Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

:vibrate:ναι ρε φίλε! Θα τους δούμε τους μάστοντον όπως πρέπει αργότερα και σε κλειστό. Αντίο Σόνισφιρ λοιπόν, μπορείτε να δείτε μόνοι σαν την κατάντια του Ίαν.

Ελπίζω να γίνει καλά ο Μπίλης.

παντως αν ακυρωσουν και οι stonesour απο την πλευρα του corey θα εχετε ολοι την ευκαιρια να δειτε αυτο που θελατε…
big four…!!

[SIZE=“4”]
φαε την γλωσσα σου ανθρωπε μου!!![/SIZE]

κανεις?

υπαρχει τρενο που θα πρεπει να περπατησεις αρκετα κ μετα δεν ξερω τι ωρα θα περασει το πρωι…και υπαρχουν και λεωφορεια που μπορει να γινουν λιγο ταλαιπωρια…αλλα θα φτασεις αθηνα σε καποια φαση…μαλλον απο την sunways(αυτη ηταν καθε χρονο…τωρα δεν ξερω αν θα βαλουν αλλη…βρες την στο Google ξενοφωντος 15A στο συνταγμα νομιζω) και μπορεις να κανεις τσεκ στο σαιτ για τη συναυλια που λογικα θα γραφει

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ

Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η μεταφορά με τα ΚΤΕΛ θα ισχύει για όλες τις συναυλίες που θα γίνουν στο TerraVibe Park, αρχής γενόμενης το Σάββατο 29 Μαΐου, για τη συναυλία του Bob Dylan.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, μαζί με το εισιτήριο για τις συναυλίες στα Ticket House της Αθήνας.

Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.

Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή είναι ? 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή ? 8.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στα:

Ticket House Αθήνας: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

ΚΤΕΛ: Τηλ.: 210 8808080 ? 6975889390

http://www.didimusic.gr/main.html

thanx :wink:

γιατί :wink: ? μια χαρά είναι το κτελ… και πέρυσι μπορούσες να βγάλεις και εισιτήριο επιτόπου ( για φέτος δεν το ξέρω )…

η sunways έκλεισε…

Πολλα νεα σημερα. Αρχικα για την ακυρωση Mastodon ξενερωσα πολυ, ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα και το πιο αγαπημενο μου ‘‘νεο’’ συγκροτημα… :frowning: Γουσταρα τρελα να τους δω ιδια μερα με Metallica, Megadeth και Anthrax… Κριμα, αλλα αυτο που μετραει ειναι να γινει καλα ο Bill…

Οσο για το προγραμμα, καλο φαινεται, αλλα ξενερα να παιξουν οι Megadeth στην μικρη σκηνη… Καθιστε να βγουν και οι ωρες εμφανισης και το ποσο παιζει το καθε συγκροτημα και θα δουμε τοτε αν ειναι καλο ή οχι το προγραμμα…

Οσο για τα μπουκαλια, αυτα ειναι μαλακιες και μας κανουν να δειχνουμε ζωα σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες… Ουτε εγω γουσταρω Bullet For My Valentine, αλλα σεβομαι το καθε συγκροτημα οπως και αυτους που πανε να τους ακουσουν και γενικα θεωρω πιθηκισμο να πετας μπουκαλια…

Περαστικά στον Bill αλλά ευτυχώς που δεν θα τους ξαναδώ :stuck_out_tongue:

θα βαλουν κανα αλλο,για να δουμε

Τωρα που εγινε αυτο με τον μπασιστα των Slipknot λετε να επηρεασει και τους Stone Sour;;;

το έχουμε πει και αλλού εικασίες μόνο μπορούμε να κάνουμε μιας και ακόμα δεν έχει βγει η παραμικρή ανακοίνωση ούτε απο πλευρά slipknot ούτε stone sour. Οι sour ξεκινάνε σε 10 μέρες τουρ αν δεν κάνω λάθος μέχρι τότε θα ξέρουμε…

Μου τη σπασανε τωρα, ηθελα τους Bullet και τους Stone Sour στην ιδια σκηνη να τους δουμε με την ησυχια (?) μας.
Μενει να δουμε αν στη θεση των Μαστοδον βαλουν αλλο ονομα.
Οσον αφορα τα μπουκαλια και τις λοιπες ομορφιες, απλα συγκρατηθειτε λιγακι οι σκληροπυρηνικοι μεταλλαδες, αραξτε πισω κι αφηστε εμας τους φλωρους να το ευχαριστηθουμε ε. Φιλικα παντα.

off οι mastodon δλδ…χμμμ…αυτους ψιλοηθελα να τους δω.

καλυτερα που δεν θα παιξουν μηπως σκασουν κανα γκαγκαριν

Καλυτερα οχι, ας τους βλεπαμε το καλοκαιρι και ας ερχοντουσαν και Gagarin ξανα τον χειμωνα… Δεν μας χαλαγε 2πλη δοση του φαρμακου… Ας γινει καλα ο Bill και για τα υπολοιπα, εχουμε να λεμε…

Sonisphere Greece Αληθεύει ότι οι Megadeth είναι headliners της δεύτερης σκηνής, όπως έχει ανακοινωθεί στο site των Metallica. Σε όλα τα Sonisphere που έχουν δύο σκηνές, μπαίνουν και οι ανάλογοι headliners.

απο το facebook…

Αυτο σκεφτομαι και εγω 8)

ελεος ρε παιδια οχι οι MEGADETH στην μικρη σκηνη, αν ειναι δυνατον κ ειδικα μεσημερι, ισως το σαιτ να μην ειναι αρκετα εγκυρο γιατι νομιζω πως τα ονοματα των stages που δινει, δεν ειναι οπως στην πραγματικοτητα ονομαζονται, το μονο που μενει ειναι να βγει το επισημο προγραμμα, οτι κ να λεμε τωρα…