Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Βάλτε στη θέση των Mastodon τους Testament ή επειδή είναι χλωμό αυτό τους Volbeat.

ΥΓ. Οι In Flames για Ελλάδα δεν παίζει να τους κάτσει ε?

τι λες βρε ανθρωπε?? υπαρχει η ελαχιστη ενδειξη?

Και μονο που σκεφτομαι το γελιο που ριχνουν τα παλικαρια του λωρη μου πεφτουν τα μαλλια. Ρε ειμαστε μα λακες αλλα οχι και ετσι,
ερχεται ο λωρης μας λεει θες μεταλλικα, σλειερ, μεγαντεθ κ ανθραξ (δλδ το μπιγκ φορ)
Ελληνας: ΝΑΙ!!!
Λωρης: ωραια θελω 85!
Ελληνας: ΕΝταξει :-s
Λωρης: ελα και στο τερα βαιμπ στα @ @ μου που μενεις!
ελληνας: ενταξει
Λωρης: ελα φαε το χωμα, την βρωμια, την υδροτηλα, τα σκατα, κατσε και 2 ωρες να φας τα σουβλακια μου που ειναι σαπια, πιες και 5-10 ληγμενες μπυρες και μετα πηγαινε παλι μεσα.
Ελληνας: Ενταξει :@ :@ :@
Λωρης: ακου και τους ανθραξ 1 το μεσημερι να γουσταρεις
Εδω ο ελληνας τι να πει; αντε γα μησετον τον ελληνα λιγο σεβασμος σε αυτα τα ονοματα δν υπαρχει; μου βαζεις τους μπουλετ φορ μαϊ ντικ στην μεγαλη σκηνη και βαζεις στην μικρη τους μεγαντεθ; τους μεγκαντεθ ρε καραγκιοζη; σε ποιο σονι ειδες αυτα τα ωραρια και αυτες τις αλλαγες ρε καργιολη; σε ποιο;

και όμως η didi κατάφερε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ : Να μας ξενερώσει για αυτή τη μεγάλη συναυλία . Αν δεν αλλάξει το πρόγραμμα δεν πατάω στην Μαλακάσα. Υπάρχουν και όρια !

Καμία ένδειξη απλά κάθε καλοκαίρι περιμένω (έχω φτάσει μέχρι wacken να τους δω) αλλά τίποτα.
Φέτος πολλά γίνονται δες Big4 και Aerosmith. Αλλά οι In Flames έχουν κατάρα με την Ελλάδα…
Γιατί οι Testament παίζει να έρθουν?
Θα μου πεις όποιος άλλος έρθει θα παίξει κατά τις 9 το πρωί με αυτό το πρόγμαμμα…

Γιατι καταρα οι In flames? μια χαρα τους ειδαμε πριν 10 χρονια…

Εμαθα οτι το τι ωρα κ που θα παιξει ποιος δεν το κανονιζει ο διργανωτης σε καθε χωρα αλλα οι υπευθυνοι του sonisphere. Με προφανες κριτηριο το ποια μπαντα ειναι πιο εμπορικη.

Κατάρα γιατί μετά από αυτό το live έχουν ακυρωθεί 2-3. Τέλος πάντων.
Το κενό 14-16 το μεσημέρι είναι πραγματικά για κοινή ησυχία?

Εγω πάντως αν ήμουν επιχειρηματίας τέτοια ώρα θα έβαζα τους Ανθραξ.
Γιατι να βάλω τόσο νώρις τους BFMV?
Πόσοι “πελάτες” θα έρθουν απο τις 12 αν παίξουν οι BFMV και στις 5 οι Ανθραξ?
Γιατι να μην τους έχω απο τις 12 εδω ώστε να αγοράσουν φαγητό και νερό???

Εσύ σκέφτεσαι σαν επιχειρηματίας…εμείς σκεφτόμαστε σαν πελάτες…ποιος έχει δίκιο?
Ποιος είναι εξαγριωμένος?
Ποιος δεν θα σε πληρώσει (υποτίθεται) στην επόμενη κίνησή σου?
Αυτοί σκέφτονται το βραχυπρόθεσμο κέρδος…αν δεν ήμασταν ζώα να τους πληρώναμε κάθε φορά ίσως σκέφτονταν και το μακροπρόθεσμο

Έτσι σκέφτονται οι “μπακάληδες” επιχειρηματίες, όχι οι κανονικοί.
Αλλά άμα ο πελάτης θέλει “μπακάλη” και όχι επαγγελματία καλά να πάθει.

