Το εχουν παιξει τις 2 τελευταιες φορες που ηρθαν ( 1999 και 2007 )
Και απο οσο ξερω ο Lars οταν φτιαχνει το setlist τσεκαρει τι ειχε παιξει η μπαντα στις τελευταιες συναυλιες στην ιδια πολη…
Αλλα αγνωσται αι βουλαι του κυριου.
Προσωπικα προτιμω το Damage Inc…
ναι το παίζουν το Battery αλλά πολλές φορές το αλλάζουν με το Blackened και κάποιες λιγότερες με το Damage Inc
όμως μόλις πριν έχoυν παίξει το Masters όποτε δε σε νοιάζει
Επειδή είναι sonisphere, και επειδή είναι Big 4, και επειδή είναι thrash μαζί με Megadeth και Anthrax (και αν είναι και Testament), πολύ θα ήθελα να έπαιζαν, τόσο οι metallica, όσο και οι slayer, τραγούδια από τα 80’s albums τους (μέσα και το Seasons που είναι το 1990)…
Μετά από τον bob dylan,και την ταλαιπωρία που υπήρχε με τα πάρκιν,μεγάλη αναμονή για μπύρες,συνωστισμός στην έξοδο,μέτρια ορατότητα,αποφάσισα να μην πάρω εισητήριο για τη συναυλία.
Στο ΒΙG-4 όλα αυτά θα είναι επί 4.
Αν σε συναυλία με 10.000 κόσμο παρκάρεις 3 χιλιόμετρα μακριά(επειδή και η αστυνομία έχει αποκλείσει πολλές θέσεις ) ,περιμένεις 20 λεπτά για μια μπύρα σε ποτήρι νερού , βλέπεις τη σκηνή από απόσταση και μόνο αν είσαι αρκετά ψηλός.Και μετά για να βγεις πηγαίνεις σημειωτον επί 20 λεπτά,σε μια συναυλία με 30000 κόσμο,τι θα γίνεται?θα παρκάρεις στα διόδια?θα περιμένεις 1 ώρα για μπύρα? 30000 θα πηγαινοέρχονται ανάμεσα σε δύο σκηνές?Θα βγείς την άλλη μέρα?
Και από την άλλη,85 ευρώ το εισητήριο,+20 ευρώ (αν είσαι 5 ώρες εκεί) φαγητό και ποτό,+10 ευρώ βενζίνη +4 διόδια,βγαίνουν 125 ευρώ και το γύρο της αθήνας σε ποδαρόδρομο.
Αν είσαι πιτσιρικάς,15-20 χρονών δε σε νοιάζουν και πολύ όλα αυτά.(αν έχεις τα λεφτά).Αν το κοντέρ από συναυλίες είναι κοντά σε τετραψήφιο αριθμό σε ελλάδα και εξωτερικό σε πειράζει.
Έχω δει METALLICA και τις τρεις φορές ,άλλες 3 τους megadeth,2 τους Slayer και 1 τους Antrax.
Αποκλείεται να αγοράσω εισητήριο,αν πάω θα κοιτάξω να μπώ τζάμπα με τους κλασικούς τρόπους.
Σιγα ρα κακέ 4ψησιο αριθμό συναυλίων.Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη γράψτa αυτά σε κανένα λιγότερο σοβαρό forum.Πρώτον η θέση του parking ήταν μια χαρά.και η ταλαιπωρία ήταν αναμενόμενη.εμεις εδω στην Ελλάδα θέλουμε να πάμε στο περίπτερo 500 μέτρα με το αυτοκίνητο και να βρούμε και parking απ’εξω να δώσουμε κατευθείαν την παραγγελία στον περιπτερά.επίσης η Μαλακασσα ειναι 35 χλμ απο αθηνα και 35 να γυρισεις 70.ενα κανονικο αυτοκινητο καιει 6λιτρα τα 100 χλμ.αρα τα 70 καιει 4.2 λιτρα * 1.38 το λιτρο =5,8? και οσο αφορα το φαγητο φερε απο το σπιτι σου.αρα συνολο 5.8+85=90.8 πες με τα νερα 95.
θα εχεις δει ομως Metallica πως να το κανουμε δεν χωραν αμφιβολίες. ηχογραφεις και την συναυλια και στην μια ωρα που θα περιμενεις στην ουρα για να βγεις στην εθνικη θα ακους και παλι metallica.
ποιος την χαρη σου.
think positive.
Το setlist των Metallica δεν ειναι στανταρ, σε καθε συναυλια παιζουν αλλα, εκτος απο καποια λιγα που ειναι σταθερα… Ολοι εχουμε κομματια απωθημενα, αλλα κανεις δεν ξερει τι θα μας παιξουν… Θα εχει και την ομορφια του αγνωστου η υποθεση, εκτος αν εχουν σε ολες τις συναυλιες του Sonisphere σταθερο setlist…
Τετραψηφιο; Χαχαχαχαχα…
Το παρκιν στον ντυλαν ηταν οτι πιο χαλαρο εχω δει στην μαλακασσα! Παρκαρα με το που εφτασα και οχι μακρυα. Και πηγα γυρω στις 8:00. Μονο καποιο που μαλλον πηγαιναν πρωτη φορα ειχαν παρκαρει κατι χιλιομετρα μακρυα. Στις μπυρες γινοταν χαμος στο περιπτερο με τις μαρκες που ηταν απεναντι απο το μπαρ! Ακριβως 7 μετρα απο εκει ειχε δευτερο το οποιο ηταν παντα αδειο. Κυριολεκτικα το να παρεις μπυρα στον ντυλαν ηταν υποθεση ενος λεπτου! Ο κοσμος ηταν αρκετος αλλα εβλεπες χαλαρα απο παντου! Οποτε μην γραφετε ανακριβειες! Ο ντυλαν παλι ηταν μια απογοητευση!
