Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Τελευταια φορα στο χωραφι πηγα το 2004. Και αυτο γιατι το 2005 βγηκα εκτος Ελλαδας (Graspop & Fields Of Rock). Aφου ειδα λοιπόν πως ειναι πραγματικα τα φεστιβαλ, αποφασισα να μην ξαναπαω σε οργανωση των didiδων. Το Rockwave για μενα δεν ειναι φεστιβαλ. Με 3-4 μπαντες καθε μερα δεν το λες φεστιβαλ. Το λες συναυλία. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ!! Οποιον ξερω που εχει παει σε οποιογηποτε φεστιβαλ εκτος (και παιζουν πολλά) δεν ξαναπατησε στο χωραφι…

Αυτό ακριβώς !! Καμία μα καμία σχέση με τα festival του εξωτερικού, όσοι ψήνεστε για ένα γερό μποικοταζ πιστέυω πως φέτος είναι πραγματικά μια πολυ καλή ευκαιρία να καταλάβουν πως δεν είμαστε αρνιά προς σφαγή ή που τρώνε κουτόχορτο. Και επιπρόσθετα θα είναι ένα μήνυμα και για τη χειμερινή περίοδο, δεν μπορεί να είμαστε και σε αυτό το ζήτημα οι επαίτες της Ευρώπης και να λέμε δεν βαριέσαι έτσι είναι εδώ τα πράγματα και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! [-X

Ρε Awake ΕΛΕΟΣ πια…Τσουρεκια μας τα εχεις κανει. Ναι ειμαστε θυματα, ναι ειμαστε μαλακες και ναι θα παμε στις 24 πρωτο τραπεζι πιστα στην Μαλακασα να κανουμε μαγκα τον Λωρη. Εσυ τι ζορι τραβας, αφου δεν θα πας? Ασε μας να κλαιγομαστε και να γκρινιαζουμε, ασε μας στην μιζερια μας ακομα και αν τα σκασουμε στο τελος. Εσυ πως την εχεις δει δηλαδη? Αφου δεν θα πας και επειδη εισαι και πολυ υπερανω, κοιτα τη δουλεια σου. Και ξερεις δεν ειναι και οτι πιο εφικτο να παμε ολοι εξω (αλλοι λογω ηλικιας, αλλοι λογω χρονου). Εγω ομως που δεν εχω δει κανενα γκρουπ, δεν εχω την δυνατοτητα να παω εξωτερικο και δεν ξερω αν θα εχω ευκαιρια να δω τοσα αγαπημενα συγκροτηματα μαζεμενα, θα τα σκασω και χωρις τυψεις. Απλα ξεκολλα λιγο ετσι? Κατανταει κουραστικο καποια στιγμη…

Παιδια,ξερετε το προγραμμα εμφανησεων εκεινη την μερα?Δηλαδη ποιες ωρες θα βγουν οι μπαντες?Γιατι το γαμημενο το προγραμμα των εξετασεων εβαλε αγγλικα την ιδια μερα με την συναυλια στις 4 και θελω περιπου 1 ωρα για να γραψω…Ποιες μπαντες θα χασω?

Awake μην το βλεπεις ετσι ρε συ…Εγω πχ δεν εχω την δυνατοτητα να παω στο εξωτερικο για να τους δω,οποτε ‘‘αναγκαστικα’’ θα τα σκασω στον λωρη…Πιστεψε με υπαρχουν πολλοι που ειναι στην ιδια θεση με μενα (martian,godsmack etc.)

Εγώ θα πάω εξωτερικό πρώτον γιατί γουστάρω τα ταξίδια και δεύτερον γιατί ΓΙΑ ΜΕΝΑ metallica+motorhead > big-4.

Όχι για να τη σπάσω στο Λώρη.

Άμα μου τη βαρέσει θα πάω κι εδώ, για νας τα πρήζω μετά τι γαμάτα που είναι έξω. 8)

χααχχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol:

Σε βλέπω να φτάνεις στα μισά των Megadeth…

Εμέις τελικά δεν θα πάμε και αυτό είναι το Point Of View μας για την συγκεκριμένη συναυλία…

http://www.zombiebrains.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=181:sonisphere-ban&catid=57:point-of-view&Itemid=66

Σωστός σε πολλά θέματα αλλά και λάθος σε κάποια… Δεν είναι όμως το θέμα μας ακριβώς αυτό.

