Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Δεν ξέρω πως έχουν τα δεδομένα μιας και δεν έχω πάει terravibe.
Πάντως με την τιμή των 85Ε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον ΝΑ ΜΗΝ πάω. Γιατί να έχει το εισητήριο στην Ελβετία 81Ε και εδώ 85 κ με λιγότερες μπάντες? Γιατί βρίσκουν και τα κάνουν…

chrisp εσυ θα πας ?

να υποθεσω οτι αναφερεσαι στο θεμα του ταπητα-σκονη ή υπαρχουν και αλλα θεματα προς διορθωση ?

Ρε παιδια , ολοι συμφωνουμε οτι τα χρηματα για το φεστιβαλ ειναι πολλα (εγω προσωπικα τα εδωσα , κανοντας καποιες θησιες) . Το να συζητησυμε αλλες 100 σελιδες γιατι ετσι στη μια χωρα γιατι ετσι στην αλλη δεν λεει κατι , εφοσον ολοι το αναγνωριζουμε . Θα μπορουσαμε να συζητησουμε σ αυτο το τοπικ αλλα πραγματα που αφορουν μετακινησεις πλειλιστς κλπ και να αποκομισουμε τυχον πληροφοριες που μας ειχανε διαφηγει . Εαν καποιος εχει την ορεξη (και καλα θα κανει) να διαμαρτιρηθει ας το κανει αποστελοντας ενα μειλ η μια επιστολη για να μαθουμε και εμεις επιτελους την επισημη θεση της διοργανωτριας αρχης για την τιμολογηση.

κανονικα θα επρεπε…αλλα και παλι μπορουν να σου πουν ειναι 30? λιγοτερα μπορω να το ανεχτω (σε καποιο βαθμο)…δεν ειναι επιχειρημα αυτο βεβαια αλλα παλι ο καθενας θα εβρισκε κατι να πει…
εγω συνεχιζω να πιστευω πως το ποσο δεν ειναι και τοοοσο τραβηγμενο και γιαυτο θα παω…
1 αλλo ερωτημα ειναι (υποθετικα μιλωντας) αν ανακοινωθουν special guest πχ. devildriver motorhead heaven and hell amon amarth (δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και ολοι μαζι) θα συνεχισετε να μιλατε για ακριβο ticket ή με τις προσθηκες ξαφνικα θα πειτε ολοι οκ τελικα 1 χαρα τα καταφερε η didi…
γιατι και περυσι με την μεταλ μερα του rockwave με motley και λοιπους πολλοι ηταν αυτοι που γκρινιαζαν αλλα οταν ανακοινωθηκαν οι slipknot ξαφνικα μας εφτιαξε ολους η didi…

Πρώτον, συνεχίζετε να αγνοείτε ότι στην πολιτισμένη ευρώπη τέτοια φεστιβάλ θεωρούνται σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα και ως εκ τούτου επιχορηγούνται σημαντικά από αντίστοιχα υπουργεία και άλλους φορείς. Στην ελλάδα όταν γίνει κάτι τέτοιο θα κάνουμε πάρτυ.

Δεύτερον, στην κεντρική Ευρώπη το κοινό είναι μεγαλύτερο διότι υπάρχουν και πολλοί εκδρομείς από γύρω χώρες, συνεπώς περισσότερα έσοδα. Και λιγότερα έξοδα όσον αφορά στην μεταφορά εξοπλισμού.

Δυσκολεύεστε ν’ αντιληφθείτε απλά δεδομένα και μιλάτε για κερδοσκοπία όταν πληρώνετε 4 ευρώ το φραπέ που κοστίζει κάπου 10 λεπτά. Και 8 ευρώ το ποτό για να στοιβάζεστε κάθε Σάββατο στα μπαρ. Αν κάποιος που θα πάει στο Sonisphere είναι μια φορά μαλάκας τότε αυτός που κάνει τα παραπάνω (και εγώ) ειναι εκατό.

Εμένα με νοιάζει όταν έχω τη δυνατότητα να πληρώνω για κάτι να λαμβάνω υπηρεσίες αντίστοιχες με το αντίτιμο που έδωσα. Μακάρι να ήταν μόνο η σκόνη και ο τάπητας. Αναφέρομαι στον ήχο που ελάχιστες φορές ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής στο Τερρα, στην όχι ιδιαίτερα καλή ορατότητα στη σκηνή, αναφέρομαι στην πρόσβαση που αν δεν έχεις αμάξι πρέπει να σκάσεις 10ευρο στα πούλμαν (εκεί μάλιστα, υπάρχει κερδοσκοπία) ή να μπλέξεις με το τρένο, αναφέρομαι στην αστειότητα των 3 ευρώ για ένα ποτηράκι μπύρας, στο ανύπαρκτο φαγητό.

