Μπορει καποιος λογικος ανθρωπος να μου εξηγησει με ποιο σκεπτικο θα παιξουν ετσι τα συγκροτηματα?!?!?
ρε παιδια δλδ η ωρα 13:00 θα αρχισουν οι ανθραξ???
ρε γμτ δεν μπορουν να ανακοινωσουν συγκεκριμενα τις ωρες που θα παιξει η καθε μπαντα???
Αν είναι έτσι είναι πολύ τραγικό!!! :S :S
Ευτυχώς στην Βουλγαρία είναι μόνο το Big 4 η μία μπάντα μετά την άλλη και δεν έχει τέτοιες μόντες!!
Δεν νομίζω να είναι έτσι.
Είναι κουλό να παίξουν οι Μέγκαντεθ στην μικρή σκηνή.Δηλαδή οι Anthrax θα βγουν 3 το μεσημέρι;Καταρχήν είναι τελείως αντιεμπορικό.Δεν γίνεται.
Δίνω και αγγλικά εκείνη την μέρα γαμώτοοο…Και δίνω και Λειβαδεια.Μάλλον θα πω στον πατέρα μου να μην γεμίσει το ντεπόζιτο με βενζίνη ώστε να είμαστε χωρίς μεγάλο βάρος και να προλάβουμε
Kαι οι Stone Sour πάνω από Anthrax.Όχι αποκλείεται
τι στο διαολο κανανε?ποσο ζωα γαμωτο…πως σκατα θα δουμε μεγκαντεθ?
και εννοειται πως οι μπουλετ το μονο που θα εισπραξουν απτους μεγκαντεθ φανσ ειναι απειρα μπουκαλια
Σρυ κιολας αλλά για να βρίζεις μπουλετ πρεπει να είσαι μ@%@^^# ολκης 20 χρονω άμα έπαιζες αυτά που πέζουνε τότε μόνο θα το δεχόμουνα. Έχουμε μαζέψει τον κάθε ηλίθιο να βρίζει συγκροτήματα χωρίς να έχει ιδέα για την μουσική που παίζουνε
Απλά έχει γίνει μόδα το hate για ορισμένα συγκροτήματα και αλλά σαν τους slayer τα έχουνε θεοποιήσει ΕΛΕΟΣ
ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΙ
Χωρίς πλάκα αν ακούς Slayer, Kreator και λοιπούς πατέρες ε φυσιολογικό είναι να μη σ’αρέσουν οι BFMV. Ότι και να παίζουν (τεχνικά κλπ κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να φτάσουν τους Slayer (και τους αναφέρο επειδή έκανες την αρχή και επειδή ΕΙΝΑΙ θεοί!!! )
Δεν ειναι απόλυτο αυτό φιλε μου…τουλαχιστον μερικοί ανεγκεφαλοι ας σεβαστουν καποιους που θελουν να τους δουν (παρεμπιπτοντως σκοτωνουν στα live τους)…κατα τα αλλα εξευρωπαιστηκαμε…cradle that was cradling us…
Έχεις δίκιο ναι. Αλλά ένα μεγάλο ποσοστό αυτών δεν υπάρχει περίπτωση να δει σοβαρά μια τέτοια μπάντα. Και το κακό είναι ότι ουτε καν θα ακούσουν για να κρίνουν.
Βλακεία είπες.
Οι BFMV δεν παίζουν καν Thrash για να φτάσουν τους Slayer όπως είπες.
Κατά τ’ άλλα ό,τι είπε ο Davidian.
Παραδοξως οσο βλεπω το προγραμμα τοσο μου φαινεται οτι ειναι μια χαρα.
Θα υπαρχει ενα περα δωθε για να δεις και Megadeth και Stone Sour αλλα ΟΚ, βεβαια πρεπει να ειμαστε εκει απο τις 13:00 για να προλαβουμε να δουμε BFMV ομως θα παιζουν ολες οι μπαντες ικανοποιητικο χρονο…
Και στην τελικη ετσι ειναι τα festival σε ολο το κοσμο… Πρεπει να κανεις και τις επιλογες σου…
έχει σκεφτεί κανένας αν είχαν τους big 4 στη μεγάλη σκηνή και τους άλλους στην άλλη πόσα άτομα θα έβλεπαν αυτους που θα επαιζαν στη μικρή?
μια χαρά είναι το πρόγραμμα… αυτό είναι και το νόημα των φεστιβάλ… να πας μια από εδω μια απο κει…
η μοναδική αλλαγή που θα έκανα εγώ θα ήταν να βάλω πρώτα τους stone sour και μετά τους anthrax…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και πως θα δουμε μπιγκ 4?μονο αν συμπεσουν οι μεγκαντεθ με stone sour…εγω προσωπικα δεν θελω να χασω κανενα…
σε ολα τα φεστιβάλ αυτο γίνετε ρε παιδιά τι να κάνουμε…
εγω α τους ακούω ολους πχ αλλα θα δω εκείνη την ωρα που θα παω…
και τους stone sour τους βαλαν μετα τους anthax για να μη παιζουν μεγκαντεθ ανθρακχ ταυτόχρονα για κάποιον που παει μονο για τους 4… μια χαρα αν ειναι ετσι!!!
τι σε ολα τα φεστιβαλ αυτο γινεται?ειμαστε η μονη χωρα που τους βγαζει σε ξεχωριστες σκηνες ΑΝ αυτο ισχυσει…
Στο εισιτήριο λέει πάνω και local bands … φαντάζομαι οι Antrax θα ξεκινήσουν κατά τις 3
θεωρητικά δεν παίζουν ταυτόχρονα δύο μπάντες… στην πράξη τώρα το πολύ πολύ να χάσεις 1-2 τραγούδια…
λαθος γιατι αν προσεξεις τα προηγουμενα ποστ αυτο ειναι το προγραμμα απο το sonisphere αλλης χωρας… Το δικο μας δεν εχει βγει ακομα! Απο οτι εχω μαθει οι anthrax θα βγουνε γυρω στις 15:00 σε εμας και προσπαθουν να μην συμπεφτει κανενα συγκροτημα με κανενα!
Οποτε τι αγχονεστε;;;;
Σχετικα με διαμαχη bullet - slayer ατοπο… Μπορει να ειναι τοπ ονομα στο ειδος τους αλλα δεν κολλαγαν στο φεστιβαλ. Μαλλον εχουν ιδιο μανατζερ κ τους εχωσε… Οπως εχω την ιδια αποψη για Mastodon…
Oκ παίδες επειδή τα λόγια είναι περιττά απλά ελάτε καγκελο bfmv να σας δούμε εκεί φιλακια :lol::lol: