Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Τυπώσανε ένα container μωρέ οι άνθρωποι, πού να ξέρουνε και πόσα είναι! :lol:

:lol: Ετσι… Δηλαδη ειναι εντελως γελοιο να μην λενε ποσα ειναι τουλαχιστον τα 85αρια…

Πλάκα κάνεις…

Aναλογα με την κηνιση που ειπαρχει για τα εισιτηρια θα το πανε

πηρα σημερα τηλεφωνο και 85αρια υπαρχουν και μαλλον εκει θα μεινουν οι τιμες γιατι οπως ειπε κ το παιδι που το σηκωσε κ μιλησαμε ποιος θα παει αλλιως και στο rockwave αμα αυξηθουν κ αλλο!!!

Ότι οι μεταλλάδες δηλαδή που θα πάνε για μπιγκ φορ, θρας και ξύλο έχουν να σκεφτούν και μπλακαηντπις στον προϋπολογισμό…

οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πανε και ατομα που ακουνε απ’ολα…ή διαφοροι οπως κ εγω που μαλλον το βλεπω να πληρωνω μονο και μονο για γκαρσια…αν το επαιρνα 150 που θελανε να το φτασουνε…σαφως και θα επρεπε να θυσιασω γκαρσια(καλα και παλι ακριβο ειναι 85 αλλα ιδωμεν)

κανονικά πρέπει μαζί με το εισιτήριο για sonisphere να δίνουν και ένα εισιτήριο δώρο για όποια μέρα του rockwave θες 8)

Mισό να σε τσιμπήσω να ξυπνήσεις…:stuck_out_tongue:

Πόσοι θάναι αυτοί, 100? 200? 500?

Γενικά η τομή των συνόλων είναι πάρα πολύ μικρή.
Σα δικαιολογία δεν στέκει καθόλου.

Και πότε θέλαν να το φτάσουν 150?
95 θα πήγαινε η γενική είσοδος αν δεν κάνω λάθος…

ειναι 150 τα vip chrisP

Αν ο αλλος παρει VIP σημαινει οτι τα εχει τα λεφτα και δεν τα σκεφτεται, δεν μιλαμε για αυτον…

Λοιπόν, επειδή τα μισά post του thread είναι για τα εισητήρια, να εκφράσω εγώ τον βαθύτερο προβληματισμό μου?

Οι Megadeth θα παίξουν όλο το [SIZE=“3”]Rust In Piece[/SIZE] όπως κάνουν στην τρέχουσα περιοδεία με Testament & Exodus (btw, τι τρελό tour που είναι αυτό…)?
Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ακούσουν τα αυτάκια μας Lucretia, Poison Was The Cure , R.I.P./Polaris ? :papas:

οι megadeth ειχαν δηλωσει οτι αυτο θα γινει μονο στην αμερικανικη περιοδεια…
μου φαινεται δυσκολο να παιξουν ολο το rust… τωρα καθως θα εχουν και λιγοτερο χρονο και θα προτιμησουν (φανταζομαι) 1 πιο τυπικο best of…
παντως δεν θα μου κανει και εντυπωση να παιξουν ολο το rust…

λαθος κανεις μαστορα. εγω δεν τα εχω τα λεφτα θα παω vip γιατι ειμαι 35 χρονων θα ειμαι με την γυναικα μου και ολη μερα εκει και δεν θελω να ταλαιπωρηθω και κυριως να φαει καμια απο κανεναν, και την επομενη που ειμαι εργασιμη θα δουλευω 12 ωρες οποτε δεν εχω και πολλες επιλογες.

Έχεις.
Να πας πίσω πίσω και δεν θα φάει κανείς καμιά από κανέναν.

Ε ναι γιατί να πληρώσεις τον Λώρη τόσα φράγγα;;;

Για να βλέπει και να φχαρηστηθεί τη συναυλία ίσως? Πίσω δεν θα βλέπει τίποτα. Στα πλάγια έχεις καλό οπτικό πεδίο.

Πας στα πλάγια από την άλλη μεριά. :wink:

εγω λεω να παρω το ελικοπτερο της coca cola zero. τι λετε μωρε? σιγα μην κατσω στην εθνικη με κυαλια. δεν μου περισευουν και θα στερειθω αρκετα αλλα προτιμω να πληρωσω κατι παραπανω και ειμαι σε καλυτερη θεωρειτικα θεση. το θεμα οτι δεν αξιζουν τα 150 γιαυτα που προσφερουν γιαυτο λεω οτι δεν εχω επιλογη.
τωρα αυτο με τον λωρη κοφτε το. στην ζωη υπαρχει ευτηχως το δικαιωμα της επιλογης. take it or leave it παιδια. δεν σας εβαλε ο λωρης το πιστολι στο κεφαλι. αλλωστε βλεπω και πολλους που θα πανε σε γειτονικες χωρες, και καλα θα κανουν. θελετε να χαλασουμε αλλες 666 σελιδες για τα εισητηρια ή να πουμε κατι για τις μπαντες? κουραστηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια και ειναι πολλοι στην κατασταση μου.