εχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο σε ολα.ΑΛΛΑ ειναι και ψιλομακακας ο ελληνας αλλα περα απο αυτο, η ντιντι στηριζεται πιστευω οχι και τοσο στους μεγαλους, αλλα στους νεωτερους(αντε μεχρι 18-19) που πολυ πιθανο να μην εχουν ξαναδει κανεναν, και δεν εχουν την δυνατοτητα του εξωτερικου.
οποτε βαρανε τις τιμες και στα παπαρια τους ολα.
τζαστ μαη χαμπλ οπινιον. θενκ γιου
Στην Ελλάδα ζητάνε 40 μύρια για να παίξουν, και στη Βουλγαρία βολεύονται με 3 κοκα-κόλες (ο χέτφιλντ δεν πίνει πια) και μια σακούλα πατατάκια τσακίρης.
Το ξέρω από έγκυρη πηγή παιδιά.
Κοίτα, δεν θα διαφωνήσω οτι το εισιτήριο θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φτηνό.Αλλά σκέψου οτι στις χώρες που εννοείς,παίζουν τρελές χορηγίες.Τουλάχιστον διπλάσιες απ’ότι εδώ.Και ιδιωτικές και κρατικές.+ οτί τα έξοδα για Ελλάδα είναι πιο πολλά.
Επίσης μία διόρθωση.Στις Σκανδιναβικές χώρες που θα γίνει το φεστιβάλ, δεν είναι 2πλάσιοι/3πλάσιοι οι μισθοί.Στην Σουηδία είναι 1200 και είναι γενικότερα λίγο πιο ακριβή από εμάς και στην Φιλανδία κάπου εκεί(μπορεί και λίγο παραπάνω).Αν μου έλεγες Νορβηγία, οκ, είναι 4000 ευρώ(με 38-48% κρατήσεις και ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος ζωής.Καλά για ποιότητα δεν μιλάω, καμμία σχέση ).Τέλος πάντων,δεν θέλω να υπερασπιστώ την Didi(έξω από εμάς),απλά να τα βλέπουμε λίγο ορθολογικά.Κατανοητό να φαίνεται ακριβό το εισιτήριο(μη νομίζεις οτι μου περισσεύουν κι εμένα αυτή την περίοδο) και όντως είναι, αλλά μέχρι ενός σημείου.Δηλαδή κάτι εξωπραγματικά που ακούω οτι θα μπορούσε να είναι 60-70 ευρώ, μου φαίνονται τουλάχιστον αστεία.
Εγω δεν πηγα να παρω εισιτηριο, αλλα επειδη ειχα κατεβει κεντρο για μια δουλεια, περασα απο το Ticket House και ρωτησα απο περιεργεια και εκεινη την ωρα, γυρω στη 13.30 ειχαν πουληθει 600 εισιτηρια απ’ οτι μου ειπανε. Και ρωτησα για το ποσα ειναι τα 85αρια και μου ειπε η κοπελα στο εκδοτηριο οτι δεν ξερει, αλλα ειναι πολλες χιλιαδες… Οποτε μην αγχωνεστε… Και για τις 2 σκηνες ισχυει αυτο που ισχυει παντα. Δηλαδη στην μεγαλη σκηνη οι Big 4 και στην μικρη τα support… Και για οποιον δεν εχει ξαναπαει,δεν ειναι μακρια οι σκηνες.
Eπειδη εχω ακουσει καποιες περιεργες ιστοριες για το πως γινεται η αναληψη συναυλιων, θα ηθελα αν υπαρχει καποιος με υπευθυνη πληροφοριση να μας δωσει τα φωτα του.
φίλε μου κάπως έτσι ειναι η κατάσταση, ο Ελληναρας επιχειρηματίας όμως -καλή ώρα- δεν φέρετε όπως ένας επαγγελματίας του εξωτερικού και ειναι της λογικής ‘οτι αρπάξουμε’ και οπως λάχει!
