Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Πιστευω οτι σε μια τετοια περιοδια θα διαλεξουνε thras κοματια περισοτερα τουλαχιστων

σε αυτό έχω μια απορία…
η πλευρά που λες θα είναι ελεύθερη για να πάει όποιος θέλει?
άπ όσο θυμάμαι εγώ συνήθως για αυτή την πλαγιά έκοβαν τα ειδικά εισιτήρια και στην άλλη έβαζαν τους “πραγματικούς” vips που πήγαιναν με προσκλήσεις κτλ…
ξέρει κανένας σίγουρα?

Από την άλλη μερια συνήθως απ’ότι θυμάμαι ήταν η είσοδος για το PL 1 μπροστά μπροστά. Κατά τα άλλα όλα καλά. Εγώ μια χαρά εχω δει απο κει live. Έχει και τα τραπεζάκια και είναι μια χαρά!!!

και εγω θελω και απο τους τεσσερις κατι ασυνηθιστο λογω αυτης της περιοδειας. πιστευω οτι ολοι θα παιξουν ενα Best of υλικο μεχρι και τις 1992 κυκλοφοριες τους. βεβαια ολοι εχουν νεα αλμπουμ και θα θελουν να παρουσιασουν κατι απο αυτα. σε τρεις μηνες που θα γινουν τα πρωτα Live θα δουμε.

Ο κοσμος παει να ακουσει θρας μεταλ
εξαλου με αυτη την αφορμη κανανε αυτο το τουρ
πιστευω να μας δωσουνε το καλυτερο σταφ.

Ε ναι ρε συ…Πιστευω θα παιξουν κυριως τις επιτυχιες και οχι τοσο απο τους νεους δισκους…

Ποιες επιτυχίες, ο Δάκης με την Πωλίνα είναι?

Τι παει να ακουσει ο κοσμος ? ?

:lol:Ενταξει ας το πουμε τα καλυτερα τους,ενα best of ισως…:stuck_out_tongue:

αυτή είναι η θέση μου 8) με τις ιδέες σου βλέπω να γίνεται χαμός και έτσι και γίνει καμιά στραβή και δε βλέπω εσύ θα φας το κράξιμο :stuck_out_tongue:

Εσύ να πας μπροστά και να χωθείς στο πιτ.

Είμαι τραγικά κωλόφαρδος γιατί βγήκε τωρα η εξεταστική και τελευταίο μάθημα είναι στις 23…οπότε βραδάκι πτήση για αθήνα και το πρωί καγκέλο για να δούμε stone sour :D:D:D:D

Καλα που σπουδαζεις και βγηκε απο τωρα το προγραμμα:?.Πρεπει να ειστε γαματοι

μάλλον για εξωτερικό τον κόβω… για να λέει και για πτήση… εδώ ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της προηγούμενης εξεταστικής όχι να βγει και το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή :D:D:D

Αγγλια ειναι το παλικαρι…Τι συγκρινουμε τωρα…

Kαι θα έρθει από Αγγλία για να δεί Stone Sour ???

Kακίες…:stuck_out_tongue:

παω σημερα να παρω 3 vip εισητηρια και δεν ειχα μαζι μου 450 ευρω και λεω να τα βαλω στην πιστωτικη και με το δωρο τα δινω και μου λεει το παλικαρι στον γκισε οτι αμα πληρωσεις με πιστωτικη εχουν 15 ευρω παραπανω!!!#-o#-o#-o#-o#-o
ΓΙΑΤΙ?#-o#-o#-o οποιος πληρωσει εχει κατι δωρο?#-o#-o αυτη ειναι η ξεφτιλα του μονοπολειου κυριοι. στην λεξη μονοπολειο αναμεσα στα ο και ν βαλτε και ενα υ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. ξεφτιλα!!!

ΛΩΡΗ αμα ερθω στο γραφειο σου και δεις ποσα εισητηρια απο συναυλιες σου εχω θα παθεις πλακα. ουτε εσυ δεν εχεις παει σε τοσες. εγω σε εκανα και τωρα με ξεζουμιζεις!!!
ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕΛΟΣ!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό, δεν χάνει λέπι ο ντίντης, ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΒΑ ΛΕΜΕΕΕ

προμήθεια για την τράπεζα είναι… Σε όλο τον κόσμο έτσι δουλεύει…

τι λες ρε φιλε που το ειδες αυτο? στο Multirama που ειμαι υποδιευθηντης δεν ηρθε ποτε κανεις να πληρωσει με πιστωτικη και του ειπα θελω και νταβατζιλικι τοσα!! προσεξε δεν λεω για εντοκεσ δοσεις λεω για ολοκληρο ποσο που θα τραβηξεις απο την καρτα!

στο FC Barcelona που ειμαι μελος δεν πληρωσα ποτε κατι και μου ειπε τοσα για νταβατζιλικι!!!

προσεξε τι λεω πηγα εκει δεν τα πηρα online!!! προμηθεια οι τραπεζες επερναν το 90 οχι το 2010!!
και να πουμε οτι ειναι ετσι. 15ευρω με πιο ποσοστο προκυπτει? 10% σε καθε συναλλαγη με πιστωτικη? δεν μου εχει ξανατυχει. για πειτε τον νομο αυτον αναλυτικα μπορει να κανω και λαθος.

ΥΓ μεχρι και ο υπαλληλος μου ειπε πηγαινε να τα σηκωσεις φιλε με σε χρεωσουμε αδικα!!!#-o#-o#-o