Δεν νομιζω φιλε
κοιτα tera vibe ειναι αυτο ειναι και ανοιχτο που να τελειωσουν
τα εισητιρια
Αλλα ενταξει καλα ειναι να τα παρεις απο τωρα…
εισαι σιγουρος; εμαθα οτι ξεπουλανε αβερτα
Δεν το βρίσκω και τόσο αστείο…
Mα το ξενερωτος για μενα το ειπα…Σιγουρα θα τα πουμε,μην αγχωνεσε…
Ουτε εγω να σου πω την αληθεια, ενταξει εγινε μια λαθος ερμηνεια… Μην το βιαζετε το θεμα ρε.
ειναι και το ξερεις…
Με το spesial guests της αφισας τι θα γινει τλκ;
Θα εχουμε καμια εκπληξη η μιλαμε για ελληνικες μπαντες;:-s
μπειτε ολοι και γιναιτε μελοι μηπως και κανουν τπτ!!!
FACEBOOK
ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΙΜΕS ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ BIG FOUR
μακαρι!!!
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα…8O8O8O
πολυ καλη κινηση και οτι καταφερουμε…
παδες στειλτε το link και σε φιλους εκτος forum…
…με την καμια ομως
κοιτα οντως ειναι πολυ δυσκολο - ειδικα αν σκεφτουμε οτι υπαρχουν πολλοι που ηδη εχουμε tickets (τι θα γινει σαυτη την περιπτωση πχ)… αλλα δεν εχουμε να χασουμε και κατι…
Τώρα που το πήρα ρε?? χαχαχα ΟΚ θα μπω μπας και γίνει τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις.
Παιδια ποτε θα βγει η ανακοινωση για το SONISPHERE δεν μπορω να περιμενω αλλο!
Το special guests, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό local bands.
Αυτά που λέτε τα πιστεύετε???Ναι,θα ρίξουν τις τιμές και σε όσους έχουν αγοράσει ήδη, θα τους επιστρέψουν λεφτα…#-o
ναι… δεν ειμαι εναντια στην κινηση…
ακομη και κατι να μην γινει, τουλαχιστον θα ακουστει κατι…
παιδιά από το facebook δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο όσα μέλη και αν συγκεντρώσεςι σε ένα γκρουπ… αν θέλετε να κάνετε πραγματικά κάτι αφήστε τα πληκτρολόγια και πάτε καμια βόλτα από τα γραφεία της διοργανώτριας…
Αμαν αυτο το facebook…Εχει καταστρεψει κοσμο…Θα συμφωνησω οτι ειναι καλη κινηση αλλα οσο εσεις πατατε το κουμπακι να γινεται μελος στο group και κρατατε με το αλλο χερι τα @@ σας, ετσι και οταν φτασει σε επισημα αυτια με το ενα χερι θα σκρολαρουν με το ποντικι και με το αλλο θα κρατανε τα @@ τους και αυτοι…Οπου και θα καταγραφει αυτη η προσπαθεια…
Οι λυσεις πρεπει να ειναι πιο δραστικες νομιζω…
Θα μου πειτε για Ισραηλ αλλα εκει εγινε στις αρχες της προπωλησης που δεν ειχαν παρει πολλοι εισιτηρια και απο καπου εφτασε στα αυτια του συγκορηματος και ετσι επενεβη…Εδω ουτε που θα το μαθουν οι Metallica το ποσο κανει το ειισιτηριο…
Προσωπικα μαλλον εγω θα πω αντιο στον κυριο Λωρη…Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες…
Νομίζω πως κάποιοι χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουν τη σημασία της λέξεως «μποϊκοτάζ».
Τα πράγματα είναι απλά αλάνια. Ήδη ένας αριθμός ατόμων έχουν αγοράσει εισιτήρια πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι τιμές. Το να ανοίγεις ομάδα στο facebook με αίτημα να πέσουν οι τιμές, τη συγκεκριμένη στιγμή πέρα από άκυρο είναι και ελαφρώς ηλίθιο. Μια ομάδα στο facebook θα είχε νόημα υπό προϋποθέσεις:
-Να ανοίξει λίγες μέρες πριν την προπώληση ή έστω λίγες μέρες μετά την προπώληση, όχι ένα μήνα μετά.
-Να προτρέπει τους απανταχού μουσικόφιλους να μην αγοράσουν εισιτήριο με σκοπό να αναγκαστεί ουσιαστικά η εταιρία να ρίξει τις τιμές για να μη πάθει ζημιά.
Πάρτε το χαμπάρι, γιαλαντζί επαναστάσεις κατόπιν εορτής δεν υπάρχουν. Θέλετε να δώσετε ένα μήνυμα στον Λώρη και τον κάθε Λώρη; Πάτε Βουλγαρία, ακόμα και πιο ακριβά να σας βγουν θα ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι δεν ακολουθήσατε τον εύκολο δρόμο. Διαφορετικά όσοι πάτε συνεχίστε να παραπονιέστε για τις τιμές, σκάστε τα γιατί “Big 4 είναι ρε δικέ μου” κι άμα γίνει καμιά συναυλιούλα στο προσεχές μέλλον σκάστε τα πάλι γιατί δε βαριέσαι, ποιος κάνει μποϊκοτάζ…
Εγώ πάντως νομίζω πως το θέμα με τις τιμές και τις γκρίνιες έχει παραγίνει, όποιος δεν θέλει ας μην πάει ή ας ακουμπήσει τα λεφτά στους βούλγαρους. Μετα όμως μην φωνάζετε γιατί στο ελλαδιστάν δεν βλέπουμε μεγάλα μουσικά γεγονότα και πίτσες μπλέ. Και στο κάτω κάτω της γραφής ας υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός στο θέμα των συναυλιών με εταιρείες που ξέρουν τι τους γίνετε για να δούμε αν θα κάνει κουμάντο η didi και ο Λώρης. Και επαναλαμβάνω ότι όποιος έδωσε το 07 μόνο για Metallica 60-70 ευρω και τώρα τρια χρόνια μετά τα 85 του φαίνονται πολλά για όλα αυτά τα συγκροτήματα είναι τραγικός.