Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Ε να μη κατσουν να φανε τα παιδια στις 2 το μεσημερι μεχρι τις 4?να φανε τα σουβλακια τους κ τα τζατζικια τους?εμας θα σκεφτουν?δεν περιμενα τπτ καλυτερο παντως,ετσι κ αλλιως…

Μήπως το έκαναν για να “αναγκάσουν” κόσμο να έρθει από νωρίς; Γιατί αν έχει 2000 άτομα για Anthrax στην 1 το μεσημέρι, για τους BFMV θα είχε 300…Και περισσότερος κόσμος από νωρίς, σημαίνει περισσότερες μπύρες, περισσότερα σουβλάκια…περισσότερα έσοδα…

Με 85 ευρω το εισητηριο,αν σκεφτονται ετσι φιλε μου να πανε στα διαλα:) κ δλδ επειδη τους σηκωθηκε πρεπει να φαω εγω 2 βραδια διπλωμενος στο κωλολεωφορειο για να τους δω κ τους 4?

Καλα εχουν ενα δικιο για το κενο το μεσημερι παντως.
Δεν παλευεται η ζεστη εκεινες τις ωρες.
Η ωρα που βγαινουν οι Anthrax ειναι τραγικη.

Παιδιά, αν θέλει κάποιος να στείλει καμιά διαμαρτυρία, πηγαίντε σε αυτή τη σελίδα.

http://gr.sonispherefestivals.com/get-in-touch/generalinfo/

Εγώ πάντως θα στείλω, δεν έχω να χάσω και τίποτα. Όχι ότι θ’ αλλάξει τίποτα δηλαδή.

:frowning: κρίμα, όσοι δουλεύουμε χάνουμε ANTHRAX!!!

θα μείνω με το video του 2005:

Οποτε τα 85 πανε κι επισημως στις διακοπες.(οτι θα τιμησουμε θα τιμησουμε βεβαια:D)

εστειλα εγω ελπιζω να στειλουν πολλοι μπας και το διορθωσουν!
τωρα οσον αφορα αυτο για μπυρες κλπ, εγω θα φερω τα νερα μου κανα τσιπουρο και ενα ταπερ με κεφτεδακια:p

πωωωω, εκνευρισμενοι, ηλιοχτυπημενοι, απλυτοι μαλλιαδες στους μπουλετ μου;

πωωωωω

woooosh!

Σας παρακαλω καντε ολοι διαμαρτυρια γ το οτι οι ανθραξ βγαινουν πολυ νωρις!
ευχαριστω!:stuck_out_tongue:

Το πρόγραμμα της τσεχίας είναι πολύ καλύτερο ή μου φαίνεται? Βέβαια οι Metallica τελειώνουν μεταμεσονύχτια!

http://cz.sonispherefestival.net/line-up/program/

APOLLO STAGE
METALLICA 23:00 - 01:00
ALICE IN CHAINS 21:00 - 22:15
SLAYER 19:15 - 20:30
MEGADETH 17:45 - 18:45
ANTHRAX 16:15 - 17:15
MASTODON 15:00 - 15:45
PANIC CELL 14:00 - 14:30

SATURN STAGE
RISE AGAINST 21:20 - 22:35
STONE SOUR 19:40 - 20:50
THERAPY? 18:05 - 19:15
FEAR FACTORY 16:35 - 17:35
VOLBEAT 15:20 - 16:05
DEVILDRIVER 14:15 - 14:50
DEBUSTROL 13:15 - 13:50

αν εξαιρεσουμε οτι αυτοι θα δουνε ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ το καλο ειναι οτι μεταλλικα παιζουν 2ωρο και οι υπολοιποι του Big4 παιζουν τουλαχιστον 1 ωρα!

whatever he said:( τι σκατα ειν αυτα?:frowning:

μόνο που στην τσεχία παίζουν και ταυτόχρονα…

πάντως αν έκαναν μια αλλαγή τους μπούλετ με τους ανθραξ μια χαρά θα ήμασταν και εμείς…

+1!!!

αυτο ακριβώς ρε παιδιά τοσο καιρο λεγαμε μην παιζουν ταυτόχρονα και ξενερώσουμε…
εντάξει μεγάλη μαλακια με τους ανθραχ πράγματι μακαρι να το αλλαξουν…

Saturn Stage θα είναι η γνωστή δεύτερη σκηνή στην ανηφόρα στην είσοδο του Terra Vibe ?? … Αν ναι , θέλω να δω που θα χωρέσετε… ειδικά στους Megadeth που θα θέλετε να δείτε όλοι … αφού δεν θα παίζει και ταυτόχρονα άλλη μπάντα , για να μοιραστεί ο κόσμος … Προβλέπω τρέξιμο , για το ποιος θα προλάβει θέση … :stuck_out_tongue:

Tελικά πόσο έχει το εισητήριο?
Άκουσα διάφορες τιμές…
Απο 60 μέχρι 120…

85? και μαααλλον απο οτι φαινεται 95? στην εισοδο…

Εστειλα και εγω μηνυμα, μπας και γινει κατι… Απαισια η ωρα εμφανισης των Anthrax στη 13.00 το μεσημερι, θα σκασουμε απο την ζεστη, θα λιωσουμε και δεν θα εχει και τον αναμενομενο κοσμο… Πολλοι δουλευουν και δεν εχουν την δυνατοτητα να παρουν αδεια και θα τους χασουν… Πρεπει να αλλαξουν οι ωρες, 14.00-15.00 και 15.00-16.00, δεν εχει τιποτα πρωτα απο ολα… Ελεος, θα πρεπει να ειμαστε εκει απο τις 12.00 για να δουμε εστω τους Big 4? Επισης μου φαινεται μεγαλη μαλακια να βγουν οι Stone Sour μετα τους Anthrax…