Μάλιστα,Ευχαριστώ ,Μακάρι να τα βρώ σε αυτή την τιμή!! 8)
ρε ακόμα για τις τιμές μιλάτε? :lol: οκ τι να κάνουμε! Είναι αργά για να αλλάξει κάτι!
PS: Γιατί δύο σκηνές? Πως θα δώ stone sour? Έλα τροφούλα σας έδωσα για flaming! :lol:
με 2 σκηνες!!! αν ισχυει αυτο ξερετε περιπου ποιες μπαντες θα παιξουν που? :P:P
οι 2 σκηνες ειναι για να μην καθηστερουνε στο να κανουνε setup τα μηχανιματα δεν θα παιξει καπια μπαντα ταφτοχρονα…και 85 υπαρχουνε ακομα
Λογικά μέχρι το Πάσχα θά’χει 85άρια…θέλω να πιστεύω:):!:
παντος μεχρη τωρα εχουνε πουλιθει κανα 8.000
παμε για 25-30 χηνες
Σεξευκολα
To μονο που βρηκε ο iron_aris ηταν ενα κλειστο tickethouse, επειδη κοιταξε τις ωρες λειτουργιας στην Αθηνα.
Κατα τα αλλα απο φιλο μου εκει πανω, οντως πρεπει να υπαρχουν 85αρια.
Υπαρχουν ακομα 85αρια, πηρε ενας γνωστος μου. Απο εκει και περα συμφωνω οτι αυτο που αναφερθηκε με το facebook ειναι παπαρια, αυτα γινονται νωριτερα, οχι κατοπιν εορτης…
Γιατι κατι μου λεει οτι τελικα δεν υπηρχαν 95αρια τα οποια ηταν αγοραστικο τρικ του λωρη;:-k
ή μπορεί να το ξανασκέφτηκαν μετά το κράξιμο και να τύπωσαν περισσότερα 85άρια… ή ακομα καλύτερα να δώσουν τα 95άρια μόνο την ημέρα του λαιβ…
Το εχω σκεφτει και εγω αυτο, πολυ πιθανο…
λες; πάντως είναι καλό τρικ για να αναγκάσεις τον κόσμο να πάει από νωρίς να πάρει εισιτήριο
Μου φενεται πολυ λογικο να μην υπαρχουν 95αρια…Τελος παντων,καλο για εμας ειναι αυτο…
Re paidia gamati mera 8a nai de lew… Alla oi Antrhax giati stous ‘big four’ tou thrash??
Kala oso gia Mastodon … Giati na tous fame k autous sti mouri??
Parepiptontws piga x8es gia eisitiria k exei 85 eurw… De kserw an k pote 8a vgoun ta fhmismena 95ria alla ws twra mhn anhsyxeite… Sold out me tin kamia !!!
Μπορούμε να ξέρουμε στο περίπου τι γίνεται με τα εισητήρια???(ακόμα μαζεύω χρήμα…:-(…)
Μην αγχωνεσε…Ακομα με 85 υπαρχουν:wink:
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε τόσο πολύ…τεράστιο το event δεν λέω, αλλά η μαλακάσα είναι πολύ μεγάλος χώρος, θα υπάρχουν 85άρια για πολύ καιρό ακόμα!
το αστείο είναι ότι από την αρχή δεν ξέραμε πόσα είναι τα εισιτήρια των 85? και δεν λέει και κανένας τίποτα επίσημα #-o