Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα η τραπεζα βαζει το +5 ευρω. Και δεν ξερω για εκει που δουλευεις αλλα οποτε αγορασα εισητηρια με καρτα ειτε Ελλαδα ειτε εξωτερικο παντα υπηρχε ενα ποσοστο + σε σχεση με το να τα επαιρνα μετρητα! Γι’αυτο μονο κασερι πλεον και αυτο αν υπαρχει!

Εγώ αγόρασα εισιτήρια για Metallica/Motorhead στη Μαδρίτη και δε μου χρέωσε κανείς τίποτα έξτρα πάντως. Στη Στοκχόλμη για Muse πάλι, κάτι είχα πληρώσει παραπάνω…

Σκωτια παντα υπηρχε ενα 7%+ Γερμανια κατι λιγοτερο! Εδω ολες οι συναυλιες οταν ειναι να τις πληρωσεις με καρτα εχουν καπαρο ας “ειναι καλα” η ελληνικες τραπεζες.

Μπουζουκι με σπεσιαλ γκεστ τον τερλεγκα.

Εσυ γτ ξεκινας δηλαδη;

ξέρεις ποιο ήταν το πρόβλημα? ότι δεν δέχονται στο τικετχαους πληρωμή με πιστωτική κάρτα… και για να σε εξυπηρετήσει ο υπάλληλος θα στο έβγαζε μέσω τικετπρο το οποίο παίρνει κάποια προμύθεια…

Σε μισω ρε παλιοπουστα.

Ολο αυτο με το παραπανω ποσο εχει να κανει με τις τραπεζες και ισως και το ticketpro που ειπε και ο jimsakpt3. Μεγαλη μαλακια παντως, οπως και να εχει…

Οι τιμές είναι απαράδεκτες και ο χώρος αναλογικά τραγικός, ας πάρουνε είδηση τι ακριβώς παίζει στις γειτονικές χώρες και στην υπόλοιπη Ευρώπη και μετά ας έρθουν να μας πουλήσουν τα εισητήρια 95 ευρώ. Απέχω εντόνως μπάς και φιλοτιμηθούν να πάψουν να μας τα αρπάζουν, ξανατονίζω οι τιμές που ζητάνε πρέπει να είναι και οι αντίστοιχες στις υπηρεσίες που δίνουν (bands lineup, οργάνωση, άνεση ,parking, χώρος, ακουσιτική στον ήχο, τιμές σε μπύρες και φαγητό… κλπ). Για να μην τρελαθούμε λοιπόν τα 95 ευρώ για 1 ημέρα προσωπικά φαντάζουν απίστευτα τεράστιο ποσό σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες για το αντίστοιχο Festival.

To παραμύθι της αισχροκέρδειας πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει, σαν παράδειγμα σας παραπέμπω σε Link τσεκάρετε τιμές και τα συμπεράσματα δικά σας:
http://uk.sonispherefestivals.com/

Κατα τα άλλα όσοι πάτε, καλά να περάσετε… και τουλάχιστον μετά αφού έχει τελειώσει το Live λάβετε σοβαρά υπόψιν το θέμα της εκμετάλλευσης για τη μουσική που αγαπάμε προς τέρψην τσέπης της κάθε διοργανώτριας εταιρείας :roll:

τλκ τα 85αρια τελείωσαν ???

όχι ακόμα, και μετά το πάσχα θα υπάρχουν

Το φθηνότερο που βρήκα πρόσφερε είσοδο τριών ημερών, θέση parking και ντουλαπάκι για αποθήκευση με 152.00 GBP=169.249 EUR(όπως βγήκε το αποτέλεσμα στο xe.com)
Τα λόγια είναι περιττά…[-X

εγω Μεταλλικα θελω να δω, κυριως για το πως ακουγονται τα κομματια του Death Magnetic λαιβ, και περιμενω καποια εκπληξη παρομοια με το 07 οταν επαιξαν Disposable Heroes, Orion και And Justice for All. το σκεφτομαι ακομα… 95 ευρω ειναι πολλα. Ετσι και αλλιως, το ‘χωραφι’ ΔΕΝ μπορει να γινει sold out και χρονος υπαρχει ακομα…

Αμα μας παιξουν 3 το λιγοτερο 2 κομματια απο ντε8 μαγκνετικα θα νιωσουμε πολυ
απο τα πρωτα 4 αλμπουμ.
Κοιταξε υπαρχουν ακομα 85, μην σου πω πως ολο αυτο με τα 95 παιζει να μην υπαρχει καν και να ειναι ακομα ενα κολπο του “χαζου”, μας εχουν αδιασει τις τσεπες.
πφφφ

εγω αφτο που εχω καταλαβει με τους dididες ειναι οτι κανουμε το live στο χοραφι μας οποτε δεν πλιρονουμε βαζουμε κ το εισητηριο 100 ευροπουλα να μαζεψουμε κανα 30.000 το πολλη κ να τα τσεποσουμε παρα να το βαλουμε λιγοτερα λεφτα κ να εχει παραπανω κοσμο κ αφτο σινεπαγεται γκρινια κτλ κτλ…

αφου στο τελος θα πατε ολοι σας γιατι κλαιγεστε και κανετε επανασταση του πληκτρολογιου ?

ποιος εχει κανει μαγκα τον λωρη ? εσεις.
ποιους κυττα ο λωρης και λεει ‘ρε τους μαλακες’ ? εσας.
ποιοι θαναι στις 24 πρωτο τραπεζι πιστα στην μαλακασ(εισαι)α ? εσεις.

καλα κανει και σας τα παιρνει.αφου τα σκατε καθε χρονο βρεξει χιονισει

[SIZE=“4”]πολυ καλα σας κανει ο λωρης[/SIZE]

μπραβο σε chrisp που παει εξω αντι να κλαψομουνιαζει

Θα ομολογησω πως ως τωρα δεν συμφωνουσα και τοσο με τις αποψεις (μουσικες κυριως) του awake, ομως εδω εχει δικιο…Κακα τα ψεματα ετσι εχουν τα πραγματα…Ο κοσμος που παει εχει κανει μαγκα το Λωρη και κανει αυτα που κανει…Δεν βγαζω το τομαρι μου απ’εξω…Τα εχω δωσει και δυστυχως ισως τα ξαναδωσω καποια στιγμη…Ασχετα που φετος τον γλυτωσα πηγαινοντας εξω…

Οσοι μπορειτε πηγαινετε εξω…Ισως δωσετε 50 ευρω παραπανω συνολικα, αλλα στο ποσο θα ειναι μεσα και μεταφορες και διαμονη…Τρανο παραδειγμα η Βουλγαρια για το συγκεκριμενο φεστιβαλ…

Οσοι παλι δεν μπορειτε και θελετε να αλλαξει κατι παλεψτε το…Παρτε αποφαση για 1-2 εμπαργκο σε μεγαλες συναυλιες και εκει θα δειτε αν εχει αποτελεσμα…Βεβαια απο πριν εμπαργκο ε, οχι εκ των υστερων…Παρτε αποφαση οτι θα χασετε 2-3 συγκροτηματα που θελετε να δειτε για μια φορα και δωστε του να καταλαβει…

Το κακο με την χωρα που ζουμε ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να εχει αποτελεσμα και κυριως ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις τον κοσμο να κανει κατι κοινο μαζικα…

Το σιγουρο ειναι πως χρειαζονται δραστικα μετρα και καποια στιγμη πρεπει να αρχισουν να λαμβανονται…Για οσους ενδιαφερει…

ακούσατε τι είπαν για τις πανελλήνιες; Οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα αρχίζουν 24/6! γαμώ την παναγία, πως θα έρθει ο κολλητός μου τώρα;!!!#-o

ρε σεις στο Ισραήλ είδατε τι έγινε με Μεταλλικα …τα εισιτήρια ήταν πανάκριβα ο κόσμος δεν αγόραζε και κάναν εκεί κάτι μέσω facebook για να μειωθούν οι τιμές… έτσι οι ίδιοι οι Μεταλλικα οταν το έμαθαν αυτό και μάθαν και ποσό ακριβό ήταν το εισιτήριο συνέβαλαν στο να μειωθεί η τιμή του δραστικά…

αυτό πάντως είναι μεγάλη κακοτυχιά …

καλά να δεις τι έχει να γίνει όταν το μάθει…!!!