Έχουμε το εξής εξωφρενικό γεγονός:
Να εμφανίζεται πρώτα ένα συγκρότημα των Big4 και μετά οι guests.
Συγχαρητήρια.
Μπράβο μαλάκες μανατζαραίοι, ήθελε πολύ μυαλό για να σκεφτείτε αυτή τη μαλακία?
Έχουμε το εξής εξωφρενικό γεγονός:
Να εμφανίζεται πρώτα ένα συγκρότημα των Big4 και μετά οι guests.
Συγχαρητήρια.
Μπράβο μαλάκες μανατζαραίοι, ήθελε πολύ μυαλό για να σκεφτείτε αυτή τη μαλακία?
]ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣ ΤΟ ΔΕΙ, Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ANTHRAX ΝΑ ΜΠΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΙΝΑΙ TOPIC ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.
Ρε φιλε οι slayer παιζουν στις 18:30…
sorry κιολας αλλα τι ωρα υπολογιζες να πας στο terravibe?:-k
Εγώ τελειώνω τη δουλειά στις 18.00, οπότε στην καλύτερη κατά τις 19.00. Υπολόγιζα να δω Metallica, Slayer, Megadeth, αλλά από ότι φαίνετε τους Slayer Με το ζόρι λίγα τραγούδια.
Τι ωράρια είναι αυτά; Νηπιαγωγείο είμαστε; Ου ρε!
Επειδή τα πήρα τώρα με την Dihtiridi Music, πουλάω το εισιτήριο μου και τους εύχομαι το κράτος να τους κάνει 500 έκτακτες εισφορές.
Όποιος ενδιαφέρεται: ticket 85? δίνεται 75?. (Send PM)
Υπάρχει περίπτωση οι αντικαταστάτες των Mastodon (που θα παίξουμε στις 12 το μεσημέρι…ό,τι να’ναι) να είναι οι Volbeat ???:-k
οι χειρότρες ώρες! έχω εξεταστική εκείνη την μέρα και τελείωνω το αργότερο δυο! τι λωρα θα είμαι εκεί τελικά! μα πόσο βλάκες μπορεί να είναι! εγω προσωπικά δεν κέγομαι για anthrax αλλά θα ήθελα να τους δω αφού είνα στους big4! και τελικά αξίζουν τα 85ευρώ?
Και στιν μικρη θα εχουμε τν τυχη-χαρα μονο 3-4 χιλιαδες απο εμας να τους δουμε…
Mακαρι για VOLBEAT…Τους εχω δει 2 φορες (WACKEN & DOWNLOAD) και οι ανθρωποι ΓΑΜΑΝΕ…
Ρε 'συ κατά πάσα πιθανότητα θα δώσω ειδικό μάθημα Αγγλικά για πανελλαδικές και είναι στις 4 το απόγευμα!!
Και δίνω και Λειβαδειά!!
Για να μην ξεχνάνμε ποιά είναι η DiDi, διαβάστε για μια ακόμα φορά τα περσυνά τους χάλια.
ετσι οπως ειναι το προγραμμα μιας και δεν αλλαζει θα το σκεφτω πολυ να ερθω!:-k
παιδια ποια εισιτηρια εχουν μεινει? των 95?
85 ευρώ μέχρι σήμερα μεγάλε!
Αν μένεις Θεσσαλονίκη και θες εισιτήριο σου δίνω το δικό μου (αυθεντικό εννοείται :p) με 80
Ευχαριστούμε DiDi για την προγραμματάρα που ανακοίνωσες. Μια διευκρίνηση μόνο: γιατί ρε ατιμούλικα δεν βάλατε headliners τους Stone Sour μετά τους Metallica να τρελαθούμε τελείως? :bounce:
Γιατι ρε ατιμουλικα στηριζεται didi ?
Ποτε φυγατε απο live της ικανοποιημενοι με αυτα για τα οποια ειναι υπευθυνη ?
Ηχος,ανεση,υπηρεσιες ?
Βαλτε μυαλο ρε και μην αγοραζετε εισητηρια !
Αυτο.Οσο τα σκαμε τα λεφτα στη didi παντα τετοια θα κανει…αν ομως γινοταν ενα μπαμ κ δν επαιρνε κανενας εισητηριο,να δειτε πως θα αλλαζαν κ προγραμμα κ ολα…
Ακριβώς. Πέρα από την πλάκα, ίσως θα πρέπει να το πάρουμε κάποια στιγμή απόφαση, να συνασπιστούμε όλοι και να πούμε:
Ποιός έρχεται? Metallica? Megadeth? Ozzy? Black Sabbath?
Ωραία…
Θα παραβλέψουμε την καύλα μας να δούμε αυτές τις μπάντες και θα μποϋκοτάρουμε, θυσιάζοντας έτσι την τρέλα μας, αλλά προσδοκώντας κάτι καλύτερο για το μέλλον.
Άλλη λύση δε βλέπω.
Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Ειδικά τα άτομα που δεν μπορούν/έχουν την δυνατότητα να βγουν στο εξωτερικό, το να δουν τους Metallica που έρχονται συνήθως κάθε 3-7 χρόνια, τους Slayer, που έρχονται κάθε 5-7 χρόνια, τον Ozzy που δεν πρέπει να έχει ξαναέρθει, κλπ, δύσκολα θα πουν “δεν πάω”, γιατί ξέρουν ότι θα αργήσουν να τους ξαναδούν…αν τους ξαναδούν…
Πόσο μάλλον τώρα που μία τέτοια ευκαιρία να τους δουν όλους μαζί δεν πρόκειται να ξαναέρθει…
βλεποντας χθες τους slayer σε Live streaming απο rock am ring ενα εχω να πω…:
[SPOILER][COLOR=“Purple”][SIZE=“5”]ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ SLAYER…! ΟΛΟΙ.!![/SIZE]
[SIZE=“6”]WAAAAAAAAAAARRRR[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]