Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Στάσου να ρίξου μια γυρουβουλιά…:drunk:

πλάκα στην πλάκα όταν είχαμε δει bullet headliners ήταν το πιο δύσκολο κάγκελο που έχω αντέξει στη ζωή μου απίστευτο σπρωξίδι απο τους πίσω σε κάποια φάση νομιζα ότι θα λιποθυμούσα (γνωστή λουλού συμφορουμίτης δεν άντεξε και πήγε πίσω :p)ενώ metallica + slipknot και γενικα σε όσες συναυλίες έχω πιάσει κάγκελο (σχεδόν στις μισές απο όσες έχω πάει ) ήταν πολύ άνετα και χαλαρά

όχι ότι λεει κάτι αυτό αλλά είπα να δείξω πόσο αντρίλα και τεστοστερόνη είναι οι Bullet \m/

Περίεργη η διάταξη των συγκροτημάτων αλλα ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα… Φύλλαγε τα ρούχα για να χεις τα μισά που λένε :wink:

στο φιλο που πε οτι δεν ειναι για τη δικια μας συναυλια το προγραμμα…το συμπερανες απτο “greece 24 June?”…:roll:

οσο για μπουλε for my valentine αρχιζω να πιστευω οτι θα πανε μερικοι για δαυτους.

εξωτερικο??

Καλά αυτό δεν έχει να κάνει…
Αλλά εντάξει,το να προσπαθούμε να πούμε ότι οι Bullet είναι πιο “πρωτόγονοι” από τους Slayer είναι κάπως ακραίο και μη-πραγματικό συνάμα.
Και εγώ και άλλοι τόσοι μπορούμε να πούμε ιστορίες που έχουμε ακούσει ή δει από Slayer και να δείξουμε πόσο “αντρίκειες” είναι οι συναυλίες τους.
Ακόμα πιστεύω ότι το πόσο πίεση δέχεσαι στο κάγκελο είναι κάπως σχετικό καθώς κινείται ανάλογα με τους παράγοντες που κάνουν αισθητή την παρουσία τους εκείνη την ώρα στον χώρο.
Kαι εγώ Testament ήμουν κάγκελο το καλοκαίρι,και ήμουν πολύ άνετα.Έλα όμως που από πίσω γινόταν το Wall Of Death και το έλα να δεις

θα συμφωνήσω απόλυτα εδώ γιατί κι εγώ ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση πριν κάν μπει το πρώτο σαπορτ (descending αν θυμάμαι καλά) στους testament άντεχα ακόμη και παρόλο το χαμό που γινόταν πίσω δεν κατάλαβα τίποτα (και είμαι και μια σταλιά εν τω μεταξύ) στους Guardian ένιωσα περισσότερο σπρωξίδι, είχαν περάσει πόσες ώρες, ο κόσμος είχε ακόμη όρεξη, παίζουν πολλοί παράγοντες στο πόσο άνετα θα νιώσεις στο κάγκελο, όχι μόνο το συγκρότημα…

και εκεί γκει σπρωξίδι έπεφτε μέσα ήμουν και ξέρω :smiley:

και ναι εξωτερικό τα έχουμε ξαναπεί ότι οι μπούλετ ελλάδα δεν έχουν κοινό η καλύτερα κοινό που να πηγαίνει σε συναυλίες
τεσπα μην το κουράζετε παιδία όντως δεν έχει καμία σχέση απλά έτσι το πα να περνάει η ώρα γιατί βαρίεμαι να διαβάσω για εξεταστική

Bασικα οι φλωροι στους bullet νομιζουν οτι χτυπημα σημαινει να φτασεις οσο πιο μπροστα γινεται. Στους slayer στ αρχιδια μας για το καγκελο, ΜΟΝΟ ΜΟSHING!

εχεις δικιο το ειδα τωρα καλυτερα! My bad! Παντως απο οτι ειχα ακουσει οι anthrax θα ηταν στην ιδια σκηνη με τους Megadeth και μετα τους stone sour γυρω στις 15:00 κ επιμενω σε αυτο! Οπως και το οτι οι Metallica θα ξεκιναγαν 21:30. Λογικα θα βγει πολυ συντομα το προγραμμα απο εδω οποτε θα μαθουμε!

Ξερω αρκετους που θα πανε για bullet… Περι ορεξεως…

Mπουκαλο-πιτα :stuck_out_tongue:

Γαμώτο έχει χάρη που συμπαθώ τον cynic και είδα τώρα το ποστ του αλλιώς θα’ χα κράξει τώρα πολύ άσχημα.

Όπως και να’ χει ΜΗΝ αρχίσετε τα μπουκάλια στους μπούλετ.

γιατι ακριβως περιμενεις να μην φαν μπουκαλι??επειδη ταιριαζουν απολυτα στο big 4 της ΘΡΑΣ (θρησκεια) και ο μεσος θρασας τους συμπαθει?:stuck_out_tongue:

Σοβαρέψου λίγο, μπορεί ο διοργανωτής να’ ταν καθυστέρας και να μην έφερε απόλυτα ταιριαστό Line up, αλλά αν μη τι άλλο σέβασου -όχι την μπάντα που θα παίζει- αλλά κυρίως αυτούς που θα πάνε να τους δούνε.

Και οκ το να προβλέπεις ότι θα φάνε μπουκάλι δεν είναι κακό αλλά να το επικροτείς είναι μαλακία

Έλεος ρε παπαρδέλα, δηλαδή επειδή δεν τους γουστάρεις (ούτε γω) θα πας να πετάξεις μπουκάλι; Τράβα πίσω κ άραξε μέχρι να αρχίσουν αυτοί που θες να δεις. Φαντάσου να μην γούσταρε ο κόσμος των μπούλετ τους σλέυερ ξέρω γω, κ να πετούσαν μπουκάλια στον αράγια. Σοβαρέψου…

Από το στόμα μου το πήρες! Ναι και όσο για τους “μπουκαλάδες” καλά θα κάνουν να κρατηθούν λίγο, γιατί πολλές φορές αναρωτιέστε για τους λόγους για τους οποίους κάποια συγκροτήματα δεν πατάνε στη χώρα μας…

ναι ρε παιδια αμα δεν τους γουσταρετε ενταξει αλλα δειξτε τουλαχιστον τον απαιτουμενο σεβασμο

Εγω προσωπικα και στις μπαντες που γουσταρω πεταω μπουκαλια!

Γιατι?!?!? :p:p

εντάξει αν και έχει ξεφύγει το θεμα…
πραγματικά οποίος δεν γουστάρει bullet ας παει στην αλλη σκηνή ή να μη τους δει καν να αράξει πισω ουτος ή αλλος πρώτοι θα βγούνε δεν πιστεύω να ενοχλήσουν κανέναν… αυτα για μπουκάλια και γιουχαρισματα ειναι μαλακιες…