Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Δεν είχα διαβάσει το προηγούμενο post σου, οπότε “παρεξήγησις” τέλος :slight_smile:
Σαν το σκηνικό που είχες πάντως έχουν συμβεί πολλά και ο καθένας από την πλευρά του έχει και τα points του.

Τέσπα, μόλις έχουμε φωτογραφίες θα ενημερωθείς!

αναμενουμε λοιπον οσοι περιμενουμε φωτο…

ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ!!! RESPECT!!

Ω ρε μάγκα…

+30.000

Χαχαχα θεος μοναδικος!!!
Ηρθαν εδω οι ανθρωποι και βρηκαν ενα κοινο της προκοπης.

Φανταζομαι μονο το Sonisphere της Ελβετιας ειχε μεγαλυτερο mosh απο το δικο μας:lol:

Παντως εχει πολυ πλακα να βλεπεις τα ατομα της ασφαλειας στο καγκελο να παραλαμβανουν οσους κανουν crow surfing!!! Κανονικη διαδικασια logistics.

!!!

πολυ ωραιος χαμος…
κριμα που μερικοί έλειπαν…:?

Εσυ κριμσον δεν ελειπες?:stuck_out_tongue:

δεν πειραζει…αν το ξανακάνουν εστω και για ενα live στην ευρωπη θα ειμαι εκει…θα ειναι το πρωτο μου Live εξω…με υγεια παντα…

ακυρο αλλα εχω ακουσει να κυκλοφορουν audio αρχεια απο ολοκληρο το λαιβ σε καλη ποιοτητα … ξερετε μηπως που μπορω να βρω?
thanks !!

2-3 σελιδες πισω.

Ναι και ειδικά των Metallica και στις προηγούμενες σελίδες δεν είδα τίποτα ,

Κανα διαθέσιμο link για free Download ?!?!?!? οχι σαν των Μetallica pou einai 1$ το τραγούδι [-X

Ευχαριστώ για το Link guys…Γαμάτο bootleg που θυμίζει αυτά που ζήσαμε! 8)
Κανα άλλο τέτοιο Link απο εδώ λάιβ παίζει ή πολλά θέλω πια ?!? :slight_smile:

aδερφια καλησπερα ενα πμ και απο δω παρακαλω…ολοι metallica family ειμαστε…

Oποιος εχει κατεβασει ολοκληρο το βιντεο, ας δωσει μια βοηθεια ρε παιδια …κολλησαμε. :roll:

:smiley:

Aυτο :stuck_out_tongue:

αν έχει κανεις link για το video της συναυλίας pleaseee ένα pm ρε παιδιά… :stuck_out_tongue:

ποναει η καρδια μου να το βλεπω στο 86% :frowning:

69% εδω…

Seed μωρεεε!

Απ’όσο ξέρω έπεσε/έκλεισε ο tracker και γι’αυτό δεν υπάρχουν seeders. Έχουμε μείνει μόνο οι peers…