οκ
οποιος θέλει ας στείλει pm.
Μαλλον υπαρχει καποιο προβλημα αντιληψης, η κατι τετοιο …:lol:
Οποιος δεν το εχει βρει ακομα ας μου στειλει ενα π.μ. Λογω ασχετοσυνης ομως, εχω καθε κομματι ξεχωριστα σε μορφη mp3.
MOΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΛΑΙΒ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΤΟ OFFICIAL AUDIO AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΜ…ΨΑΧΝΩ ΣΤΟΝΕ ΣΟΥΡ,ΟΠΟΙΟςΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗ8ΗΣΕΙ!!!
ξερετε αν θα βγει ή εχει βγει και σε βιντεο η συναυλια των metallica?
Mπα, δε νομιζω.
Αφου δν ειναι επισημη κυκλοφορια γτ να μην μπει στο φορουμ;:-k
Γιατί εχθές σβήσαμε 105 ποστς με request. Ξέρετε ποιος έχει το link, μπορείτε να του το ζητήσετε με pm και όχι να σπαμμάρετε στο thread.
Και όπως είπε ο Deathster, μπορείτε να κάνατε ένα απλό search στο google, ή να κάνουμε lock το thread.
Μας εβρισε???:p:p:p Οκ σορρυ παιδια,σχετικα καινουριος ειμαι,δν εχω και πολλα ποστ,ειδα πως ολοι ζητουσαν,το εψαξα στο νετ,δεν το βρηκα κ αποφασισα να το ζητησω κ γω…τωρα σχετικα με τα ποστ,δν μπορω να καθομαι ολη μερα στο ιντερνετ,να λιωνω και να κανω ποστς,για να το παιξω ψαγμενος του φορουμ του ροκιν.τζι αρ…εχουμε κ δουλειες κ ενδιαφεροντα…φιλικα…
Γι αυτο μπαινει στο φορουμ κ δν γεμιζει το τοπικ με ποστ “ποιος το εχει”,“το θελω κι εγω”,“κι εγω ενα πμ”,“mipos mporeite na to steilete kai se mena”…
Tεσπα,δικο σας θεμα…
Εκτός από τα official κυνηγάμε και τα bootlegs, ακόμα και το utube αρκετές φορές έχει κατεβάσει μαγνητοσκοπημένες συναυλίες λόγω δικαιωμάτων κλπ. Το google είναι τεράστια εφεύρεση, βρίσκουμε τα πάντα στο π + φ.
παιδες μηπως εχουμε κανενα νεοτερο για τις φωτο απο τα meet n greet του sonisphere?
Και τα παιδιά από το site τις περιμένουν, τις έχει ο φωτογράφος του hammer
τις ψάχνουμε παιδιά. όταν τις έχουμε στα χέρια μας, θα τις στείλουμε
Aπλα, μερικα πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω ρε σεις.
Μπορω να κατανοησω οτι δε μας αφηνε (ορσε μωρη μποχλαδω :x) να βγαλουμε δικες μας φωτοζ.
Αλλα το meet ‘n’ greet δεν ειναι για το Mustaine ξερωγω, αλλα για τον οπαδο.
Αμα δεν τον αφησεις αυτη την εμπειρια να τη θυμαται με κατι ελαχιστο οπως μια φωτογραφια, τι στον πουτσο το θελουν το meet ‘n’ greet;;;
Κακώς που δε τραβήξατε με τις δικές σας. Όσοι manager και να φωνάζουν, άμα δεν έχει πρόβλημα ο μουσικός μη σκάτε.
Πληγη αυτοι οι manager, ελεος δηλαδη… Να μην σου μεινει εστω μια αναμνηστικη φωτο? Κουραγιο παιδες, ευχομαι να τις βρειτε.
Πάντως το θεωρώ πολυ κουλό να επιτρέπουν οι Μεταλλικα να βγάλεις φωτο με την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ φωτογραφική και απο οτι διαβάζω εδώ να μην επιτρέπετε σε υποδιέστερα εμπορικά συγκροτήματα.Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ρε παιδια ακουστε πως παιχτηκε η φαση.
Εγω δεν ειχα κερδισει στην κληρωση για το meet ‘n’ greet των Megadeth.
Aπλα δεν ηρθε ο δευτερος νικητης και οπως περασα καποια στιγμη μετα τους Stone Sour τυχαια απο το περιπτερο του rocking, ελεγε καποιος “Θελει κανεις να γνωρισει το Mustaine απο κοντα;;;” και χωθηκα.
Ετσι, δεν ειχα ουτε φωτογραφικες ουτε τιποτα.
Παμε που λετε εκει και μας λενε ξερωγω θα υπογραψουν ΕΝΑ μονο αντικειμενο (ναι, μην πιαστει το χερι τους :p).
