Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

:lol::lol::lol: κλασικος θεος κριςπ

ισως γιατι δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να παμε εξωτερικο για να δουμε τα συγκροτηματα που γουσταρουμε:wink:

Kαι ισως να ειμαστε μικροι σε ηλικια για να παμε εξω,αλλα δεν θελουμε να χασουμε τις αγαπημενες μας μπαντες…

http://gr.sonispherefestivals.com/line-up/bullet-for-my-valentine/

Πολύ καιρό πριν, ο Μέρλιν, πρέπει να είχε ρίξει κάτι στο νερό της Νότιας Ουαλίας καθώς οι Funeral For A Friend, οι Lostprophets και [SIZE=“4”]τώρα οι ευφυέστατοι Bullet For My Valentine, αντλούν έμπνευση από την πλούσια φλέβα μουσικής κληρονομιάς[/SIZE]

Και οι Metallica και οι Metallica!

και αυτο

Παίδες πριν κανα μήνα είχα αγοράσει 2 εισιτήρια για το sonisphere. είμαι από Θεσσαλονίκη, και τώρα λογω δουλειάς δεν μπορώ να κατέβω. Αποφάσισα να τα πουλήσω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ένα email στο sobalarach@gmail.com.

H τιμή τους είναι φυσικά όσο τα αγόρασα. 85 euro το καθένα.

Ευχαριστώ Μπάμπης.

μπαμπη εδω μεσα οι νομοι της φυσης δεν ισχυουν φιλε μου

ειμαστε το supernatural forum

καντο 75 ευρω αλλιως σε βλεπω να κατεβαινεις για σουβλακι στην ακροπολη 8)

hahahhahahah α,ρε awake θεε…:lol:

Μαγκες ελαβα το εξης μηνυμα απο τους ντιντιδες…σκετη κοροιδια…αει στο διαολο

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Το πρόγραμμα δεν γίνεται να αλλάξει.

Άλλα Sonisphere ξεκινούν πολύ νωρίτερα από το ελληνικό και πάλι, συγκροτήματα σαν τους Anthrax παίζουν τόσο νωρίς.

Με εκτίμηση,

Didi Music-Big Star Promotion:

ειναι επαγγελματιες οι ανθρωποι τι να λεμε τωρα !!!

Για το κενο 14:00-16:00 μην περιμενετε αλλο γκρουπ. Ειναι η ωρα κοινης ησυχιας που εχει επιβαλει η κοινοτητα Μαλακασας οποτε απλα θα εχει διακοπη!

Εμενα δεν με πειραξε το προγραμμα γιατι κανονισα αδεια απο την πρωτη μερα που το εμαθα, οσο με πειραξε οτι οι τα μικρα γκρουπ εχουν ιδιο χρονο με τους τρεις του big four…

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την επικοινωνία,

Όλοι οι λόγοι που παραθέτετε στην επιστολή σας είναι απολύτως αποδεκτοί.

Από την άλλη, το πρόγραμμα είναι αυτό και δεν αλλάζει, για πολλούς και διάφορους λόγους που ούτε εγώ δεν μπορώ να σας αναλύσω.

Στα υπόλοιπα Sonispere της Ευρώπης, λειτουργούν με παρόμοιο, αν όχι τον ίδιο τρόπο.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.

Με εκτίμηση,

Didi Music-Big Star Promotion:

Μάλιστα.

φανατζομαι τον υπευθυνο επικοινωνιας της didi να ξυνει τα @@ του/χαζευει τσοντες/παιζει στοιχημα καθως γραφει την απαντηση στα mail σας

αλλα αν μη τι αλλο , απαντανε πισω.επαγγελματιες με Ε κεφαλαιο.

(ελα σας σκεφτονται κιολας ,σου λεει 2-4 θα ριξετε κ υπνακο ναχετε δυναμεις για τη συνεχεια #-o #-o #-o)

αρχι-di music

@awake χαχαχαχα…εχεις δικιο μεγαλε

να φανταστειτε δεν πηγα σονισφηαρ σοφια γτ υπολογισα οτι θα επεφτε η εξεταστικη κ γαμω την ατυχια μου παναθεμα εκατσε στις 24 η ωρα 1430-1630

μαλλον δεν θα παω τελικα στην εξεταστικη λογω ανθραξ

Όταν σας λέω γω πως η ΤΣΕΧΙΑ είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου, με λέτε κολλημένο!

Λουστείτε τα τώρα, κορόιδα! \m/

Επειδη κυριε Λωρυ θα εχετε βαλει καποιο ουφο να κοιταει το φορουμε φετος τα κανατε ΤΖΙ ΤΙ ΠΙ ΚΑΙ 3 ΛΟΛ

ξεχασες την αμερικη μπλιντινγκ…:stuck_out_tongue:

Εμενα δεν μου απαντησαν και ξαναεστειλα… Μακραν το πιο ακυρο προγραμμα απο ολες τις χωρες που θα φιλοξενησουν το Sonisphere… Και η ωρα κοινης ησυχιας που εχει επιβαλει η κοινοτητα Μαλακασας, τι ακυρωσυνη και αυτη? Θα ενοχληθουν οι σκιουροι στο δασος?

πιο νωρις βαλτε τους anthrax ρε!!βαλτε τους στις 23!!!πολλα ναρκωτικα!!!

Awake αγορι μου δινεις ρεσιταλ…:lol::lol::lol: