχουν καθημερινα θα ειναι περισσοτερα απο την καθε ενεργη μπαντα σε αυτη τη σκηνη!
ανεβαινουν στη σκηνη κ περνανε καλα κ περναμε κ εμεις μαζι τους! αυτο εχει σημασια…
πάντως προσωπικά θα ήθελα να ξαναδώ full set Megadeth… με ισοπέδωσαν…
ετσι!8)
Μπορεί να έχει ξαναειπωθεί αλλά πόσο κόσμο κόβετε να είχε ?
να πω 25.000 plus
Eμενα ενας τυπος απο αυτους που δουλευαν εκει μου ειπε οτι ειχαν υπολογισει περιπου 30.000 ατομα!!!
να πω κ εγω πως ακομα περιμενω αυτες τις φωτο…???
να πω κ εγω πως ενω οι ιδιοι οι slayer δεχτικαν να βγαλουν φωτο με δικια μου φωτογραφικη οταν τους ρωτησα, οι ανθρωποι της παραγωγης δεν μας αφισαν…???
η να πω πως εχω στειλει 3 μαιλ στη ντιντι και στο sonisphere μηπως βρεθουν οι φωτο και δεν μου εχουν απαντησει σε κανενα…???
αν μπορειτε παντως παιδια καντε κατι να βρεθουν οι φωτογραφιες, αν τις βρει καποιος ας στειλει ενα πμ. και απευθυνομαι και στα παιδια του ροκιν και στους moderator που ισως εχουν καποιες παραπανω επαφες με την εταιρια και τους διοργανωτες του meet & greet.
ξερετε οτι για καποιους ειναι ονειρο ζωης να γνωρισουν απο κοντα τις αγαπημενες τους μπαντες…ποσο μαλλον να αποτυπωσουν αυτη τη στιγμη με μια φωτο…
και φυσικα κ απο εμενα ενα τεραστιο ευχαριστω στα παιδια του ροκιν για το meet & greet… κατι τετοια σου φθιαχνουν τη διαθεση ειδικα οταν εισε φανταρος…
ποτε δεν φανταζομουν οτι τη νυχτα θα φυλαω σκοπια και την επομενη μερα θα ειμαι μαζι με τους slayer… και παλι ευχαριστω…
Ενημέρωσα τους από πάνω ότι ψάχνετε φώτος, υπομονή τώρα
ηδη στο live.metallica.com εχουν ανεβει 3 show της big four tour, και σκιζουν. της αθηνας μεχρι το σαββατο ειπαν. αναμενουμε λοιπον.
κυκλοφορει το υλικο της σοφιας σε 1080 και 720 αναλυση ηδη με το show και των 4!! 3 ωρες και 52 λεπτα!!! με εχει πιασει το κεφαλη μου. πηρα αδεια την καλυτερη περιοδο. θα μπω μεσα στην samsung μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!
Aυτο ακριβως…
Να μην εχει προβλημα ολοκληρος Mustaine να βγει φωτο και να 'χει η αλλη η καρυα. :x
Θέλω headline με όλο το R.I.P.
Mα να μην παίξουν ένα “Take no prisoners” ρε γμτ προχθες…Μακελειό θα γινόταν.
Έπαιξαν βέβαια “Hook in mouth” και τράβαγα τις κωλότριχες μου να μακρύνουν…Αφήνιασα.
Δεν θέλω ούτε γιγαντοοθόνες,ούτε τίποτα.Αυτά είναι για άλλους.Ένα δίωρο killer setlist Megadeth αρκεί.
τι λε ρε παιδι μ…