Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

κοιτα εχεις 1 point αλλα δεν θα μου κανει εντυπωση τα vips να ειναι πχ μονο για metallica…επισης δεν θα επρεπε να σου κανει εσενα εντυπωση οτι μιλαμε για την didi οποτε ολο και κατι θα βρει για βγαλει money…ειπα δεν θεωρω ακριβο το ticket αλλα ολο και κατι θα βρουν για να τα παρουν απο δω και απο εκει… βλεπε αυξηση τιμης στα 95 (αδιευκρινιστα)…

και προφανως το εχουμε διαβασει πολλοι…

kserw oti leme gia thn didi,alla den nomizw na einai tooooooooso eleinoi!tespa,to ticket khmenete gia mena se kalh timh,skepsou mono thn timh pou eixe to 2007 sto rockwave pou aksizan mono oi metallica,kai fetos einai 4+ bands pou metrane,tespa,sunexizw na lew oti 8a uparksei mono ena stage,as doume ti mas perimenei kai fetos!!!

Καλά, μας διέλυσες :lol:

πηρα εισιτηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο…

ταλλικα σας ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

8α παω, δεν εχω δει megadeth ποτε ,δεν το χανω με τιποτα.

πσ: τα εισιτηρια ειναι ακριβοτερα απο τις αλλες χωρες (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

πσ2: μλκ ντιντι βαλε [SIZE=“4”][SIZE=“5”]ταπητα[/SIZE][/SIZE]

ρε εχει ταπητα μπροστα απο την σκηνη…κ στο εισητηριο λεει οτι εχει 2 open air stages…

κ επισης συμφωνω με το παιδι πιο πανω, οπως το ειχα αναφερει κ σε προηγουμενο ποστ, οτι τα παντα στην ελλαδα ειναι πιο ακριβα σε σχεση με το εξωτερικο…

Την άλλη εβδομάδα θα το πάρω…ελπίζω με 85 ευρώ:):!:

Εγω εχθες πηρα εισιτιριο :smiley: :D8)

Νουμερο 3620 … Οποτε θα εχουν πουληθει μεσα σε 3 μερες γυρω στα 5 με 6 χιλιαρικα!!
Νομιζω οτι κατι παραπανω απο ικανοποιητικες οι πωλησεις!!:!::-k

το νούμερο που αναγράφεται στο εισιτ δεν σημαίνει ότι και τόσα έχουν πουληθεί…

Δεν μπορώ να περιμένω νάρθει η μέρα της συναυλίας και να διαβάζουμε για 45.000 άτομα στους μετάλλικα!

Εεεεεε όχι και 45.000 για Metallica :stuck_out_tongue:

Είναι και άλλοι εκεί :smiley:

Με τόσες συναυλίες που θα έχουμε φέτος πολύ δύσκολα να μαζέψει το σονισφιαρ πάνω από 30.000 άτομα…

Nομιζεις χωρανε και παραπανω απο 30000 στο tvibe?Θα πεσει το απολυτο ποδοπατημα στην συναυλια…

δεν νομίζω να είμαστε πάνω απο 20.000… μακάρι βέβαια να διαψευστώ, αν και η μαλακάσα δεν είναι για πάνω απο 25.000

Aναλογικα παντως με το γεγονος δεν εχουν πουληθει και πολλα εισητηρια…Λογικο με τετοιες τιμες.Εγω θα παρω το αλλο σαββατο μαλλον…Ελπιζω να προλαβω τα 85αρια,αλλιως…+10 ευρουλακια.

Εντάξει ρε παιδιά μην τα παραλέτε… στον manu chao είχε πάνω από 40.000 και δεν ήταν και τόσο τραγικά τα πράγματα…

Νάτος!

Μην είσαι συγκρατημένος ρε, πες την αλήθεια.
80.000 είχε…

Γιατί πόσο νομίζεις ότι είχε?

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν νομίζω, ούτε “κόβω με το μάτι”.

Είχε λίγο πάνω από 30.000.