+1000000000000

οφ(?) τοπικ: διαβαζω στο fb του sonisphere και εχει πεσει χοντρο κραξιμο :lol:

Δεν διαφωνώ μαζί σας αλλα καλώς η κακώς κάνει οτι θέλει γιατι το 90% του κόσμου παλι στην didi θα καταλήξουμε αφου υπάρχουν οντως αντικειμένικα προβλήματα και δεν μπορούμε να επιλέξουμε άλλο μαγαζάτορα.
Δεν είμαστε ζώα!
Απλα μοσχοπλήρώνουμε κάτι που μας αρέσει πολύ…

και ποια ειναι αυτα τα “αντικειμενικα προβληματα” ?

Άλλοι δουλεύουν, μικρότεροι δεν μπορούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, κυρίως όμως οικονομική δυσχέρεια…

Btw, εισητήρια παίζει να βρω την ημέρα εκείνη της συναυλίας ή τζλαμπα θα ανέβω από Σπάρτη???

P.S. Κουβέντα να γίνεται αλλά δεν νομίζω ότι αν γρινιάζουμε όλοι συνεχώς θα αλλάξει κάτι(υπάρχει περίπτωση η didi να ψάχνει φορουμς στο γκουγκλ για “πιθανά” παράπονα πελατών???)
Όσο για τα reports που στείλαμε σε fecebook και λοιπά, η απάντηση ήταν ίδιου τύπου με αυτή της επιτροπής των πανελληνίων εξετάσεων " Η διατύπωση των θεμάτων, όπως διατώθηκε από “(δεν θυμάμαι)”, είναι σαφής.
Άκρη δεν βγάζεις…

ναι βεβαια γιατι για να πας Βουλγαρια θα σου βγει ο κουκος αηδονι. αλλα να φανταστω οτι ακομα και ετσι οσοι θα πανε θα εχουν καποιο απο αυτα τα προβληματα ε? οποτε αντε να χει το πολυ 1000 ατομα στη Μαλακασα ε?

Σιγά μην διασχίσω όλη την Ελλάδα για να πάω Βουλγαρία. Αν ζούσα στη Μακεδονία, ευχαρίστως. Εγώ είπα ότι σε πολλούς είναι αδύνατη η διέξοδος στο εξωτερικό, όχι η μετακίνηση στο εσωτερικό. Όμως, όπως ορθώς φαντάστηκες κι εσύ θα παρεβρεθούν και αυτά τα άτομα στην συναυλία. Επομένως το σύνολο μάζι με αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα θα είναι αρκετά πολλαπλάσιο της χιλιάδας…

Unforunately or fortunately the schedule cannot change.

Best regards,

Didi Music-Big Star Promotion:

σα να μου λενε στα @@@ μας που θα χασετε καποια συγκροτηματα:)

ε αντε και του χρονου τοτε

Στείλτε παιδιά μέχρι να σας απαντήσουν οι καλοί Ντίντιδες!

Μεγάλη ξενέρα αυτό με το πρόγραμμα αλλά δεν έχω δει και τι παίζει στο εξωτερικό με τα αντίστοιχα προγράμματα για να κρίνω.
Όπως και να έχει κινδυνεύω να χάσω και Slayer:(

είναι απλά τα πράγματα παιδιά για πολλούς από εμάς το big four δεν υφίσταται πλέον άπαξ και βάλανε τους anthrax να παίξουνε στη μία το μεσημέρι. ακόμη όμως και να σκάσουμε από εκείνη την ώρα στα χωράφια (που σημάνει να φύγουμε από τις 11 από Αθήνα, καθημερινή εργάσιμη πάντα …) πάλι θα πρέπει να περιμένεις 4 : 30 ώρες για να βγούνε οι slayer οπότε και το όποιο vibe θα έχει πάει περίπατο…
Δεν ξέρω πολύ ξενέρα ρε Λώρη…