Για να το τελειώνουμε εδώ,το νόημα αυτών που ήθελα να πω είναι ότι δεν αξίζει το προιόν σε σχέση με τιν τιμή και κυρίως τον τρόπο που παρέχετε.Έχω ζήσει 8 χρόνια στη αγγλία (είμαι 36 χρονών,πρώτη συναυλία pink floyd στο οακα),έχω δουλέψει για την συγκεκριμένη εταιρία και ξέρω το πως βλέπουν τον κόσμο σαν πηγή εσόδων και μόνο.(και πως αποκαλούν τους μεταλλάδες )
Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα ,όμως.
Σαφώς και το τελευταίο post μου έχει ειρωνεία,εσύ το πήρες προσωπικά από την αρχή.
Δεν θέλω να προωθήσω καμία ιδέα,απλά τη γνώμη μου γράφω.
Αnyway, αφήνω τις “γκρίνιες”
Αυτο δεν το πηρε κανεις χαμπαρι;
Αφου είναι αλλη κουβέντα δεν το σχολιάζω μην βγουμε και εντελως off topic.maybe σε μελλοντικη συζητηση αν και με ετρωγε να κάνω το σχολιάκι μου.τεσπα.έχεις δικιο ο καθένας με την γνώμη του.
εγω απλά ταυτίζομαι με αυτην την “τσαντιλα” της μουσικής που βγάζουν οι metallica και με αυτη την πόρωση που βγάζει το σκαμενο προσωπο του hedfield οταν τραγουδα και παιζει τα rifακια του. και ξέρω ότι όλες οι εταιρίες εχουν σκοπό την “πουληση” ουτε καν πωληση και σε καμία περιπτωση την παραγωγικότητα αλλά τουλάχιστον γίνομαι εκουσια θύμα τους γιατί θα περάσω τελεια προσωπικα.
και προσωπικα δεν είμαι metalας αλλα metallicaς.
sorry για τα εντονα σε ύφος posts.:-k
ο καθένας κάνει τις επιλογες του.
φιλικά παντα
πάνω κάτω ήμασταν όλοι σίγουροι.
έχει παίξει και σε προηγούμενο post για αυτο
τι εννοείς σε ένα live?8O8O
Aυτο το ξερω φιλε…Δεν ηταν (ουτε ειναι) κατι σιγουρο ομως…
Απο διασκευες μου αρεσουν πολλες και δεν θα με χαλασει σχεδον καμμια, αλλα ευχομαι να μην παιξουν πανω απο 1 διασκευη, προτιμω να παιξουν παραπανω απο τα δικα τους… Αν και σε ολες τις τελευταιες συναυλιες 1 παιζουν… Για Testament δεν ειναι σιγουρο 100% ακομα?
Πώς?:lightsabre:
οχι ρε συ μια απο αυτες παιζουν καθε φορα…
Έλα;
Αν και τώρα τελευταία επειδή θα παίξουν και οι 4 μαζί έχουν αρχίσει και το παίζουν πιο βαρύμαγκες.Thrash και έτσι:lol:
APOLLO STAGE
Metallica 21:30 ? 23:30
Slayer 18:30 ? 19:30
Stone Sour 16:00 ? 17:00
Anthrax 13:00 ? 14:00
SATURN STAGE
Megadeth 20:00 ? 21:00
Bullet For My Valentine 17:00 ? 18:00
TBA 12:00 ? 12:45
http://gr.sonispherefestivals.com/2010/06/schedule/
μια χαρα δεν πεφτει τιποτα πανω σε αλλο…
αλλα… πολυ νωρις… απο της 11:30 πρεπει να ειμαστε εκει…
Να βάλουν εύκολα στα Αγγλικά να γράψω σε μία ώρα να προλάβω Slayer!!!
Τρέχουμεεεεεεεεεεε
μολις πηρα το εισιτηριο για τη συναυλια επιτελους!καλο σχετικα το προγραμμα,αλλα δυστυχως οι ανθραξ δε θα εχουν κοσμο μου φαινεται.οι testament που ειναι?
Και λογικα οχι Τεσταμεντ, ε?
Οπως και να χει γαματο προγραμμα, θα δουμε τα παντα!
Μια χαρα το προγραμμα…Δεν θα δουμε Testament(πιθανοτατα) αλλα δεν πειραζει…
Ολα καλα!!!8)
Μου τη σπαει που βαλανε τοσο νωρις τους ανθραξ ρε γμτ
δεν μπορουσαν να τους βαλουν καμια-δυο ωρες πιο μετα???
αει στο διαολο πια
κ κατι αλλο μαγκες μην ελπιζετε γ τεσταμεντ δεν το βλεπω
ουτως ή αλλως το σάιτ που το αναφερει δεν ειναι επισημο
Αν και 15.00 με 16.00 υπαρχει κενο…
Υστερα απο συσκεψη με τον martian ειδαμε οτι 15:00-16:00 δεν παιζει κανεις…Αρα…
TESTAMENT ΑΔΕΡΦΙΑ…
Τι γιδεμπορες ειναι αυτοι ρε… Πηγανε και μου βαλανε Bullet for my Valentine στις 5-6 το απογευμα και τους Ανθραξ τους χωσανε στις 1-2 το μεσημερι?
anthrax στις 1???