Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Tι λες ρε αρχοντα;:-k

για καλοκαιρακι υπαρχουν φημες
καιμαλλον θα βγει η ανακοινωση
κατι ακουγεται για
metallica-slayer\megadeth/anthrax
μακαρι για να δουμε

:lol: :lol: :lol: #-o

Sodo ΘΕΟΣ

από πηγές απο μέσα έμαθα ( μετά από πολύ πίεση ) ότι ισχύει αυτό που λέει ο φίλος και επιπλέον θα παίξουν και οι Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine :p:p:p
αντε να δούμε πότε θα βγει η ανακοίνωση να το επιβεβαιώσουμε :D:D:D

Eμένα έγκυρη πηγή μου είπε ότι θα γίνει κατα 99% στη Μαλακάσα. Λέτε?:p:p

Μπα για ΟΑΚΑ το κοβω…:p:p

Τι είναι αυτά που λέτε για Μαλακάσα [-X[-X αφού στο ΟΑΚΑ θα γίνει :wink:

αυτα ειναι!!φερτε metallica ποντικια!!!

ανακοινωθικε big 4 με σαπορτ tokio hotel και jonas brothers!!!
:drunk:

Δεν εχει Linkin park…8O wtf?:lol:

σε βρισκω πολυ σωστο…αν υπηρχε περιπτωση να ερθουν μονες τους ξεχωριστα αυτες οι μπαντες θα ηταν 50 ευρω το λιγοτερο η καθε μια …

παιδια σας διαβαζω τοσες μερες και κουραστηκα. εχετε δικιο σε μερικα σημεια με τις τιμες και εχω διαβασει και πολλες εξαιρετικες αποψεις εδω, ομως δεν γινεται να γκρινιαζετε αλλο. θα σας δωσω ενα παραδειγμα. ξερετε ποσο μου ειχε φανει εμενα το 1993 που εδωσα 8000 δρχ για gnr και 7000 δρχ για metallica? μπορειτε να πατε πισω οσοι ζησατε εκεινη την εποχη και να αναλογιστειτε τι ηταν για την οικογενεια μου και οσων αλλων πηγαν 15000 δρχ επι 2 κιολας γιατι εχω και αδερφο? εγω δεχομαι την δυσαρεσκεια σας ομως σας συμβουλευω να μην χασετε απο το γεγονος. εγω θα λεω και στα εγγονια μου για την νεα σμυρνη.

ΥΓ με τους metallica ειχα στραβωσει πολυ. οχι μουσικα. ειναι επιλογη του καθενα τι θα παιζει και δεν μου πεφτει λογος, αλλα κατι δηλωσεις απαξιωσεις του παρελθοντος (θυμουνται οι πιο παλιοι) και κατι μηνυσεις περιεργες με εκαναν να μην θελω να ακουω νοτα απο την μπαντα που μεγαλωσα και υποστηριζα και μεσω του official fan club μεχρι και το 1995. 17 χρονια μετα την νεα σμυρνη και βλεποντας και οτι αυτοι εβαλαν ξανα μυαλο ειπα να δωσω τοπο στην οργη και να ανεβω στο terra vibe να ξαναγινω για ενα βραδυ ο 17αρης πιτσιρικας με το sad but true tshirt μου. παμε σαν αλλωτε λοιπον…
ΥΓ2 ο robert ειναι μεγαλος παικτης στο μπασο αλλα…ακυρος με τους υπολοιπους. were is jason? για να μην το παω πιο κατω were is cliff?:(:frowning:
YΓ3 εχω μερικες αποριες. στο ιδο αεροπλανο θα ειναι ο lars με τους mustaine και king? xaxaxaxa την μαμησε!!:stuck_out_tongue:
μετα τον lombardo ποιος θα εχει το θρασσος να παιξει drums?:p:p

@petpanag : Συμφωνω με τα περισσοτερα που λες, ήμουν κ στις 2 συναυλιες το 93 μεσα, ωστοσο για εναν που εχει δει τις μπαντες ξανα κ ξανα, ειναι πολλα τα ?85, οταν εχεις 4 μερες πριν Aerosmith (?50) κ 4 μερες μετα Rammstein (55?) τους οποιους δεν εχεις ξαναδει κι ολας.
Ας εβαζε η κυρα ντιντι τους Rammstein στο Sonisphere και ας εβαζε 100 το φτηνο. Ουτε το ΟΑΚΑ δεν θα μας χωραγε…

υγ : στην Ρουμανια η αντιστοιχη μερα με τους H&H guests κοστιζει 196RON dld ?47…
Κλαφτα Χαραλαμπε…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πειτε μ οτι τα 150ευρα δν ειναι για ειδικο χωρο μπροστα απο τη σκηνη οπως ακουσα απο φιλο μ…8O

νομιαζω δεν ειναι για ειδικο χωρο αλλα στα πλαγια…δεν συμφερει…δεν ειμαι και 100%

η αρένα δεν είναι χωρισμένη… τα 150? είναι για ειδική περιοχή στα πλάγια μέ κάτι παγκάκια :p… εκεί πάνε συνήθως άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να είναι πιο αραχτοί…

Ειλικρινα εχουμε καποιο πλανο της σκηνης για να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη και να μην μιλαμε στον αερα?:-k

http://www.ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/287/areamap.jpg
θεωρητικα αυτη ειναι.

φρονιμα…νεολαιρα με εμας του καποιας ηλικιας:p:p:p
θα σας σκησουμε στο Headbanging:lol::lol:

Να σας ρωτήσω παλικάρια…Επειδή θα κατεβώ μία από αυτές τις μέρες για εισητήριο και θα πάρω και σε άλλους, ξέρει κανείς αν έχει ακόμα με 85 ή πήγε 95 ??? :!:

O Iron aris παντως βρηκε σημερα Σαλονικα 85αρια.