Το σετλιστ των metallica στην death magnetic tour αλλαζει! Κοιτανε να παιζουν κομματια που δεν εχουν ξαναπαιξει σε καθε χωρα! Εχουν παιξει ολο το τελευταιο live! 5-6 κομματια ειναι σταθερα κ ολα τα αλλα μεταβαλονται. Το Fade ειναι στα σταθερα! Στο πρωτο encore παιζουν παντα μια διασκευη πχ breadfan, am i evil, stone cold crazy, turn the page… Δεν βγαζεις ακρη. Εχω διαβασει σχεδον καθε playlist του 2009-2010 και δεν θυμαμαι ενα ιδιο με καποιο αλλο!
Δε νομιζω οτι το Fade… ειναι στα σταθερα.
Καποιος που ψαχνει περισσοτερο για Metallica ας πει με σιγουρια, γιατι εγω βαριεμαι.
Απλα προσωπικα ως “στανταρ” θυμαμαι:
Μaster Of Puppets
One
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Seek & Destroy
Τα υπολοιπα “παιζουν” καθε βραδια.
Εκανα τωρα ενα ψαξιμο παιζει απο βραδυ σε βραδυ ή το fade to black ή το the day that never comes… Οποιος ηθελε να τα ακουσει κ τα δυο εχασε… Δυστυχως…
Σε κανα Welcome Home να ελπιζω ή το εχουν ξεχασει?
εγώ δεν θα αμφισβητήσω τον αριθμό των συναυλιών που έχεις παρακολουθήσει ( μπορεί να είναι 50 χρονών ο άνθρωπος και από τα 20 του να πήγαινε σε όσα μεγάλα live μπορούσε ) … ούτε θα διαφωνήσω με την ταλαιπωρία και τα έξοδα που ανέφερες ( κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει στο terravibe μπορεί να τα αντιμετωπίσει )…
αυτό που με παραξένεψε όμως είναι ότι από την μια λες ότι λόγο όλης της ταλαιπωρίας δεν θα πας και μετά λες ότι αν καταφέρεις να μπεις τζαμπα ( που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία ) θα πας!!!
τελικά μήπως το πρόβλημα σου είναι το ακριβό εισιτήριο ( δεν σε κρίνω γι αυτό, είναι δύσκολοι οι καιροί ) και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες??
Το παραδέχομαι λοιπόν είμαι
(σύμφωνα με το bill-young) αρκετά ασόβαρος γι αυτό το forum.Μπορεί να είμαι και κακός.Σας είπα ψέματα,o dylan ήταν η πρώτη μου συναυλία και είμαι φλώρος αρκετά για τη συναυλία των metallica…Σας ζητώ ταπεινά να με συγχωρέσετε.
Είμαι γεμάτος συμπλέγματα μικροφαλίας και προσπάθησα να υιοθετήσω το ρόλο του “συναυλιοπατέρα”,για εκφράσω τις ψυχαναγκαστικές μου διαταραχές.
Όμως από οτι βλέπω πολλοί δε μασάνε από αυτά και με “ξεσκεπάσανε”.
Είθε αυτοί οι πραγματικοί rockers να γευτούν το νέκταρ,εγώ αισθάνομαι πολύ μικρός για όλα αυτά και ξαναμπαίνω στο λαγούμι μου…#-o
Αγαπητε συμ-forum-ιτη για να μην σε αποκαλεσω “φιλε”.και το 24ο post σου οπως και το ακριβως προηγουμενο είναι γεματο ειρωνεία.δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα με αυτα που γράφεις oύτε προωθείς κάποια ιδέα.μπορεί να χειρίζεσαι ωραία την ελληνική γλώσσα όπως προσπάθησες τόσο σκόπιμα να δείξεις αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα σε αυτά που λες.και επίσης ποτέ μου δεν σε αποκάλεσα “ασόβαρο” όπως λες, γιατι δεν σε ξέρω.είπα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ γράψτα σε κανένα λιγότερο σοβαρο forum.διαφορετικο το ενα με το αλλο.
πάντως όσο αφορά τις διασκευές που από ότι είδα περιλαμβάνουν πάντα 1.εσείς ποια προτιμάτε να παίξουν?
πάντος όσο αφορα το unforgiven 3 που έγραψε κάποιος δεν νομίζω να το παίξουν. δυστυχώς.εδω σπάνια παίζουν unforgiven 1.
ρε μετα απο ανθραξ-τεσταμεντ-ζλεηερ θα βγουν και θα παιζουν unforgiven και the day that never comes???
Χωσε Whiplash- Blackened ναουμ’ 8)
Stone cold crazy!
εχω δει να παιζουν ολα τα δυνατα του garage (die die my darling,so what,last caress/green hell,blitzkrieg,breadfan,breadfan,overkill)
The Wait και Turn The Page!!
+1000