Αστα να πανε, μαζευτηκαν πολλες… Και τα λεφτα λιγοστευουν…
Για το lineup της Ισπανιας, δηλαδη
RAMMSTEIN
FAITH NO MORE
HEAVEN AND HELL
SLAYER
ALICE IN CHAINS
MEGADETH
ANTHRAX
BULLET FOR MY VALENTINE
COHEED AND CAMBRIA
VOLBEAT
HEADCHARGER
να πω οτι δεν με τρελαινει και τοσο, προτιμω το δικο μας, δηλαδη Metallica και Mastodon με τους αλλους 3… Μονο για Heaven And Hell στεναχωριεμαι, τους ηθελα, αν και παιζει να ερθουν αλλη στιγμη μεσα στο καλοκαιρι…
Λοιπον επειδη παρακολουθω το thread καθε μερα απο την πρωτη μερα , απλα ηθελα να πω κατι για να μην το κρατησω μεσα μου . ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΕΣ ΑΓΓΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Π ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ TICKET , ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΙΑ ΠΛΕΙΛΙΣΤ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ . Και για να μην παρεξηγηθω και εμενα μου φανηκε ακριβο το εισητηριο , αλλα εκανα καποιες θησιες εδωσα τα λεφτα για να δω καποιες απο τις αγαπημενες μου μπαντες και ενα σοου που ισως να μην ξαναδω στην ελλαδα . Οποτε μη γραφετε comments του τυπου “Ευχαριστω δεν θα παρω” η “καλα να περασετε” , προφανως και καλα θα περασουμε και θα σκοτωθουμε στο raining blood .
p.s οπως ξαναειπα αν καποιος εχει παραπονα για την τιμη (και καλα κανει) και θελει να κανει κατι παραπανω απο τα μας τα πριζει εδω , ας κανει μια ερωτηση στους αρμοδιους η μια καταγγελια για την πολυ υψηλη τιμη .
Δηλαδη πρέπει να ειναι moderator για να πει μια αντιθετη γνώμη???
Και εγω ειμαι της αποψης των ακριβών τιμων, του χωραφιου και τα σχετικα, αλλα δεν μπηκα να το γραψω. Αν θελετε να πειτε κατι τετοιο ανοιχτε αλλο thread. Γιατι δηλαδη καποιος που ψάχνει να μαθει κατι σχετιμα με το live να πρεπει να διαβασει 90++ σελιδες???
Ωραια λοιπον ασ συζητησουμε μεχρι τον ιουνιο , γιατι το εισητηριο ειναι 85 και οχι 65 και γιατι 15-20 ατομα θα πανε σοφια να δουνε το sonisphere . Δεν ειναι ας πουμε συζητηση η μεταφορα , ή οι playlists απο πρόσφατες συναυλιες η αλλες πληροφοριες που αφορουν τη συναυλια , μαλιστα .
Απο που και ως που σου φανηκε απαιτηση???
Και φυσικα και δεν ειναι σοβαρη συζητηση φρασεις τυπου “θα τα σπασουμε ολα”. Γιαυτο οοοολα αυτα καλλιστα θα μπορουσαν να γραφτουν σε αλλο thread.
Και επανερχεσς σς αυτο που ειπα ποιο πανω. Με τοοοοσα αχρηστα post (κατα την γνωμη μου παντα… οπως ειπα μπορουσαν να πανε σε αναλογο thread) δεν ειναι δυνατον καποιος να βρει τις πληροφοριες που θελει με αποτελεσμα να ξαναρωταει κατι που εχει ηδη ειπωθει και να γινεται ενας φαυλος κυκλος που να μην εξυπυρετει κανεναν.
καλά εδώ που τα λέμε δεν απαίτησε το παληκάρι “ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Π ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ TICKET”
και εδώ που τα λέμε μόνο γκρίνια ακούγεται κανά μουσικό post όπως σετ λιστ δεν έχει γραφτεί…καλά και τα παράπονα καλά και το μουσικό ύφος του θρέντ…
Metallica Concert at Estadio Universitario, Monterrey, Mexico Setlist on March 3, 2010
1. Creeping Death Play Video
2. Fuel Play Video
3. The Thing That Should Not Be Play Video
4. The Shortest Straw Play Video
5. Welcome Home (Sanitarium) Play Video
6. That Was Just Your Life Play Video
7. The End Of The Line Play Video
8. Sad But True Play Video
9. Cyanide Play Video
10. My Apocalypse Play Video
11. One Play Video
12. Master Of Puppets Play Video
13. Damage Inc. Play Video
14. Nothing Else Matters Play Video
15. Enter Sandman Play Video
16. Am I Evil? (Diamond Head cover) Play Video
17. Motorbreath Play Video
18. Seek & Destroy Play Video
απο τα ποστς σου καταλαβαινω οτι θα χεις δει απειρα thread , οπως για παραδειγμα το αντιστοιχο για τους ac/dc , οποτε οπως καταλαβαινεις υπαρχουν θεματα που μπορουνε να θυγουνε για μια συναυλια . αν προσεξες δεν ειπα να μην γραφτει κανενα ποστ , που να αναφερεται στις τιμες , ειπα οτι αν καποιος θελει να κανει κατι , ας στειλει μια επιστολη στους ντιντιδες η κατι παρομοιο , το να γραφει εδω … και επισης αναφερθηκα και σε αλλα πραγματα , περα απο αυτους που γραφουνε για τις τιμες .
Ρε άνθρωπέ μου, προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι θεωρώ πολύ πιο γόνιμη μια συζήτηση για τις συνθήκες μιας συναυλίας στην ελλάδα, την αντιπαράθεσή τους με αυτές του εξωτερικού κτλ., το τι πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να γίνει γι αυτό παρά τις “πληροφορίες” του live τις οποίες μπορείς βρεις πανεύκολα στο net.
Και οποίες πληροφορίες υπάρχουν ΚΑΙ εδώ έτσι κι αλλιώς.
Κάνε ένα search στο θρεντ με τη λέξη “μεταφορά” ή “σέτλιστ” ή ό,τι άλλο θες.
ε κανε ενα θρεντ να πουμε για τις συναυλιες στο εξωτερικο και στην ελλαδα γενικα , οπως και για τις τιμες τι πρεπει να γινει , γιατι ειναι ψηλες το ενα τ αλλο , ΓΕΝΙΚΑ . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΝΤ για μια συγκεκριμενη συναυλια και πρεπει να γινονται συζητησεις για το ιδιο το γεγονος . τελοσπαντον συνεχιζοντας το , θα χασω και το δικιο μου , αφου θα συνεχιζουν να γραφονται μη σχετικα ποστ . Εγω ειχα βρει παντος να κανω καποιες ερωτησεις π με ενδιεφεραν πριν παρω το εισητηριο μου και απο τοτε θυμαμαι , ενας μου απαντουσε κουτσα στραβα και 10 κλεγανε για την τιμη .
wak3er ο καπιταλισμός είναι άδικος τι να κάνουμε
Από την άλλη τι απορίες εξέφρασες για τη συναυλία και δεν σου απάντησε κανείς?
Εγώ προσωπικά είμαι διαθέσιμος και διατεθειμένος να σε βοηθήσω και δεν κάνω πλάκα
για ευνοητους λογους που αφορουν το μεσο εισοδημα , ειναι πιο δοκιμο το παραδειγμα της Ελβετιας , αλλα απο οτι θυμαμαι και εκεινο τεκμηριωθηκε με τις επιχορηγησεις
τοτε οι ερωτησεις μου , λογο του ενθουσιασμου για το φεστιβαλ , αφορουσαν στο ποσα τελικα ειναι τα 85αρια εισητηρια και απο τη ωρα θα πρεπει να παω τη πρωτη μερα της προπολησης για να “προλαβω” , εν τελει τσαμπα η αγωνια , πλεον εχω τα εισητηρια στα χερια μου .