Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

και γω 16αρης, τα δανειστικα απο την μανα μου και το καλοκαιρι υποσχεθηκα θα δουλεψω σε ενα μπαρ στην χαλκιδικη για να τα ξεπληρωσω. φερ ιναφ.

τι 8αρι…εγώ με 2 θυμαμαι 2 βδομαδες εσωκλειστο στο σπιτι μετά…(χαλαλι ομως…)

Μακαρι να ειχαμε την οικονομικη ανεση να μου εδινε η μητερα μου 85 ευρω για πλακα.Μπορει να σου φενεται αστει φιλε αλλα εχω κοψει τα φαγητα σχολειο,τις εξοδους(τις περισσοτερες)και μαζευω λεφτα.Μπορει να φενεται απλο αλλα για εναν πιτσιρικα δεν ειναι και τοσο…Στο κατω κατω ρε φιλε μην πας στο φεστιβαλ αν σε χαλαει τοσο.Απλο ειναι…

Για να μην παρεξηγηθω δεν την λεω στα παιδια που παιρνουν χαρτζιλικι, κι εγω στην ηλικια σας επαιρνα, αλλα τουλαχιστον εκτιμουσα τα χρηματα των γονειων μου δεν εβγαινα να χαρακτηρισω γκρινιαρηδες οσους λενε το αυτονοητο.

φυσικα εννοειται δεν ειπα τιποτα, δεν παρεξηγω:p. απλα γενικα δεν ειμαστε και στην καλυτερη κατασταση, και μονος μου ειπα να το κανω… εχουμε και κονε, εχω ξαναδουλεψει εκει, και περα το οτι θα τα δωσω πισω, θα βαλω στην ακρη για συναυλιες του '11. οποτε μια χαρα θα’ναι.

εφυγα λιγο οφτοπικ

Δεν με χαλαει το φεστιβαλ ρε φιλε, με χαλανε οι κερδοσκοποι και τα προβατακια που τους επιτρεπουν να συνεχιζουν παρα πολλα χρονια να μας αρμεγουν. Οταν ημουν στην ηλικια σου με οικονομια μιας εβδομαδας μπορουσα να παω στην μεγαλυτερη διοργανωση, εσυ κανεις το σκατο παξιμαδι και μαζευεις λεφτα λες και θα παρεις αυτοκινητο. Δεν σε θυμωνει αυτο?

Σε αυτο που σου ειπα καταληγουμε ρε συ.Εγω ναι μεν ‘‘θυμωνω’’ αλλα δεν μπορω να κανω κατι…Δεν ειμαστε για επαναστασεις τετοια ωρα αδερφεε.Τελος παντων εχουμε βγει πολυ οφ τοπικ.Ας κλεισει εδω το θεμα…:smiley:

Αυτο με το αυτοκολλητο στο εισητηριο που απο πισω εγραφε alice in chains τι ειναι ρε σεις;8O

εγω δεν γνωριζω πως ηταν τοτε αλλα γνωριζω πως τωρα ειναι ετσι και εχεις απολυτο δικιο. εχουμε αλλη επιλογη ομως? στην ηλικια μας δεν μπορουμε με το ετσι θελω να παμε στο εξωτερικο…“αναγκαζομαστε” ουσιαστικα.

:blow::blow::blow::blow: ρε π…η μου…ελεος!!!

Μαγκες πλεον η Ελλαδα εχει μπει στο χαρτη. Και οχι απαραιτητα γιατι μας αγαπανε αλλα γιατι οι πωλησεις πεφτουν, τα κραταια γκρουπ φθινουν οπως ολα τα πραγματα και πλεον βεντετισμοι και σνομπαρισματα δεν χωρανε οταν υπαρχει κοκο. Με λιγα λογια? Θα ξαναρθουν! Οπως λιγο πολυ ξαναρχονται καθε ενα ή δυο χρονια ολοι.

