Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

[SIZE=“4”][/SIZE]Παντως ο,τι και να λετε, ουτε εγω χαιρομαι που θα χασω Anthrax γιατι ειμαι Θεσσαλονικιος, σιγουρα σε συγκριση με οποιαδηποτε αλλη χωρα το Sonisphere εδω θα μειονεκτει σε πολλα πραγματα (οργανωση, ηχος, παρκινγκ, ωρες κτλ κτλ) και ειναι και πιο ακριβο το εισιτηριο σε συγκριση με τις αλλες χωρες.

[SIZE=“7”][/SIZE]Παρ’ολ’αυτα δε νιωθω αδικημενος απο κανεναν αμα με 85 ΕΥΡΩ δω 1 ωρα Megadeth, 1 ωρα Slayer και 2 ωρες Metallica! Και ολα αυτα σε φεστιβαλ με 25.000 κοσμο! ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

[SIZE=“4”][/SIZE]Εδω εδωσα για Paradise lost 40 ευρω που παιξαν μια ωρα και κατι και γενικα για τις αλλες συναυλιες τη σεζον δινουμε 40αρια, αυτο το φεστιβαλ δε χανεται! Απο οποιαδηποτε αποψη, σιγουρα υπαρχουν και πραγματα που θα επρεπε να βελτιωθουν, εμενα προσωπικα ομως δε με χαλαει, ισως επειδη ειμαι ακομα μικρος και εχω καυλα, τι να πω…

Νομιζω ομως οτι τετοια συναθροιση γιγαντων δεν χανεται και καλυτερα απο το να γκρινιαζετε ανωφελα, συζητηστε καλυτερα για το playlist, για την αποδοση των συγκροτηματων, για πραγματα ειρηνικα και σαφως πιο χρησιμα.

έχετε σκεφτεί εσείς οι “βόρειοι” αντί να βρίζετε τον διοργανωτή ( που στο φινάλε δεν ξέρουμε αν αυτός φτιάχνει το πρόγραμμα ) να μιλήσετε με αυτούς που βάζουν τα λεωφορεία και να ξεκινήσετε 1-2 ωρίτσες νωρίτερα? αν το ζητήσουν πολλοί δεν νομίζω να πουν όχι…

:lol::lol:

Βαρέθηκα την γκρίνια όμως ε! Φτάνει! Την μεγαλύτερη συναυλία της δεκαετίας θα δούμε όσοι “μαλάκες που στηρίζουμε την didi και τον Λώρη, κορόιδα, βλάκες, λεφτάδες μπλα μπλα” πάμε. Οι υπόλοιποι get a life επιτέλους!

Ειναι μεγαλος ηλιθιος αυτος που εβγαλε το προγραμμα και του γαμιεται το σπιτι, αλλα στα @@ μας. Εκει θα ειμαστε και απο τα ξημερωματα αμα χρειαστει, δεν χανεται η συναυλια αυτη για κανενα λογο.

θα είμαστε εκεί ακόμα και με μαντραπήδα απο το ΓΕΣ…:p:)

Δεν γίνεται πιά γαμώ έβαλαν κάτι κολόδεντρα #-o#-o

εκλεισε στα 50,δικο μου.

Θα πάω μάλλον,αλλά άμα βρω κελεπούρι να δίνει 80… :roll:

70 και πουληθηκε

μπα.το πολύ πολύ να θέλει να πάρει κανάς φίλος μου εισιτήριο για κανά φίλο του και να του δώσω το δικό μου…

μη μου το παιζεις δυσκολος εμενα

είμαι,sorry :stuck_out_tongue:

Ρε μαλακα Θεριε γιατι δεν πας Σοφια που θα σου βγει και πιο φθηνα;;;

Παιδιά ξέρει κανείς αν θα μπορούμε να βγούμε κατά τις 2 και μετά να ξαναμπούμε στις 4-5?
Ή θα παιχτεί καμιά πουστιά του στιλ μία είσοδος ανά εισιτήριο?#-o

Δεν μπορεί να βγει απ’ τη χώρα, χεχεχε!

Αν διαβείς το κατώφλι δεν υπάρχει γυρισμός.

Μπορεις να βγεις ανετα κ να ξαναμπεις οποτε θες. Καθε χρονο αλλαζουν τον τροπο ομως οποτε ρωτα εκει!

Aλήθεια έχουν εξαντληθεί και τα 80άρια?
Ξέρει κανείς το τηλέφωνο της ticket house???

http://www.tickethouse.gr/home/