Πάντως κι εγώ δε σκοπεύω να πάω, κυρίως λόγω τιμής και line-up αφού ουσιαστικά μόνο Megadeth και Metallica με ενδιαφέρουν.

Από ότι βλέπω στο σύντομο χρονικό διάστημα που είμαι στο site,υπάρχουν αρκετά άτομα με πολλές εμπειρίες στον χώρο των συναυλιών.
Εγώ που είμαι 18,και αυτές τις μπάντες τις βλέπω στον ύπνο μου μόνο,να μην πάω?
Ναι,έχω καταλάβει πως η Μαλακάσα είναι χωράφι,γνωρίζω πως το κάθε συγκρότημα θα παίξει πολύ λιγότερο από αυτό που θα έπρεπε,πως τα λεφτά είναι πολλά,το Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι πολύ (βάλτε και Καλαμαριά-Κέντρο Θεσσαλονίκης άλλα 6 χιλιόμετρα με το αστικό :p),αλλά πότε θα τους ξαναδώ?
Δεν είμαι τόσο κολλημένος με Big 4 για να πάω εξωτερικό (μου φτάνουν οι RATM στο Dublin).
Δεν τους έχω δει live.
Δεν θα έχω ευκαιρία λογικά να τους ξαναδώ μαζί.
Δεν αξίζει να πάω?

αξίζει, αλλά στη Βουλγαρία. Δίπλα είσαι! Μακάρι να ήμουν στη θέση σου.

Αδερφέ ξέχνα την Αθήνα. Σόφια και τα μυαλά στα κάγκελα. Και πιο φτηνά και πιο καλά και 2 μέρες!!! Σε συμφέρει. Στο λέω γιατί και γω από Καβάλα είμαι και την έψαξα!!! :smiley: :smiley:

Εμένα με συμφέρει,και αν πήγαινα Σόφια ποιοι big 4,Alice in Chains λέμε! :stuck_out_tongue:
Αλλά η παρέα θέλει Αθήνα :confused:
Μην σε πω με ένα sleeping bag σε backpack και πάμε για τριήμερο στην Πόλη…αλλά πάμε με το σύνολο,τι να κάνουμε…

Κρίμα πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη μη χάσεις το Big 4. Θα το μετανειώσεις!!! :stuck_out_tongue:

Εισιτήριο αγόρασα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας,απλά ήθελα να ακούσω γνώμες,ειδικά από κάποιους έμπειρους στο θέμα

Εγω δεν ειμαι εμπειρος αλλα σου λεω να πας…Αυτα ειναι once upon a life…Θα εχουμε να το λεμε στα παιδια μας…:stuck_out_tongue:

Αυτο ακριβώς!!!

Aπλα πιστευω οτι θα μπορουσες εσυ τουλαχιστον να πας Βουλγαρια.

Θα δεις k Heaven & Hell και αν θες και την αλλη μερα Rammstein και Alice In Chains.

Και βασικα ακομα προλαβαινετε αμα βρειτε να πασαρετε τα εισητηρια σας.

Εδω το σκεφτομαι που δε μενω Θεσσαλονικη και απλα το χωριο μου ειναι Κατερινη.

Αλλα εγω θελω και 2 ΚΤΕΛ ας πουμε και γι’ αυτο μαλλον με βλεπω για Αθηνα.

Σε γενικη αναλυση, παντως, δεν καταλαβαινω τη λογικη να “τη λενε” ορισμενοι που εχουν φαει τις συναυλιες με το κουταλι μεν σε ατομα που δεν εχουν ζησει τετοιες εμπειριες για την επιλογη τους.

Καλα κανουμε και θα τα δωσουμε.

Comealot φυσικά και να πας.
Και μετά θα πας και σε άλλα πολλά live και θα κρίνεις μόνος σου τι αξίζει και τι όχι και τι μετράει πιο πολύ για σένα.