O Μustaine θα παιζει τα δικα του.8)
ναι, 1,10 δίνει.
ό,τι να’ναι λέμε, ε.
Το κλιδοσανε ρε…
Μαγκες δεν νομιζω με την καμια να παιξουν οι μεγκαντεθ ολο το Rust in peace γιατι αποτι λεγανε 45-60 λεπτα θα παιξουνε στα φεστιβαλ και αυτο θα το κανουνε στην αμερικανικη περιοδεια μαζι με σλευερ οι οποιοι θα παιξουν ολο το seasons…
και δεν θα το κανουν παντου…αστε ηδη εγω προσπαθω να παω αμερικη για αυτο το τουρ…
:papas::papas::papas:
φημες λενε οτι οι μεγκαντεθ θα παιζουν κομματια των μπουλετ 8O
Ρε παιδια να ρωτησω σχετικα με τη συγκοινωνια. Εστειλα στην didi (μιας και η sunways εκλεισε…) και μου ειπαν πως θα υπαρχουν ΚΤΕΛ που θα πηγαινουν Τερρα και επιστροφη Αθηνα. Μου εδωσαν και τηλεφωνο. Τι παιρνω και λεω “για τη συναυλια στο Τερρα Βαιμπ στις 24 Ιουνιου…”??? Ποτε κλεινουμε θεσεις??? Γνωριζει κανεις τπτ???
http://www.ktelattikis.gr/company/Terra_Vibe.pdf
Εψαξα στο φορουμ και βρηκα πληροφοριες. Τωρα το θεμα ειναι τι ωρα πρεπει να κλεισω για να προλαβω Stone Sour οπωσδηποτε. Ξερουμε ωρες η μπα??? Μεθαυριο 8α παρω τικετ.
Aκόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση για τις ώρες. Είμαστε κι εμείς στην αναμονή…
Τουλάχιστον είναι πιο φθηνό από το εισιτήριο που είχε η άθλια sunways. Σου είπαν όμως τι ώρα είναι η επιστροφή, γιατί δε γράφει κάτι. Και η επιστροφή είναι στο Πεδίο του Άρεως;
#-o:thumbdown:
παιδιά οταν μάθετε για τα δρομολόγια και για τις ώρες ενημερώστε σας παρακαλώ γιατι εγω είμαι εκτός Αθηνών…:D:D
Για να ειστε σιγουροι το e-mail που ελαβα απο ντι-ντι
“Γεια σας,
Υπάρχουν τα ΚΤΕΛ Αττικής τα οποία θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς και από το TerraVibe Park.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 8808 000.
Με εκτίμηση,”
Οποτε ρε φιλε πιστευω πως το συστημα θα λειτουργησει οπως με τη Sunways. Απο το Πεδιο του Αρεως μας πανε Terra Vibe, τελειωνει η συναυλια, και οπως φευγαμε με τη Sunways ετσι θα φυγουμε και με τα ΚΤΕΛ. Και ναι η επιστροφη θα ειναι Πεδιο του Αρεως οπως ηταν Σταθμο Λαρισης με τη Sunways.
Μετα την συναυλια τι ωρα θα φυγει το κτελ ξερουμε?
28/6/2010
Rommstein :lol::lol::lol::lol:
Νο 11975 \m/
έχει αρχίσει να με λουζει κρυος ιδρωτας…περιμενα προγραμμα εξεταστικης και βγηκε για 17-30 αλλα δεν εχουν ανακοινωθει τα μαθηματα ακομα…και εχω μονο 2για πτυχιο γαμω τη παναχαικη…εαν πεφτει 24 κανενα ή θα παθω παρακρουση ή θα πρεπει να το θυσιάσω(slayer ρε!!!) γιατι η κρητη πεφτει μακρυα …πω πωωωωωωω ηττααααααα [-o<[-o<[-o<
σου ευχομαι ολοψυχα να μην πεσει,εχω φαει κ γω ηττες τετοιες
πω πω ρε φιλε τι πακετο εινει αυτο που εφαγες.μακαρι να μην πεσει κανα μαθημα τοτε.
Φιλαράκο μακάρι να σε κάτσουν όλα όπως θες
Ναι, φιλαρακο, αναψα κι ενα κερακι σημερα στην εκκλησια, μακαρι να σου πανε ολα καλα