Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

καλα αμα φτασει το πραγμα να υπαρξει και ταυτοχρονη παρουσια στη σκηνη metallica-mustaine τι αλλο θελουμε…

Υ.Γ. μακαρι γιατι μετα βλεπω αλογο σε ορό…:?

τωρα ειδα την ανακοινωση για Σόφια. Τα λέμε Βουλγαρία, χαιρετίσματα απο βορεια Ελλαδα κυριε Λώρη , χα χ αχα χαχα !!!

Θα συμφωνησω σε αυτο ειδικα για τους Alice In Chains γιατι διαβασα καπου πως σε ενα εισιτηριο ενος τυπου για το Sonisphere οι Alice ειναι γραμμενοι επανω αλλα ειναι το ονομα τους σβησμενο με ειδικο τροπο η μαρκαδορο. Εαν ηταν 2 μερες το Sonisphere στην Ελλαδιτσα μας (που μαρτυραει σαν τοπος αυτην την στιγμη λογω των βρωμοποντικων που εχουν κατακλεψει την χωρα και θα μας ξανακλεψουν παλι) θα μπορουσαμε να μιλησουμε και για Rammstein την Δευτερη μερα ως Headliners.

Έτσι!!! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν ΣΟΦΙΑ!!! :slight_smile: Βάλτε εκεί που ξέρετε τα 85 και τα 95 κλπ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!![-X

2μερο στην Σοφια το πιο ακριβο εισιτηριο κανει 179 λεβα=92ευρω
και το πιο φτηνο 89λεβα=45ευρω

http://www.eventim.bg/portal/bg/kupi/193179/performance.html

μαζι με rammstein alice in chains heaven and hell manowar xax:lol: και 45 ευρα? ελεος

Όσο το RAMMSTEIN δηλαδή στο Ελλάντα!!! Αχαχαχαχα…:lol: ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…

εγω με βλεπω να ανηφοριζω προς ελβετια μερια!:stuck_out_tongue:

για τους απανω βολευει οποτε εγω θα μεινω terra vibe και φετος …:D:D

guyz μήπως ξέρετε εάν έχουν μείνει εισητήρια των 85 ευρώ ???

Ναι, θσ αυξηθούν με την εξάντληση της έκδοσης…(95 Ευρώπουλα)…

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες, η ποσότητα των εισητηρίων γνωρίζουμε στο περίπου πόση είναι? Εγώ είχα ρωτήσει τηλεφωνικώς στο Ticket House και δεν έλαβα ούτε στο περίπου κατατοπιστική απάντηση. Το μόνο που μου είπαν είναι “έχει πολλά ακόμα”. Είναι δύσκολο να μάθουμε πόσα κομμάτια έχουν απομείνει? Όχι επακριβώς φυσικά, αλλά κατα προσέγγιση χιλιάδων. Αν είμαι υπερβολικός, παρακαλώ πείτε τό μου…:-k

υπερβολικος δεν εισαι αλλα αφου δεν λενε αυτοι,εμεις πως?καποιος απο μεσα μονο θα ξερει

Στο μόνο πράγμα που μπορώ να δώσω πληροφορία είναι ότι την πρώτη μέρα έφυγαν 3,000 εισιτήρια. Τώρα τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω…

Το σύνολο το γνωρίζει κανείς ώστε να μπορέσω να υπολογίσω μια σχετική συχνότητα πώλησης?? Ρωτάω διότι δεν έχω συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για το εισητήριο, και ανησυχώ. Έχω ακούσει κάθε πιθανή εκδοχή, όπως “θα εξαντληθούν σε 2 μέρες” και “θα βρεις στην είσοδο μωρέ, εδώ οι Μετάλλικα δεν το γέμισαν το 07”, και γι’αυτό έχω μπερδευτεί…

σιγα μην εξαντληθουνε ρε παιδια. εχεις κανα μηνα και παραπανω χαλαρα. μη σε παρω στο λαιμο μου. αλλα μη τρελαινεσαι. εδω σε waters δεν ηταν sold out τωρα θαναι?

DeanDimTheGreat θες απλά εισιτήριο ή σε νοιάζει και η τιμή; γιατί εισιτήριο δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις. Απλά αν το αργήσεις πάρα πολύ μπορεί να μην προλάβεις τα εισιτήρια των 85?.

αυτό ακριβώς… το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε… στο terravibe δεν υπάρχει soldout… όποιος πάει μπαίνει :D…

Όχι, η τιμή γνωρίζω ότι είναι 85 ευρώ και ότι η δεύτερη έκδοση θα πάει στο +10. Αλλά, οκ, τώρα ανακουφίστηκα…

Α, και κάτι τελευταίο(ψέματα), στα εισιτήρια στην είσοδο πότε αποκτάς πρόσβαση? Με ενδιαφέρει γιατί θα ήθελα να είμαι αρκετά μπροστά, οπότε πρέπει να αποφύγω το μπούγιο. Βασικά θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου εξηγούσε περιγραφικά την διαδικασία από τη συγκέντρωση έξω απ’ την αρένα μέχρι την είσοδο. Πρωτάρης όπως καταλάβατε…

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις, αλλά θα σου γράψω ότι ξέρω. Εισιτήριο αν δεν έχεις πάρει από πριν και πας κατευθείαν στη Μαλακάσα έχουν σε εκδοτήρια πριν την είσοδο στο χώρο. Αν πας αρκετά νωρίς στη Μαλακάσα (δηλαδή μεσημεράκι) δε νομίζω ότι θα βρεις ουρά. Εξάλλου οι περισσότεροι θα έχουν το έχουν πάρει από πριν. Μετά απλά δείχνεις το εισιτήριο και μπαίνεις. Μην φανταστείς τρελές ουρές γιατί ο κόσμος θα φτάνει τμηματικά. Επίσης, να έχεις υπόψη σου ότι θα έχει 2 σκηνές και ότι ο κόσμος θα μετακινείται από τη μια σκηνή στην άλλη. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα :stuck_out_tongue: