Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Πόσο χαίρομαι που τελικά έκλεισα για Σόφια και όχι Αθήνα!!!
Big 4 κανονικό με Doors Open στις 17:00

εστειλα απειλητικο e-mail με την υπογραφη του Δικεφαλου…να περιμενετε αλλαγες…

αμαν ντάλα μεσημεριάτικα αρχίζει το ματς… άδεια από δουλειά, δεν γίνεται αλλιώς…

ξελασπωσε μας ρε παπαρδελα:p
εστειλα κι εγω ενα περιποιημενο παραπονο

Σκατα στους διοργανωτες του ελληνικου Sonisphere, και περισσοτερα σκατα σε αυτους που συνεχιζουν να υποστηριζουν την didi music και τον Λωρη, αγοραζωντας εισητηρια… Εξηγουμαι:

• Προσωπικα, δεν ενδιαφερομαι για κανενα συγκροτημα του φεστιβαλ.
  • Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πατε και πληρωνεται 85 ευρω και μετα περνατε ωρες γκρινιαζοντας σε φορουμ για την καταντια των τιμων σε ελληνικες συναυλιες.

ειπα να τα δωσω τα 85 για ελληνικο φεστιβαλ, να υποστηριξω και να κανονισω και με παρεα. αλλα απο οτι φαινεται θα παρω τα τρια και θα μου βγει ξινο.
συγχαρητηρια στους ελληνες διοργανωτες που για αλλη μια φορα κανουν τον ελληνα οπαδο να σιχτιριζει την ωρα και τη στιγμη που ειπε να στηριξει ελληνικο φεστιβαλ και να στρεφεται σε φεστιβαλ εξωτερικου

Ας ελπίσουμε σε ένα καλό LIVE performance και ας αφήσουμε τα πολλά πολλά…

επειδη δεν προλαβα να το σχολιασω νωριτερα απλα respect για το humour και οτι εκατσες να υπολογισεις λιτρα βενζινης και κοστος… :bow2: :lol:

Άσχετη ερώτηση: 85άρια έχει ακόμα, έτσι?

για τον απο πανω ναι ρε φιλε δεν αλλαζει…

για οσουν εχουν παράπονο απο την ωρα αν θέλετε γραψτε και εδω…
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Sonisphere-Greece/311744037389?v=wall&story_fbid=126295817391630

όπως επίσης και εδω

εγω πάντως και να χάσω anthrax δεν μη πειράζει δεν τρελαίνομαι αλλα οπως και να το κάνουμε ειναι μεγάλη μαλακια για όποιον τους γουστάρει… μακαρι να αλλάξει

Oι έλληνες με την συμπεριφορά τους φταίνε γία τα προβλήματα στις συναυλίες και οί διοργανωτές το εκμεταλεύονται απλά πράγματα μην έχετε παράπονα τώρα 8)

Επικό time schedule!
Ούτε παιδι δημοτικού δεν θα το έφτιαχνε πιο χάλια.

Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει ότι βάζεις ΟΛΟΥΣ του big-4 στη μια σκηνή και όλους τους άλλους στην άλλη, με τα sets επικαλυπτόμενα?

ακριβως. και εκεινο το switch Bullet- anthrax ποσο μπαμ κανει??? βαλτε τα μπιγκ ρε φιλοι οταν θα εχουν φτασει ολοι εκει

Τι ηλιθιότητες είναι αυτές γαμώ το κεφάλι μου?! Δηλαδή αν παίξουν τελικά Testament θα παίξουν λιγότερο από τους Bullet?ΓΙΑΤΙ?! Ακόμη από που κι ως που αυτά τα τσουτσέκια έχουν μια ώρα σετλίστ? 3 άλμπουμ έχουν όλα κι όλα κι οι Anthrax πέρα από τα 4 πρώτα κλασσικά Thrash άλμπουμς έχουν να χώσουν και από τις υπόλοιπες πολύ καλές δουλειές τους. Έτσι σεβόμαστε τις μεγάλες μπάντες? Εγώ που θα μαι Ζωγράφου για το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής μέχρι τις 12 τουλάχιστον, πρέπει να χάσω την όποια μπάντα αντικαταστήσει τους Mastodon και να ακούσω μια ώρα τους μέτριους BFMV? Δεν έχει νόημα να ωρύομαι καθώς το 85άρι τό σκασα σαν μέγιστος οπαδός Metallica και Slayer και αυτό το εκμεταλλεύεται ο Λώρης και ο κάθε Λώρης. Συμφωνώ απόλυτα με τη Marianna_me πιο πάνω, μας ξαναέπιασαν κορόιδα. Καλά θα κάνουν όσοι δεν αγοράσουν εισητήριο να πάνε σε πολιτισμένη χώρα να δούν Big 4 και όχι σε αυτή τη σκατότρυπα οπου ο κάθε μαλάκας ιδιοκτήτης club ή διοργανωτής σου φέρεται σα να σαι ζώο.

Παραδείγματα για το τελευταίο είναι Nevermore 28/5 και Lamb Of God 1/6 όπου προσωπικά δύσκολα μπορούσα να αναπνεύσω.

Προτείνω οποιοσδήποτε συναυλιακός χώρος δε διαθέτει εξαερισμό να δίνεται επαρκής διορία στους υπευθύνους (κανονικών ημερών όχι εργάσιμων και μαλακίες) να τον εγκαταστήσουν. Εαν δε το κάνουν κλείσιμο του χώρου και κάθειρξη του ιδιοκτήτη για διάπραξη κακουργήματος.

τσεχια 1 - μπανανια 0

την επομενη φορα δωσε τα λεφτα σε λαδι,ελιες και πατατες.ενισχυσε τον ελληνα αγροτη και τον μοχθο του.

οι Testament πάντως δεν θα έρθουν μην ελπίζετε…

Eπικο ποστ…!:lol:

αχαχαχαχα κι εσυ ρε παιδι μου καταλαβες τι ηθελα να πω:p:p

Στο γιούρο τους γαμήσαμε όμως! 8)