Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Ε πώς να διαφωνήσει κανείς για το Day That Never Comes ?
Μιλάμε ίσως για ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ιστορίας τους.

+1 :wink:

3-4 κομμάτια από το Death Magnetic θα είναι ότι πρέπει, για να είμαι ειλικρινής θα το ήθελα και το The Day That Never Comes…

πειτε τα! εγω θελω να ακουσω οπωσδηποτε και το st.anger και το purify:!: Αν δεν το παιξουν καλυτερα να σκαψουν λαγουμι

#-o

Δε νομιζω να χαλαστει και κανενας αν δεν παιξουν το The Day That Never Comes και παιξουν ενα αντιστοιχης δομης (Welcome Home, Fade To Black…).

Kι ας αντικατασταθει απο καποιο απο τα πιο “σκληρα” του Death Magnetic.

εγω παντως θα θελα να το ακουσω!ξεκιναει ετσι αργα και μετα τα δινει ολα!χαμος θα γινει αμα παιξει…

Εντάξει τα έχουμε ακούσει ξανά και ξανά αυτά, ας ακούσουμε και τίποτα καινούριο, άλλωστε μια χαρά αξιοπρεπέστατος δίσκος είναι το Death Magnetic.

Eισαι πονηρος;; :smiley:

Έτσι λέω :stuck_out_tongue: Αλλά πέρα από την πλάκα καλό θα είναι να παίξουν και από το τελευταίο, που σίγουρα θα παίξουν δηλαδή.

χαχαχαχαχαχαχαχα ποναει το μυαλο μου να καταλαβω ποιοι κανουν πλακα και ποιοι οχι…

Νταξ, ας παιξουν …χαλαλι. :smiley:

Απλα εγω θα 'θελα να παιξουν τιποτα πιο σκληρο (All Nightmare Long, Judas Kiss, …) για να αυξηθουν οι πιθανοτητες κυριως για Fade To Black και Welcome Home.

Οχι οτι θα με 'χαλαγε να δω και παλια “σκληρα” (ξερω γω τιποτα Harvester Of Sorrow, Battery και παει λεγοντας), αλλα οσο να 'ναι τα δυο συγκεκριμενα με το ακουστικο ιντρο ειναι απο τα αγαπημενα μου.

δεν υπαρχει περιπτωση να μη παιξουν fade to black…απλα δεν…και γω θα τρελενομουν για κατι σε φαση harvester of sorrow η the thing that should not be…τρελη φαση…η μαλλον οχι!!! DISPOSABLE HEROES ΜΟΥΝΙΑΑΑ

Ti σε κανει τοσο σιγουρο;;;

Το Fade… δεν ειναι απο αυτα που παιζουν καθε βραδυ και οι Metallica αλλαζουν σετ σε καθε συναυλια.

Θελει λιγο να μας κατσει αυτο (χωρις παρεξηγηση ειναι το αγαπημενο μου τραγουδι γενικοτερα …οχι οτι ολη δισκογραφια τους δεν ειναι τιγκα στο διαμαντι) …αν δουμε ξερω γω στις προηγουμενες απο μας να το παιζουν, μαλλον ειναι ασχημα τα πραγματα.

ελα ρε δεν παιζει να μην το παιξουν…ειναι κλασσικο…πρεπει.ειναι ΥΜΝΟΣ

Βασικά όλοι θα θέλαμε να παίξουν 3-4 κομμάτια από το κάθε δίσκο τους…:stuck_out_tongue:

(Ξέχασα το quote…)

Τα θρας να σας παίξουν τα παλιά.

τόσα είχαν παίξει το 1993, αλλά τότε είχαν 5 δίσκους :slight_smile:

Εκτός από τα στάνταρ ελπίζω να παίξουν και το Blackened!:slight_smile:

εννοείται οτι θέλουμε blackened!!!και εγώ θα ήθελα από death magnetic να παίξουν κάποια,κατά προτίμηση suicide & redemption,the day that never comes και unforgiven III.
επίσης θα ήθελα οσο πιο πολλά από την δισκάρα κατ’εμέ AJFA.

Ξέρει κανείς αν παίζουν συχνά το Battery? Έχουμε ελπίδες?