Το γεγονός ότι είναι κοντόφθαλμοι όμως επηρεάζει άμεσα και την τσέπη τους διότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι με διοργανώσεις καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών, μεγαλύτερους και καταλληλότερους χώρους και συγκράτηση τιμών, θα υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση για να μην αναλύσω και άλλα δευτερεύοντα αλλά πολυ σημαντικά οφέλη που θα έχουν.
Οσο αφορά τις αμοιβες των γκρούπ πιστευω ότι ειναι πανω-κατω ίδιες παντού με μικρες αποκλίσεις. Η διαφορά στο εισητήριο έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τις αμοιβες τοπικών τεχνικών, προσωπικού, χώρου, διοργανωτών κ.α. όπου οι εδώ μάγκες έχουν βρεί το μήνα που θρέφει τους 12 και μας πηδάνε κανονικά!
Γι’αυτο Χ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Χ :evil:
Ρε παιδια για σταθειτε λιγο. Πως ειναι δυνατον μια εταιρεια να εχει target group τους νεους οπαδους 16+ και να εχει εισητηριο 85 ευρω με το πιο αισιοδοξο σεναριο? Δεν ξερω ποσο χαρτζιλικι παιρνει ενας μαθητης ή φοιτητης σημερα. Εγω το 96 επαιρνα 10000 δρχ την εβδομαδα. Η μεταλ ημερα του Rock of Gods μια πρωτοφανης διοργανωση για τα ελληνικα πεινασμενα δεδομενα τοτε κοστιζε 12000 ποσο που θεωρουσαμε διαστημικο, αλλα οταν το σκεφτομαι με σχεση το σημερα, απλα επρεπε να μεινω κανα 8αρι μερες αφραγκος. Σημερα αυτο το αντιστοιχο ποσο ειναι το βδομαδιατικο+ ενος μεσου πιτσιρικα? (δεν μιλαω για βουτυρα, για φυσιολογικα παιδια ενος μεσου αστικου σπιτιου).
Εγω ομως που ειμαι 16αρης,το γεγονος δεν προκειτε να το ξαναδω,δεν μπορω να παω εξω,τρελενομαι για αυτες τις μπαντες ειμαι μαλακας που θα τα σκασω;Οχι.Ειναι σχετικο λιγο το θεμα με το ποιος ειναι θυμα και ποιος οχι…Πολυ γκρινια ρε παιδι μου ομως.:roll:
Εγω π.χ. να παιρνω 15-20 ευρω την εμδομαδα.Για φαγητο σχολειο,εξοδους και λοιπα.Τελευταια δεν εχω χαλασει παρα ελαχιστα για να παρω το εισητηριο…Ειναι σιγουρα ακριβο αλλα οπως εχω ξαναπει ειναι once upon a life…
Σε Σουηδίες και τα ρέστα έχετε υπόψιν σας ότι το 30% του κόστους (μπορεί να λέω και λίγα) παίζει και να το καλύπτει το υπουργείο πολιτισμού τους, έτσι?
Εσυ που εισαι ανετος 16αρης δεν γκρινιαζεις γιατι θα τα δωσει η μαμα σου. Αν δουλευες ομως θα τα υπολογιζες. Ειναι και ηθικο το θεμα εκτος απο οικονομικο. Λες ολοι που το συζηταμε να μην εχουμε τα λεφτα? Μιαμιση μερα δουλεια ειναι, αλλα τι σημαινει αυτο οτι πρεπει σαν προβατα να πηγαινουμε αδιαμαρτυρητα?
Ναι εχεις απολυτο δικιο 12000 εκανε το τριημερο! Οποτε ακομα πιο δυνατο το επιχειρημα μου8)
Ενας πιτσιρκας μπορουσε να παει και να πιει και 3 μπυρες μεσα στην βδομαδα.
Ειχα μπει τζαμπα χεχε