Vlepe download festival opos kai polla alla! As to ksekinisoun apo proi! haha! Den paraponieme! Aplws einai ola megala onomata kai einai ligo vlakia oi misoi na paizoun sto kedriko stage kai alloi sto mikro! Opos eipe kai o filos pio prin toulaxiston an ypirxe optiki sto mikro stage den tha ypirxe provlima! Anyways! Einai anoith sizitisi auth me to stage, de boroume para mono na perimenoume na boume sto xorafi stis 24 iouniou!
παιδια εμενα παντως το teravibe μαρεσει…μαρεσει π ειναι μεσα στο δασος με το πρασινο κ το γρασιδι…οσο εχει απομεινει…δν με χαλαει καθολου π ειναι εκει…το μονο κακο ειναι η αποσταση…ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ!!!κ εξεταστικη π θα εχω δν με νοιαζει καθολου!!το μαθημα το δινεισ κ τον σεπτεμβρη αλλα big 4 σπανια να ξαναδεις μαζι. :yahoo:
εγω τελευταια φορα πηγα στο ροκγουεβ 2008.
εχει αλλαξει τιποτα? γιατι εμενα καλουτσικη εντυπωση με εκανε, τιποτα το ασχημο, αλλα ουτε το φοβερο.
το 2008 σου κανε καλουτσικη εντυπωση?Ουτε καν ταπητα δεν ειχαν βαλει τοτε.
εγω π πηγα περσι το μονο π ειδα οτι αλλαξε ηταν π βαλανε κατι πλαστικα κατω μπροστα στην σκηνη για να μν σηκωνει σκονη.
εχεις δικιο η σκονη ηταν αφοριτη, το ειχα ξεχασει εντελως. ο ηχος ομως ηταν ουτσικος.
εγω δν μπορω να σχολιασω για τον ηχο γτ δν κσερω πως ειναι ο σωστοσ ηχοσ κ πως πρεπει να ακουγεται…δν εχω ιδεα απο αυτα…αλλα οσες φορεσ εχω π ημουν αρκετα μπροστα, δν ειχα προβλημα να πω οτι δν ακουγα καθαρα…μια χαρα μ φαινοταν ο ηχος…
Πιστευω πως το μονο καλο ειναι πως θα αποφυγουμε καραγκιοζιλικια τυπου ηλεκτρικης καταιγιδας. Τωρα κατα τα αλλα, ουτε ασφαλες παρκινγκ μπορει να εμφανιστει δια μαγειας, ουτε κεκλιμενο πεδιο για καλυτερη ορατοτητα, ουτε να περνανε σωστα τα καλωδια για να μην υπαρχει στο μεσο της αρενας που χοροπηδανε δεκαδες ατομα, ενα χαντακι ικανο να προκαλεσει απο μικρο εως σοβαρο ατυχημα. Θελω να πιστευω πως θα υπαρχει καλυτερος ηχος ως προς ποιοτητα αλλα και ενταση.
Καλα τι σχέση έχει το τικετ χαους με την ντιντι? αντι να πάρεις τηλ στα γραφεία της ντιντι και να διαμαρτυρηθείς “τα βαλες” με τα παιδιά στο τικετ χαους?
και αυτό που δεν σου είπαν είναι ότι στην ελβετία περιμένουν να μαζέψουν τουλάχιστον το διπλάσιο κόσμο… αυτό λέει πολλά πιστεύω για τις τιμές των εισιτηρίων…
Καλά μπορείς να συγκρίνεις την ελλάδα με την αγγλία? πόσο κόσμο είχε τότε και πόσο μαζεύει γενικά το download? 3πλάσιο 4πλάσιο από αυτό που μαζεύουν τα ελληνικά? εντάξει ρε παιδιά να διαμαρτυρόμαστε αλλά κάποια πράγματα δεν συγκρίνονται…
και για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω την ντίντι αλλά αν θέλουμε να αποκτήσουμε καλύτερο επίπεδο συναυλιών πρέπει να ξέρουμε τι λέμε και που το λέμε…
Φίλε jimsakpt3 δε θέλω να πλατειάσω και να βαρύνω το thread με χιλιοειπωμένα πράγματα. Η λογική της Didi ?όταν μου καβ***** θα πληρώσεις +10 ευρώ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί ο φίλος μου που κατοικεί στη Φλώρινα θα πάει Σόφια και όχι Αθήνα.
Ναι δεν αντιλέγω… καλά θα κάνει… και εγώ αν έμενα βόρεια όχι μόνο σε συναυλίες θα πήγαινα στην βουλγαρία αλλά και για φαγητό τις κυριακές…
Αλλο πράγμα λέω εγώ όμως πιο πάνω…
Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό :-k Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Όταν παίζουν ταυτόχρονα στις δυο σκηνές, θα ακούς και από τη μια και από την άλλη :?
Καλα ακομη με τις σκηνες ασχολειστε ??! :lol::lol:
Ελα ντε… Χαχα… 8)
σε δουλειά να βρισκόμαστε :lol::lol::lol:
παιδιά ανέβηκε και φωτό πώς θα είναι διαμορφωμένες οι σκηνές
:har:
Μπληντιν σταματα να σπαμμαρεις γιατι θα ανεβασω και εγω φωτογραφιες απο το ανεμοπτερο μου.
θεικοοοο… πω μαλακα ελιωσα…
βλεπω τον γαυρο κοιταω οθονη και ειμαι σε φαση “τι ειναι αυτο? τι βλεπω τωρα?”…
:respect::respect: και θα αποφύγουμε έτσι και τις ηλεκτρικές καταιγίδες
bleedin η άλλη φωτογραφία που ήταν να ανεβάσεις που είναι; ακόμα να αγόρασεις μπαταρίες;
re an8rwpoi tou 8eou (tou COREY DLD) afou uparxoun tickets V.I.P. pws mporei na uparksoun 2 stage?dld eleos,skefthte auta pou lete…!!!
Τιμές Εισιτηρίων:
Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 85?
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95?
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 150?
DEN DIABAZETE TPT?