μιλάς για τα επίσημα εισιτήρια ή για τον κόσμο που είχε συνολικά?.. αν ξέρεις από μέσα ότι είχε συνολικά τόσο οκ… αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρα από τα εισιτήρια που κόπηκαν υπήρχε και 4ψηφιος αριθμός τζαμπατζήδων…
ε όχι και 40.000… 45.000 κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ για ACDC… για κανε μια σύγκριση της όλης εικόνας
Το ρεκόρ στη Μαλακάσα είναι 32-33.000 στον Manu Chao.Metallica είχε 23-25.000 και Sabbath με Ozzy 27-28.000.
Σε λίγο θα μας το βγάλετε και μεγαλύτερο από το ΟΑΚΑ…
Τελικα δεν ηταν η ιδεα μου οτι ειχε τοσο κοσμο στον Μανου
Δε με κοβω τελικα να πηγαινω Μetallica λογω χρηματων.Ελπιζω να μην ειναι η τελευταια φορα που ερχονται στην Ελλαδιτσα μας [-o<
Αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα με τις σκηνές και πως θα στηθούν (ήταν καταλυτική η συμβολή του Bleedin:lol:), τώρα ασχολούμαστε με το πόσα άτομα χωράει το Terra Vipe. Τι ακολουθεί;
Ξεχασες DM καμια 30.000 λενε οτι ειχαν,ισχυει?:-k
Μετα ερχεται ο ταπειτας…(αναμενουμε):lol:
απο κεινα τα φουσκωτα για ταπητα.που χει στο fun planet. \m/
Ο τάπητας, η ποιότητα των σουβλακίων,τι αναψυκτικά θα έχει, το εισιτήριο(πάλι), ο τάπητας(πάλι), η αλλεργία που έχουν μερικοί στα πεύκα και δεν μπορούν να πάνε, η τιμή των διοδίων, η ποιότητα των τρένων κλπ κλπ.Έχουμε και 4 μήνες μπροστά μας, με κάτι πρέπει να ασχολούνται.Μην αναλώνονται στα ίδια και τα ίδια…
…με τις 2 σκηνές τελικά το λύσαμε το θέμα? :p:p
Συγγνώμη, το ξέχασα…
Αν πάντως έχει και δεύτερη σκηνή, περιμένω και κάποιο καλό συγκρότημα για headliner της δεύτερης σκηνής.
Τη φορά που έπαιξαν είχε γίνει λόγος για 18-20 χιλιάδες, τη φορά που ακυρώθηκε δεν ξέρω, δεν πήγα ευτυχώς. αλλα δεν παίζει να είχε παραπάνω.
Τωρα πόσο κόσμο χωράει το Τερα βαιμπ είναι άγνωστο. Αυτοί πάντως δεν πρόκειτε να μην πουλήσουν εισητήρια σε όσους είναι απεξω. Πόσοι να ναι αυτοί 300-500 χίλιοι? Δεν θα είναι και 10 χιλιάδες, κάπου θα χωρέσουν. Στην ανάγκη κόβουμε και μερικά δεντρα ρε παιδάκι μου, τόσα έχει.
Τεραβαιμπ και 15000+ σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία τουλάχιστον για να πας με αμάξι…
Αυτό είναι σημαντικό θέμα για συζήτηση. Τι να πουν μπροστά σε αυτό οι τάπητες, οι τιμές των εισιτηρίων, η χωρητικότητα και αν θα έχει 1, 2 ή 52 σκηνές :lol:
τι Βουλγαρια ελεγα,μες στην εξεταστικη ειναι και της Βουλγαριαςfacepalm
Εσείς μιλάτε για επίσημα ανακοινωμένα εισιτήρια… εγώ μιλάω για κόσμο… έχει μεγάλη διαφορά… τέσπα…
ε ναι ρε φίλε έχουμε σχεδόν 4 μήνες μπροστά μας κάπως δεν πρέπει να διατηρήσουμε το τοπικ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol3::lol3::bow2:
fixed
εγω παντως ειμαι αλλεργικος στα πευκα…αλλα για αλλη 1 φορα θα την παλεψω…
(δεν κανω πλακα)…
εγω μαζευω λεφτα,οποτε λογικα θα ειμαι μεσα.παντως θα ηταν προτιμοτερο να βαζαν στην ιδια σκηνη και τους γκεστ,καθθως θελω να δω μαστοντον και stone sour.τελος παντων καλα να ειμαστε και ολα θα τα δουμε.