Επισης παιζει πλεον αμεση επαφη μεσω της τεχνολογιας. Ενα μαζικο μπουκοταζ πχ με τους λογους αναρτημενους στο νετ ωστε το γκρουπ να καταλαβει πως δεν εχει λιγους οπαδους αλλα αναξιοπιστους συνεργατες στην Ελλαδα. Καθομαστε στα αυγα μας ενα καλοκαιρι και περναμε ενα μηνυμα που ισως διπλασιασει τον αριθμο συναυλιων που θα δουμε το επομενο.

χμμ…δεν ειναι λιγουλακι ουτοπικο?

ολες οι καλες ιδεες:wink:

ναι i guess. τελοσπαντων το ψιλοτραβηξαμε λιγο.

Ναι παιδια.Τελος.Θα μας αρχισουν οι Mods:p

:lol::lol: λιγακι αλλα δεν γαμιεται, δεν συζηταγαμε δα και τον κρατικο προυπολογισμο :lol:

Ελπίζω τώρα με τον νικολαίδη στο παιχνίδι να ανέβει ο ανταγωνισμός και να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα… βέβαια αν σκεφτείς ότι είμαστε μια χώρα με 10m κατοίκους το 1/3 από τους οποίους είναι λαικοσκυλάδες δεν νομίζω να δούμε ποτέ προκοπή…
Περιμένω να δω τι τιμές θα βάλει αυτός αν φέρει τελικά αεροσμιθ…

Τελικά οι Didiδες έχουν πολύ γέλιο. Ευρισκόμενος σήμερα το πρωί στο ticket house για εισιτήριο Lamb Of God (τα οποία όπως μου είπαν βγαίνουν Παρασκευή), τους ρωτάω:

• Η τιμή των 85 ευροπουλακίων αφορά ορισμένο αριθμό εισιτηρίων ή ορισμένο χρονικό διάστημα?

• Ορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

• Και πόσα είναι αυτά?

• Δε γνωρίζουμε(!) (=αν δε πάει καλά η προπώληση θα μείνει ως έχει, θυμηθείτε τι είχε γίνει με το Χ-fest το 2006 που τελικά ακυρώθηκε)
    Αναπόφευκτα τέθηκε το ζήτημα της τσιμπημένης τιμής με την 1 εκ των 2 κοπελών να προσπαθεί να με πείσει ότι η γη είναι επίπεδη.

• Παιδιά, τόσες μπάντες θα εμφανιστούν!!!

• Μα η Ελβετία έχει τις 2πλάσιες με χαμηλότερη τιμή

• Ναι αλλά στην Ελβετία επικρατούν διαφορετικές συνθήκες

• Συμφωνώ. Ο Ελβετός έχει διπλάσιο μεροκάματο από το δικό μου και φτηνότερο εισιτήριο.

• Ναι αλλά πρέπει να υπολογίσεις και τα λειτουργικά έξοδα του festival.

• Ποια έξοδα? Το Terra vibe ιδιόκτητο είναι, αν δηλαδή το event γινόταν στο Ο.Α.Κ.Α. το εισιτήριο θα ήταν στα 200 ευρώ?

Εύχομαι λοιπόν στους πιτσιρικάδες που δεν έχουν εναλλακτικές λύσεις να περάσουν καλά (γιατί θα το τιμήσουν όπως και εγώ αν ήμουν στην ηλικία τους). Στους συνομήλικους 30άρηδες όμως θα έλεγα να το ξανασκεφτούν. Όσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και λαμόγια. Απλά πράγματα.

τα ειπες ολα σε μια προταση.ευγε.

soilworker καλα τα λες, έχω δει και τα 4 γκρουπ λόγω ηλικίας, όμως ένας πιο νέος που δεν τους έχει δει τι να πει/κάνει…

Στο μόνο που συμφωνώ με την κοπέλα είναι ότι τα μεταφορικά λόγω γεωγραφικής θέσης της ελλάδας είναι αρκετά υψηλά…

Περί κερδοσκοπίας βέβαια καμιά αμφιβολία

Ερώτηση:

Αν το εισιτήριο ήταν 60 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα τα ίδια, θα ενοχλούνταν κανείς?