Θα πήγαινα μόνος μου Βουλγαρία,αλλά από την άλλη με την ίδια λογική δεν θα πάω τελικά Download (τρελαίνομαι για το lineup) μόνος μου,camping ολομόναχος για 3 μέρες και τα λοιπά…Και αν δεν ήταν η Ιρλανδία θα το σκεφτόμουν να πάω και να τα σκάσω σε κανά Hostel,αλλά τα χρήματα είναι πολλά
Post of the day!!
Έτσι θα κάνω,και το εκτιμώ που το είπες!
Από την άλλη έχω ψιλοαποαγοητευθεί από τώρα με την Ελλάδα στο θέμα live,φαντάσου ότι η εκδρομή που έκανα Αθήνα για το πρώτο μου μεγάλο live ήταν για το 2ο MMD,και τον τέλειο ήχο που είχε αυτό :lol:
Για μένα ο ήχος είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα για ένα live μαζί με ανθρώπινες συνθήκες διεξαγωγής (aka εξαερισμός σε κλειστούς χώρους ή χώμα σε ανοιχτούς). A, και το full show από όσες μπάντες έχουν τέτοιο.
Aν μου εγγυόταν κάποιος ότι θα έχει ήχο καμπάνα το ελληνικό Sonisphere και ότι δεν θα φτύνω χώμα για καμιά βδομάδα μετά το live θα έδινα τα 85/95 ευρώ χωρίς κανέναν δισταγμό.
Από τη στιγμή που δεν γίνεται αυτό και που προστίθενται και άλλοι μικρότερης σημασίας αρνητικοί παράγοντες, λογικά θα απέχω.
εφοσον στην μαλακασα δεν θα εχει αλλα live πρην θα εχει χορτο κατω οποτε θα το γλιτοσουμε το πολλη χωμα ετσι νομιζω.Οσο για το live που το απαξιονουνε πολλοι τι να πω…metallica slayer anthrax,αφτο τα λεει ολα,
επιτηδες τα ξεριζωνουν γιατι ειναι μαζοχες και γουσταρουν να τους τα χωνουμε
tha xei allo lvive prin tou bob dylan :p:p
tha xei allo live prin… tou bob dylan :p:p
Οχι greeklish!
θα χει αλλο live πριν… του bob dylan:p:p (σορυ για τα greeklish πριν)
Εχουν μεινει 85αρια;:-k
Υπαρχουν και θα υπαρχουν για λιγο ακομα
μιας και απ οτι βλεπω ο κοσμος δισταζει να τα αγορασει
και το σκεφτεται πολυ, μιας και δεν υπαρχουν χρηματα…
Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο οι διοργανωσεις συναυλιακων γεγονοτων στην Ελλαδα, αλλα λογω του οτι εχω κλεισει ηδη Γαλλια για AC/DC, δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω εξω και για Big 4… Οποτε Μαλακασα και παρα τα αρνητικα, θα επικεντρωθω στα θετικα και στην πωρωση μου για τα συγκροτηματα και θα περασω τελεια… Αν εχεις αρνητικη διαθεση απο την αρχη, θα περασεις ασχημα, αν πας με θετικη προδιαθεση, μια χαρα θα ειναι, ασχετα την οποια ταλαιπωρια για το πηγαινε-ελα που ειναι και το βασικοτερο αρνητικο… Σκεφτειτε θετικα ρε, θα μας φαει η μιζερια…
άντε να ακούσουμε και κάτι σωστό εδώ μέσα …
αυτό είναι το σημαντικότερο παιδιά… οπότε think positive!!!
και όπως έχουμε ξαναπει η ταλαιπωρία στο πήγαινε έλα είναι μόνο για αυτούς που βιάζονται…
AYTA EINAI!!!
95euro,λιγο πολλα δεν είναι???αλλα εντάξη γιατι αν ερχόντουσαν ξεχωριστα θα μας εβγαινε 200euro,καπου στα 70-80euro το κάθε εισιτίριο…
τι θες να πεις;; ακόμα δεν έχεις pm;
Δεν ξέρω που να αγοράσω εισιτίριο… Πωλούνται στο Tera Vibe?
στο tickehouse φιλε μου.
Ουτε εγω εχω αγορασει.Και δεν βιαζομαι κιολας…
Δεν μετραει…θα κοιμουνται απο κατω.