αν το έτος σου είναι μικρότερο ή ίσο του 4 μαμησέ την την εξεταστική… πήγαινε από νωρίς να γουστάρεις…
αλλιώς πήγαινε γράψε και ότι ώρα φτάσεις…
υπαρχει η λυση των vip…
εκει μυριζει λεβαντα
Aκουσα οτι θα ειναι και Mastodon!
οχι ρε ψεματα σου ειπαν…
Εγώ επειδή μάλλον θα ανηφορίσω για Sofia(:papas:) πρέπει να πάρω πιο δραστικά μέτρα!:-s
[SIZE=“4”]ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ POST…[/SIZE]:lol2::lol2::lol3::lol3:
Υ.Γ. Μακαρι να βγει απο νωρις το προγραμμα, να κανουμε τα κουμαντα μας με ωρες κτλ…
ελπιζω κ εγω να βγει συντομα!
ελπιζω οι υπολοιποι ‘‘μεγαλοι’’ να παιξουν αρκετη ωρα γιατι φημολογειται οτι περιπου 45 λεπτα θα παιξουν κ οι Μεταλλικα 2 ωρες.
Λιγο δυσκολο να παιξουνε οι ταλλικα 2 ωρες και οι υπολοιποι απο 45 λεπτα…
Οσο γτ ποστ του μεταλλο-φιλου εχει δικιο σε αυτο που λεει
αλλα ενταξει δν το λες αυτο
ξερω γω… :lol::lol::lol:
Πρεπει να το καταλαβετε απο μονοι σας…
Ο Κωνσταντινος Κατακουζηνος γραφει στο ροκιν, ναι διαολε8)
Θα είναι έγκλημα να παίξουν οι Metallica 2+ ώρες και να παίξουν Slayer και Megadeth 40λεπτο με το ζόρι. Εδώ μιλάμε έχω κάνει ολόκληρο τάμα στο Βούδα να ακούσω μια φορά στη ζωή μου όλο το “Rust in peace” live… Ειδικά τώρα που οι 'DETH είναι σε φόρμα και ο Chris Broderick ρίχνει σαγόνια στο πάτωμα, δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία!!
οι μεταλλικα εχουν ριξει την ωρα που παιζουν στις 2 ωρες και οι μεγκαντεθ μαλλον δεν θα παιξουν ολο το Rust in peace…
*τι να πουμε για αλλες μπαντες που παιζουν μια ωρα και 19 λεπτα,
*για το Rust in peace παντως μπορει κα κατι να γινει…θα ειναι βλακεια στα φεστιβαλ να μην κανουν το ιδιο…αν και συνηθως ειναι εμφανισεις best of …
Ειναι λογικο και αναμενομενο σε ενα φεστιβαλ να παιζουν λιγοτερο απο οτι συνηθως τα συγκροτηματα που δεν ειναι headliners… Αλλα ας κανουν ο,τι καλυτερο γινεται με τις διαρκειες… Ευτυχως που δεν κανονιζεται απο ελληνες διοργανωτες αυτο και πιστευω θα ειμαστε γενικα ικανοποιημενοι…
Πρώτον:
Σχετικά με τη βρώμα, όσο και να πλυθούμε από πριν ρε παιδιά, με το που θα τελειώσουν οι Slayer θα σκυλοβρομάμε βρωμισμένη κωλομπίχλα. Όσο για το που θα έχουν τελειώσει και οι Metallica, ας μην το συζητάμε καλύτερα. Από τη δυσωδία που θα έχουμε μαζέψει όλη τη μέρα, ακόμα και οι κατσαρίδες της Μαλακάσας θα ψοφήσουν.
Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν όσοι έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Π.χ. εμείς θα πάμε με το τουτου ενός φίλου και θα είμαστε 4. Φανταστείτε στην επιστροφή που θα ζέχνουμε και οι 4 στριμωγμένοι εκεί μέσα τι έχει να γίνει. Στην περίπτωση αυτή, την επόμενη μέρα πηγαίνετε οπωσδήποτε το αυτοκίνητο σε συνεργείο για πλύσιμο (εκεί που τα πλένουν με εκείνες τις τεράστιες κυλινδρικές βούρτσες) και μπείτε και εσείς ανάμεσα στις βούρτσες για να ξεβρωμίσετε.
Ίσως να χρειαστεί και επίσκεψη στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Δεύτερον:
Δε νομίζω να παίξουν τα συγκροτήματα πριν τους Metallica μόνο 45 λεπτά. Π.χ. ο Mustaine έχει ανακοινώσει ότι το setlist θα είναι σταθερό και θα περιέχει όλο το Rust in Peace + άλλα 7 κομμάτια (ήδη παίζουν αυτό το setlist στην Αμερική), δηλ. σύνολο κάπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Εκτός και αν τελικά έχουμε κάποιες περικοπές.
Τέλος πάντων, θα δείξει.
Φαντάσου τι θα γίνεται αν πάνε κάποιοι με λεοφωρεία!!
Εγω δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω, όπότε πουλάω το εισητηριο μ 75 ευρω…όποιος ενδιαφέρεται ας μ στειλει pm
Και στην επιστροφή με με τραίνο να δεις τι έχει να γίνει που είναι παστωμένο. Γύρισα με τραίνο το 2005 μετά τη συναυλία των Sabbath. Κόντεψε να πεθάνει κόσμος εκεί μέσα απ τη βρώμα. Τουλάχιστον εκείνη τη μέρα είχαμε δει τους θεούς.
Οι Μεgadeth δε θα παίξουν ολο το rust in peace νομιζω!!Αυτο αν δεν κανω λαθος θα γινει μονο στo america με exodus klp…Εδω λογικα θα παιχτει ενα best of+μερικα απο endgame!!Αν και το τι θα παιξουν θα το δουμε στη πρωτη σταση του sonisphere…
Παίδες, εγώ φαντάζομαι ότι ίσως θα παίξουν ταυτόχρονα οι 4 Φανταστικοί, δηλαδή, πχ όταν θα παίζουν οι Σλέυερ να μπούνε μέσα οι Μέγκαντεθ και θα παίξουν μαζί κανα σόνγκ, ή να αλληλοερμηνεύσουν τα δικά τους. Θα 'ναι πόλυ τρομερό αυτό πάντως αν γίνει!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουν καινούρια σονγκς!!!
Και συγχρόνως στην άλλη σκηνή να παίζουν όλοι μαζί όσοι απέμειναν.
ΓΓΓΚΑΒΛΑ.
Πάντως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παίξουν ο ένας κομμάτια του άλλου.