Γιατι ετσι!!!
Καλα εγω εγραψα μια μαλακια για να αναψουν τα αιματα, στ αρχιδια μου θα γραψω τους μαλακες τους bullet!
Aλλα και να πεσουν και δυο μπουκαλια κλαιν ρε παιδια, νταξει δεν εγινε και τιποτα!
Γιατι ετσι!!!
Καλα εγω εγραψα μια μαλακια για να αναψουν τα αιματα, στ αρχιδια μου θα γραψω τους μαλακες τους bullet!
Aλλα και να πεσουν και δυο μπουκαλια κλαιν ρε παιδια, νταξει δεν εγινε και τιποτα!
πωπωωωωω…απο αυτους τους σπαστικους εισαι και συ???:lol::lol::lol:
επισης…εαν καποιος πεταγε μπουκαλι στον αραυα το πιο πιθανο ειναι να το ετρωγε πισω στο κεφαλι μετα!!!αχαχχαχαχαχαχαχα τι…δεν πιστευω να διαφωνει κανεις!!!
μα κανεις!!
2001 cradle of filth οακα (οχι το σταδιο)
το μπουκαλι του αιωνα…
:(… απλά
δεν ειπα οτι θα πεταξω μπουκαλια…αλλα το Lineup ειναι τουλαχιστον ηλιθιο για μπιγκ 4 της ΘΡΑΣ παντα ε.
Έχεις δει κανένα φεστιβάλ με ίδια είδη μουσικής; Εδώ στο Maryland DEATHfest παίζουν οι D.R.I. κ οι Pentagram, μαζί με ένα μάτσο death μπάντες…
ε ωραια.ας φερουν εδω τους ντρι και ας παρουν τους μπουλετ.
Χαχ, καλά θα’ταν.
Αυτό που σε λέω είναι ότι είναι φεστιβάλ κ δεν μπορείς να λες ότι είναι άκυρο να παίζουν οι μπούλετ κ οι μάστοδον πχ. Τέλοσπαντων.
νεβερδελεσ…ζω για τη στιγμη που θα ακουσω απτον χετφιλντ “i cant stand this hell i feeeeel”…νεκρος μετα
papardelas και οι άλλοι να φανταστώ προκατειλημμένος θα είσαι οταν θα βγουν έτσι? και ας παίξουν καλα…?
οτι δεν κολλάνε πολυ δεν κολλάνε τι να κάνουμε…
εγω δεν ειμαι φαν των μπουλετ εχω ακούσει τα αλμπουμ εχουν μερικά ωραια τραγούδια τωρα αν δεν ειναι καλοι στο live δεν θα με νοιάξει και πολυ για τους 4 παω αλλα θέλω να δω και αυτούς…
Εγώ αντιθέτως για Μπούλλετ πάω κυρίως, καθώς αποτελούν το πρώτο μου ερέθισμα στην “σκληρή” μουσική. Βέβαια, λίγα μόλς εκατοστά πιο κάτω βρίσκονται στην προτίμησή μου Μεγκαντεθ και Μετάλλικα. Μου φαίνεται ή είμαι ο πρώτος που ομολογεί κάτι τέτοιο…???
ου καλα εισαι
:roll: ας αφησουμε τη γνωμη μου και τη σταση μου απεναντι σε συγκροτηματα τυπου μπουλε
ΟΙ MASTODON ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ
24 Μαίου, 2010 ? (Burbank, CA ) ?
Οι MASTODON με λύπη ενημερώνουν τους θαυμαστές τους ότι η επερχόμενη καλοκαιρινή τους περιοδεία, προγραμματισμένη να ξεκινήσει στη Γερμανία, 5 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στη Φινλανδία, 3 Ιουλίου, ακυρώνεται.
Ο κιθαρίστας Bill Kelleher, διαγνώστηκε με Παγκρεατίτιδα και οι γιατροί τον συμβουλεύουν να συνεχίσει περαιτέρω φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Bill είναι αισιόδοξοι και αναμένουν πλήρη ανάρρωση μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, καθώς το συγκρότημα ανυπομονεί να λάβει μέρος στην περιοδεία BlackDiamondSkye, μαζί με τους Alice In Chains και Deftones, προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Σικάγο, 16 Σεπτεμβρίου.
ρε πούστη τι σκατά γίνεται :?
τι να πω πλεον εχει γαμ@@ει το θέμα οι κακές ειδήσεις σκάνε απο παντού!!!
Τζιμανια οι φανς των Μεγκαντεθ δηλαδη, αντι να δουνε την αγαπημενη τους μπαντα θα πετανε μπουκαλια στους Bullet, προσκυνω!
Όχι ρε γαμώτο και ήθελα πολύ να τους ξαναδώ τώρα.δεν πειράζει. περαστικά του.
το γκαντεμιασατε ρε γρουσούζηδες σήμερα ολοι μερα γκρινιάζατε οτι δεν βολεύει το πρόγραμμα για να τους δούμε ολους!!!
-1 λοιπόν
χαχα σωστός :Ρ