Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Ε τότε απλά ξεσκονίζεις τις δισκογραφίες των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν, ακούς νέα πράγματα, ξανακούς παλιά, τσεκάρεις και το site που σου πρότεινε ο chrisp και όλα κομπλέ :slight_smile:

οσοι ειστε απο βορειο ελλαδα και κατεβειτε μαλακασα

θα ειστε απλα μαμακες και κοροιδα

δειτε τιμες στο αντιστοιχο θεμα για σοφια 8O

[SIZE=“3”]
90 ευρω το διημερο μπροστα στη σκηνη
20 ευρω το καμπινγκ[/SIZE]

πειτε μου εναν λογο για να κατεβειτε στο χωραφι του λωρη

Απολυτος κανένας για αυτο και πακεταρουμε για Σοφια once again. Πάντως αν και δεν εχω πάει στο terra vibe είμαι σχεδόν σίγουρος πως και απο άποψη χώρου το Σταδιο της Λεφσκι (στο οποιο είχα παει στους Metallica προπερσι) είναι καλύτερος χωρός.:smiley:

Βασικα και απο Αθηνα συμφερει νομιζω να πάει κανεις, ειδικα αν θελει να δει και τους Ραμσταιν

διορθωση 20 λεβα. 10 ευρω δηλαδη και οπως λεει στην ανακοινωση ειναι απο τις 21 μεχρι τις 24 το καμπινγκ. απλες

Paidia mipws kserete an uparxoun monhmera tickets gia sofia? An nai poso einai to mali? Tha to epsaxna benodas sto site tous alla gia kapio logo den m anoigei kanena site tou sonisphere! :frowning:

Το ποστ μου κάποιος το εσβησε! ΕΛΕΟΣ! Για σοφια υπάρχουν μονοήμερα? Αν ναι ποιά η τιμή τους? Κανένα sonisphere site δεν μ ανοίγει, that’s why i ask

[B][B]Τουρκια 25-27 Ιουνιου

METALLICA
SLAYER
MEGADETH
ANTHRAX
HEAVEN & HELL
MANOWAR
ALICE IN CHAINS
RAMMSTEIN
STONE SOUR
MASTODON[/B]
HAYKO CEPKIN
MANGA
FOMA
BLACKTOOTH

Tickets go on sale March 5 at 11:00 a.m.

E, τους γαμωτουρκους…

Και δεν είναι μόνο το φεστιβάλ αδερφέ…

ε μα τα λεμε τοσες μερες…

#-o[-X

Ορίστε;

τι οριστε ρε φιλε…??

μονο σαν αστειο μπορει κανεις να παρει αυτα που λες…
αμα τα παρει στα σοβαρα κανεις πρεπει να την κανει για αλλη χωρα…

Κοβω το κεφάλι μου πως οι Rammstain ήταν να έρθουν και εδώ σαν μερος του sonisphere αλλα ο Λωρης είπε όχι για να τους φέρει ξεχωριστα και να κονομησει πιο πολλά φραγκα. Και μάλλον ξεχωριστα θα φέρει και τους Alice in Chains. Θα μου πεις βέβαια οι τελευταίο αν έρθουν ξεχωριστα θα παιξουν πιο πολύ ώρα αλλα και πάλι και μόνο στην σκέψη όλου αυτου μια ναυτία σε πιάνει για την Di Di.

Υπερπληρες ειναι το roster της ελληνικης συναυλιας.
Ειναι λογικο σε αλλες χωρες να υπαρχει διαφορετικο lineup απο αυτο της Ελλαδας.
Και σιγα μην κινει η di di ολα τα νηματα…

Εγω παντως η αληθεια ειναι οτι το ζηλευω το lineup της Τουρκιας…

No 5694…!!! ΑΕΛ αμανικα ΜΠΥΡΑ και METALLICA!!!

ελα ρε γιγαντα ακομη ενας…
αντε και το σαββατο να δουμε τι θα δουμε…:roll:
:slight_smile:

ααα. ωραιο Nicκ… τζιτζιφριτζι… χαχα

και On topic…
ελπιζει κανεις να δει αλαξοκολιες απο τους big 4…??
ειδικα να γινοταν μονο ελλαδα δεν θα ηταν γαματο…??
ονειρευομαι φυσικα…
… αλλα δεν ειναι κακο…??
ειναι…??

σημερα το τσιμπησα κ γω!!!ειμαστες ετοιμοι!!!

Δεν ειναι κακο να ονειρευεσαι…Ειδαμε περυσι τζαμαρισμα Down με Mastodon, ειδαμε Gamma Ray τον Kai να μην μας χαλαει χατιρι και να παιζουν το Ride The Sky, γιατι οχι και αυτο… Αυτο και τους Iron Maiden να μας παιζουν το Alexander The Great και τι στον κοσμο… Γιατι οχι?

Του πουστη μια αλλαξοκωλια θα παιξει…
Ενα Call of Ktulu με Mustaine θα μετραγε… ή ένα South of Heaven με Hetfield στην κιθάρα…

Υ.Γ. Το Σάββατο έχει κότα στη γάστρα … Κερνάω