Μας ειχαν που λετε σε μια σειρα, τους χαιρετουσαμε και φευγαν.
Οι πρωτοι 2 ειχαν φωτογραφικες και βγαλανε …Εγω ημουν τριτος και παροτι ο Mustaine οταν τον ρωτησα, ειπε οκ, μεχρι να παρω φωτογραφικη απο τους πρωτους δυο, εχασα χρονο και επειδη η ολη φαση ηταν ξεπετα, δε μ’ αφησαν μετα.
Αλλα ουτε και οι υπολοιποι βγαλανε προσωπικες φωτογραφιες, παρα μονο οι πρωτοι 2 και μονο με το Mustaine.
Δεν ξερω αν φταιει η μπαντα που βαριεται ή οι μανατζερς, αλλα αν δεν αφησεις τον οπαδο να βγαλει φωτογραφιες, η ολη φαση ειναι αχρειαστη …ποσο μαλλον οταν ματωνει για να βρει τη μια “επισημη”.
iron_aris, δεν ξέρω ακριβώς σε ποιον απευθύνεται το παράπονο σου, φαντάζομαι στο συγκρότημα ή στους managers που δε σε άφησαν να τραβήξεις φωτογραφίες.
Δεν ξέρω πως σκέφτονται τα συγκροτήματα, αλλά φαντάζομαι ότι για πολλά από αυτά θα είναι “αγγαρεία” το να κάνουν μια συνάντηση και απλά γίνονται τα τυπικά για να τελειώνουν.
Δε γνωρίζω τι έγινε με τους Megadeth, ούτε ποιος ήταν ο βιαστικός της υπόθεσης… ΑΛΛΑ… το να σου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσεις από κοντά, έστω και για κάποια λεπτά, μια μπάντα, για την οποία εκατοντάδες άτομα (είτε το πιστεύετε είτε όχι) λιώνουν και είχαν δηλώσει συμμετοχή, να σε έχουν τραβήξει φωτογραφία μαζί της ( λογικά θα υπήρχε φωτογράφος της Didi και εκεί, έτσι; ), να σου 'χει υπογράψει αντικείμενο (για το ένα μη σου φαίνεται περίεργο, οι περισσότεροι το κάνουν έτσι) και από όλο αυτό να σου έχει μείνει το ότι δεν πρόλαβες να βγάλεις δική σου φωτογραφία, είναι κρίμα για όλους τους άλλους που πραγματικά ήθελαν πάρα πολύ να δούνε τον Mustaine από κοντά.
Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει τόσο, αλλά πραγματικά υπήρχαν άτομα που θα ήθελαν όσο τίποτα να είναι στη θέση σου. Δεν υπερβάλω, αν έβλεπε κανείς τα e-mail συμμετοχής θα καταλάβαινε.
Anyway, ας περάσει το Rockwave και θα σταλούν όλες οι φωτογραφίες από τα meet n greet (όπου υπήρχε τέλος πάντων φωτογράφος).
Μαλλον παρεξηγηθηκαν οσα εγραψα.
Eδω νομιζω τα λεω καλυτερα για το πως νιωθω/ενιωσα. (ποστ #2318 ).
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=909724&highlight=Megadeth#post909724
Ειμαι πραγματικα ευτυχης που εζησα αυτη την εμπειρια (την οποια θεωρω οτι δεν αξιζα αν διαβασεις το αλλο μου ποστ, γι’ αυτο θεωρω τον εαυτο μου απιστευτα τυχερο).
Και εννοειται οτι δε μου μενει οτι δε βγηκα προσωπικα φωτογραφια μαζι τους απο την ολη φαση.
Αν εγινε κατι τετοιο κατανοητο, ειναι παρεξηγηση.
Οσο για αυτο με το ενα αντικειμενο και το “ναι, μην πιαστει το χερι τους” που εγραψα, ηταν πλακα 100% …σιγα μη μου υπεγραφαν και το σωβρακο.
Ηθελα να πω το εξης…
Ειναι απολυτα λογικο ενα meet ‘n’ greet να γινεται βιαστικα λογω της μπαντας (γιατι κανουν τετοια 30 χρονια και δεν εχουν ορεξη να δουν τη μουρη μου), αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ας πουμε γιατι ενω οι ιδιοι οι Megadeth δεν εδειξαν να εχουν προβλημα με προσωπικες φωτογραφιες, η αλλη εκανε σαν τρελη.
Αν τα γραφομενα μου εδειξαν κατι αλλο, τοτε ειναι παρεξηγηση ξαναλεω.
Περιμενω τις φωτογραφιες και ευχαριστω για αλλη μια φορα το rocking.gr.