Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

You fail my friend :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς αν αληθευει το εξείς :

οι Megadeth θα παιξουν ολόκληρο το “Rust in Peace”

οχι τιποτε αλλο αλλα αυτο θα με ξανακανει να σκεφτω αλλη μια φορα αν θα παω…

Τσου! Μόνο αμερική θα γίνει αυτό! Τσέκαρε το site τους!

Ξέρει κανείς ποιός θα είναι στους special guests???

καλη ερωτηση αλλα εγω νομιζω πως θα ειναι μονο ελληνικες μπαντες, δεν νομιζω να βαλουν αλλη ξενη μπαντα στο λαιν-απ

Παίδες, σόρρυ που ξαναρωτάω, αλλά θα υπάρχουν εκεί, την μεγάλη ημέρα, εισητήρια, έτσι??

Είναι λίγο δύσκολο χρονικά να μπει και άλλη αξιοσέβαστη ξένη μπάντα,οπότε μάλλον έχεις δίκιο…Αν και συνεχίζει να μου κάθεται στον λαιμό το σβησμένο όνομα του festival από το εισιτήριο :frowning:

edit:αν σκεφτείς ότι η didi είναι επιχείρηση με στόχο το κέρδος,ε ναι,θα υπάρχουν :stuck_out_tongue:
για να ανακοινωθεί sold out χρειάζεται πολύ πράγμα,και αν πρόκειται να γίνει θα σε ‘προειδοποιήσουν’ αρκετά νωρίτερα

Τωρα εγω που ξυπνησα τσαντισμενος επειδη πιστευα οτι ειναι η 24η Ιουνιου κ εχω αργησει για τη συναυλια να αγχωνομαι??? Ειμαι καλα γιατρε??? #-o :-k
Αααααντε να περασει ο καιρος να παμε να γουσταρουμε ολοι μαζι!!! :smiley:

Παντα υπαρχουν.:wink:

Παντως μαγκες οπως ηταν μια φορα και εναν καιρο δεν ειναι!
Που ειναι η ενεργεια σας ρε; η φωνη σας;
Γουσταρω πολυ οταν ειμαι κατω και γινεται ενας χαμος απο πιτσιρικαδες και μεγαλους
που γουσταρουν, χτυπιουνται και χοροπηδανε, ο καθενας με τον τροπο του
και ολοι μαζι σε φτιαχνουν περισσοτερο και απο τιν ηρωινη!

ωχ metalfather flammer

Σας είπα ότι μου ήρθε το μπλουζάκι του Sonisphrere?? Ε, άντε να σας το πω λοιπόν :stuck_out_tongue:
28? και καλή ποιότητα…!

σήμερα σαν καλό προβατάκι πήρα και εγώ το τικετι μου 10000 κατιτις το νούμερο, όχι ότι έχει και καμία σημασία…

απο που???

Aπο το νετ

http://gr.sonispherefestivals.com/2010/03/sonisphere-big-four-t-shirts-on-sale-τώρα-–-βιαστείτε/

10000??OMG.καλα ποσους παιρνει?8O

τι εννοείς οτι ειναι πολλά??
το τερρα χωράει περίπου 25000…

που ειναι ρε γμτ,εμενα μου βγαζει μονο των tallica

me too το εψαξα αλλα τιποτα…

Πρέπει να είναι περιορισμένος αριθμός, εμένα μου ήρθε το medium, ενα φιλαράκι που πήρε extra large δεν του ήρθε αλλά τον ενημέρωσαν ότι θα του έρθει.