Για το αν θα πάω, δεν μπορώ να απαντήσω με 100% σιγουριά, αν και κλίνω σημαντικά προς το όχι. Κυρίως επειδή είναι καθημερινή και θα σημαίνει ότι πρέπει να πάρω άδεια από δουλειά. Τις μπάντες τις έχω δει όλες, αλλά προφανώς το σαράκι για Metallica και Slayer με τρώει.

Ksenerosa twra re gamoto! Giati dio stages?? gew px thelw na eimai kagelo stous big four alla thelw na dw mastodon kai stone sour! Ti skata?!?! Apo to kako sto xeirotero gamw tin didi gamw!

Sorry gia ta greeklish!

κοιτα αυτο που λες δεν στεκει και τοσο:wink:…μας δινουν την δυνατοτητα να δουμε περισσοτερες μπαντες-οποιος θελει ακολουθει…επισης δεν ξερεις αν θα παιζουν σε διαφορετικη σκηνη αυτοι που αναφερεις…
απλα αν ειναι να θεωρουμε “προβλημα” την υπαρξη 2 σκηνων καλο θα ηταν να κοψουμε και τα live…

Den exeis adiko! Sigoura leitourgei kalitera me dio skhnes i oli fash, alla skepsou pos den eimai mono egw autos pou tha thelei na dei tous metallica px apo barrier, alla na thelei na dei kai tis bades pou tha einai sto mikro stage! Oso gia ta dio stages, diavaza kai prin kapoia posts pou aneferan pos tha yparksoun dio skhnes kai apo ekei evgala to siberasma!!!

Εγω νομιζω πως αν οχι σε ολα τουλαχιστον στα περισσοτερα φεστιβαλ στο εξωτερικο υπαρχουν 2 σκηνες…για μενα ειναι καλο που θα υπαρξουν 2 σκηνες γιατι θα δουμε περισσοτερα απο 2 συγκροτηματα ενταξει καποια θα τα δουμε απο μακρια αλλα τι να κανουμε?δν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.οσο για το θεμα των χρηματων για μενα ειναι νορμαλ…και γενικοτερα η ελλαδα ειναι πολυ ακριβη και θα συμφωνησω με το παιδι πιο πανω για τουσ καφεδες κ τα ποτα π πληρωνουμε καθε φορα. εδω καθε μερα μας κλεβουν απο παντου κ τωρα μας κανει εντυπωση οτι μας τα παιρνουν κ απο τισ συναυλιες?εγω προσωπικα θα παω στην συναυλια γτ το 2007 δν πηγα μεταλικα κ το μετανιωσα. αλλα στο αν θα παει καποιος στην συναυλια ειναι προσωπικο θεμα του καθενος για το αν εχει τα λεφτα αν θα μπορεσει να τα μαζεψει κ πως. κ στο κατω κατω νομιζω πως αν οχι ολοι οι περισσοτεροι περιμεναν την τιμη να ειναι γυρω στα 80

το προβλημα δεν ειναι οι 2 σκηνες αλλα το οτι δεν υπαρχει ορατοτητα απο τη μια στην αλλη… αν ηταν απεναντι δεν θα υπηρχε προβλημα…

Δεν το ήξερα ότι στο εξωτερικό τα φεστιβάλ επιχορηγούνται 8O αυτό στην Ελλάδα ούτε σε 100 χρόνια. Επίσης, αυτό που λες για την κεντρική Ευρώπη ισχύει. Έχουν πιο πολλά έσοδα και τα μεταφορικά είναι πολύ πιο φθηνά.
Για τα αρνητικά του Terra Vipe συμφωνώ σε όλα εκτός από την ορατότητα στη σκηνή. Στο ΟΑΚΑ είναι καλύτερη; Εγώ προσωπικά στο Terra Vipe βλέπω καλύτερα γιατί έχει και τα λοφάκια και σώζεται κάπως η κατάσταση, ενώ τα στάδια είναι πολύ φλατ. Επίσης το θέμα της τουαλέτας είναι τραγικό. Το ξέρω ότι και στο εξωτερικό είναι χημικές, αλλά πρέπει να υπάρξει καλύτερη λύση:wink:

Σε αυτό τώρα με τις 2 σκηνές που το κάνετε θέμα πολλοί, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας αρέσει; πας από τη μια στην άλλη, δεν είναι πια και τόσο μακριά. Και στα φεστιβάλ του εξωτερικού αυτό γίνεται.

Πολλά επιχορηγούνται, δεν είναι απαραίτητο ότι συμβαίνει παντού αλλά είναι κι αυτό ένας παράγοντας ορισμένες φορές που έχει συνέπεια η τιμή να είναι σημαντικά μικρότερη.

