Τα emo δε βγαίνουν το μεσημέρι
Anthrax στην 1 το μεσημέρι…Slayer 6.30-7.30 με ντάλα ήλιο…ψιλομαλακία μου μοιάζει…
μονο τις παναγιες δεν εχω πιασει…με μλκιες μπαντες.Ας ηταν μονο το big4 και να επαιζαν απο 2 ωρες…πρωτα τους τα ακουμπαμε και μετα μας τα λενε…#-o
xax ποσο φένεται ότι δεν έχεις ιδέα τι παίζουν :lol:
Epic Fail, τους MCR σκεφτόμουν εκείνη την ώρα, προσπεράστε το :lol:
Με αυτό το βρισίδι που έχει πέσει υποψιασμένος είμαι τι να κάνω
Και πάλι χιουμοριστικό ήταν, αλλά καταλαβαίνω τι τραβάτε οι φαν:p
και καλα κρασια ειναι το προγραμμα… ελπιζω να μην παιξουν τοοοοοσο νωρις οι slayer… ΕΛΕΟΣ!#-o#-o#-o#-o#-o(και πολλ ακομα #-o)
Μάλιστα, αν ισχύει τότε παίζει και να μην δω Anthrax. Και Slayer τόσο νωρίς???:-k
Χοαχ! Τι πραμα κι αυτο. Κι εγω παντα τους μπερδευω αυτους τους 2
Πανέμορφα. Κ εμάς τα λεωφορεία από θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί.
:bye::bye: Anthrax
=D>=D> Ντίντιδες.
ποσες καταρες παιζει να φανε οι διοργανωτες??? δυο μπαντες ηθελα να δω εγω!!! Αμα ξεκινανε τα λεωφορεια 8… ΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααιιιντε :lightsabre:
geia sas k apo mena…
ayto pou katalavainw zwntas k ta persina xeftilikia toy rockwave me tis hlektrikes kataigides k tis loipes mparoufes, ta panakriva eishthria kathe fora plhn elaxiston exairesewn (tankian fetos), einai oti eimaste desmioi ths didi k kathe ekei pera…oi typoi kanoun oti tous kaylwsei! are ti kanei to monopolio!
to programma einai opws na nai…anthrax me ton hlio ntala k slayer poly nwris
Και τα greeklish να απαγορεύονται
Και πότε δλδ θα παίζαν τα συγκροτήματα 4 απογευμα με 4 τα ξημερώματα ?
Exετε να προτεινετε κατι καλυτερο τουλαχιστον για slayer?Το ψινετε να φυγουμε απο εκει κατα τι 1;Τοτε θα λεμε οτι ειναι πολυ αργα…!
Μα είναι δυνατόν οι Anthrax στις 1 το μεσημέρι στο ντάλα? Αντί να μπούνε στη θέση των Bullet For My Valentine στις 5? Έλεος.
Παίδες έχει κοιτάξει κανείς και στα άλλα Sonisphere αν έχουν βγάλει πρόγραμμα?
Κριμα γιατι θα χασουμε τους Anthrax κ θα φαμε στη μαπα τους bullet,οσοι ερθουμε απο Θεσσαλονικη…
ρε παιδια μηπως εχουν κανει λαθος οι στοκοι??
αφου 2 με 4 εχει κενο…
1 το μεσημερι τους βαλανε τους ανθραξ σκατα #-o
δεν μπορουμε να στειλουμε καπου βρισιδια ωστε να τα δουν και να τ αλλαξουν?:-k
ευτυχως δεν θα ρθω με λεωφορειο τελικα…και θα φυγουμε με αμαξι απο δω νωρις…