καλα ρε…
δεν ειναι η pax…??
ο pax ειναι??
θα παρω το οπλο…
καλα ρε…
δεν ειναι η pax…??
ο pax ειναι??
θα παρω το οπλο…
Aααα ναι??? Δεν το ηξερα, συγγνωμη!
δεν το λεω μονο για σενα…
3 στη σειρα το ειπατε…!!
*εκτος αν κανω τοσο πολυ λαθος,οποτε μπορειτε να με δειρετε
Αδελφέ, όλοι θέλουμε να μας κάτσει καλά το πρόγραμμα, αλλά μάζεψε και το στόμα σου λίγο σε παρακαλώ…
τεταρτος που την λεει αδερφε…!!!
θα το ψαξω το θεμα…
Δικιο εχει ο φιλος… Εγω αναψα κερακι σημερα για την βλασφημη που βριζει τα Θεια!!!
Ειναι η pax παιδες.
Αν ξερατε Λατινικα οπως εγω θα το καταλαβαινατε. :-s
μετα απο πολλα χρονια θα ξαναπαω σε συναυλια που διοργανωνει ο λωρης, επειδη δε μπορω να ανεβω σοφια.
θα κατεβω λογικα 2ημερο αθηνα, η προσβαση στο terra vibe πως μπορει να γινει?
μεσω κτελ απο πεδιο του αρεως, μεσω οσε, υπαρχει κατι αλλο? κ τι προτεινετε?
ευχαριστω
ρουφιανα εξεταστική.και γω γι αυτό το λόγο μάλλον δε θα κατέβω.μάλλον δεν είναι γραφτό να δω μετάλλικα.(κ μεγκαντεθ και σλαγιερ βεβαια).αι σιχτιρ:x:x:x
Μιλάς με γρίφους. Αν και δεν ξέρω λατινικά, θυμάμαι από το σχολείο την Παξ Ρομάνα… Άρα την λένε Ειρήνη. Αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό το θέμα μας… [-X
η μπορει να ναι ρουμανα
ωραιο χομπυ βρηκαμε…ναι…ναι η ειναι…
deathster ελιωσα με το παναχαικη…χαχαχχαχαχαχαχα σορυ επαρασυρθην…απο το παθος της στιγμης!!!
Το θεμα μας δεν ειναι κανενα.
Απλως την λεγατε φιλος ενω ειναι φιλη.
Εdit : No problem pax.
Θέμα υπήρχε, αλλά αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα το έλυσες (ευχαριστώ…)
Και για να είμαι μέσα στο θέμα, όσοι είναι κοντά στην Καβάλα, από εδώ κατά πάσα πιθανότητα θα διοργανωθεί εκδρομή για Σόφια για το διήμερο, από το “Lobby”, με το οποίο πήγαμε και AcDc. Πληροφορίες εντός… 8)
ουτε και εγω το ηξερα.συγνωμη και απο εμενα.δεν ξερουμε ολοι λατινικα
αντε να βγει το προγραμμα του φεστιβαλ να ξερουμε τι θα κανουμε επιτελους…
Άντε ένας μήνας ακόμα…
κατα τυχη πετυχα συτη την σελιδα…για ελλαδα δεν εχει ακριβως ωρες εμφανισεις των συγκροτηματων …ενω για καποιες αλλες χωρες εχει…εχει ομως το πως θα κατανεμηθουν τα συγκροτηματα στις 2 σκηνες…
Apollo Stage
Metallica 21:30 - 23:30
Slayer
Stone Sour
Anthrax
Saturn Stage
Megadeth
Mastodon
Bullet for My Valentine
Gates Open at 11:00 Show Starts at 13:00
Δηλαδή πρέπει να ευχηθούμε οι Μegadeth να πέσουν πάνω στους Stone Sour. Xαζομάρα να τους βάλουν στην μικρή σκηνή.
όχι ρε πούστη τι θα κάνω με stone sour στην μεγάλη σκηνή θα θέλουν όλοι κάγκελο για μετάλλικα…βάλτε τους στη μικρή να γουστάρουμε