Επίσης, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΗΝΕΣ!

Τελικά θα έχει δύο σκηνές? :p:p

Ναι, στη μία θα παίζουν Μετάλλικα και Μέγκαντεθ και στην άλλη Σλέηερ και Άνθραξ κι απ’ ότι μου λένε οι πηγές μου θα παίζουν και ταυτόχρονα.

[SIZE=“7”]ΕΝΤΑΞΕΙ??? ΤΕΛΟΣ…[/SIZE]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πες τα ρε κρισπ…
ελεος πια ρε παιδια απο τη μια παραπονιομαστε οτι φεστιβαλ με 4 ονοματα δεν ειναι φεστιβαλ και οταν μια φορα εχουμε δυνατοτητα να δουμε 7+ πολυ δυνατα ονοματα τη μια μερα παραπονιοματσε γτι λεει θελουμε να δουμε τα παντα καγκελο…αποφασιστε τι θελετε…δεν γινεται να παιζουν 9 ονοματα σε μια σκηνα και να μην υπαρχουν καθυστερησεις ειναι ανφικτο υποθετω…

Συμφωνώ σε ΟΛΑ!

ChrisP σταματα να λες τετοια γιατι μερικοι δεν εχουν την εμπειριαή και ηλικια για να καταλαβουν το αστειο…
θα χασουμε και κανεναν στο τελος…:stuck_out_tongue:

Συμφωνω με ChrisP σε αυτα που έγραψε. Προσωπικά δεν εχω πάει πάει στον χωρο ποτέ αλλα η αληθεια είναι πως δεν έχω ακουσει ούτε ένα καλό σχολιο. Το μόνο που ελπίζω είναι λογω sonisphere η όλη διοργάνωση να είναι καλύτερη. Δεν μπορεί κάποια στανταρ θα υπαρχουν απο πλευράς τους με τα οποία θα πρεπει να συμορφωθούν, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι μόνη της η di di.

Ετσι φιλε, απολυτως σωστός! Μας δουλευουν κανονικά!

Μπράβο φιλος 100% σωστός! Πολλοι θα μας κατηγορήσουν για γκρινιάρηδες και μίζερους. Κι όμως δεν ειναι ετσι απλά τα πράγματα, δεν μπορούμε να ‘φαμε στη μάπα’ ότι μας πασάρουν στα μούτρα. Ο πιτσιρικάς (δεν το λεω υποτιμιτικά, όλοι τότε έτσι ήμασταν και τα ιδια καναμε πανω-κατω:wink:) δεν μπορει να καταλαβει την δυσκολη οικονομική κατάσταση που ειμαστε, αυτός σιγουρα θα εξοικονομήσει την 100αρα απο δω και απο εκει (βλ. παππούδες, γιαγιάδες, εξτρα χαρτζηλίκι μαμας κτλ.) κάτι που οταν δουλεύεις και εισαι στην γενια των 700? δυσκολεύεσε να κάνεις.

Ειμαι 34 και έχω παει σε πολλα live. Εχω δεί και τους 4 μεγάλους, τους Metallica εδω το '93 (best live ever) και τους υπολοιπους εδώ αλλά και στο εξωτερικό (UΚ) , θα τους ξανάβλεπα ευχαρίστως όμως. Όχι ομως ενισχύοντας την Di Di και τους παρατρεχάμενους αφού εχω άποψη απο εξωτερικό και απο σχέση του ‘‘τί σου προσφέρω και τί ζητάω γι’αυτό.’’
Στο Download festival το 2005 ειδα τι πραγματικά σημαίνει festival με αρ…δια! 98 μπάντες, 3 μέρες, 3 σκηνές και τα γκρούπ να παιζουν απο τις 13.30 !!! Το τι ειδαμε? χμ…System of A Down, Black Sabbath, Slayer, Slipknot, Μοtorhead, Paradise Lost, Anthrax, Him (:lol:), Megadeth, Billy Idol (:lol:), In Flames, Napalm Death …θελετε κι αλλους ; http://downloadfestival.co.uk/history/index.aspx
Και ολα αυτα με καπου στα 120 λιριά (περιπου 130 ? σήμερα) αν θυμάμαι καλά! Εκει δεν υπηρχαν 'λειτουργικα΄έξοδα ή μήπως οι τεχνικοί δούλευαν για την ψυχή της μάνας τους? Γι’αυτο σας λέω , όσοι μπορούν εναλλακτικά εξωτερικό χωρίς να σημαίνει ότι οι μικρότεροι σε ηλικία που θα επιλεξουν Terra Vibe είναι ‘κοροϊδα’.
Άλλωστε και 'γω πρίν καμια 15ρια χρόνια αυτό εκανα! :slight_smile: