Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν ηλίθιο το πρόγραμμα της συναυλίας ,τον τρόπο να πάνε εκεί να παρκάρουν και τα λοιπά και βρίσκουν απόλυτα λογικο να πηγαίνουν και να κάνουν wall of death και circle pit και mosh και ότι άλλο κάτεβάζει το “φυλακισμένο” τους μυαλλό για να βρουν μία διέξοδο στην πλήξη τους.θα μου πεις ιδεολογία?θα σου απαντησω όχι.κατεστημένο.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω όσους έρχονται αλλά ταυτόχρονα βρίζουν διαργανωτές και τα λοιπα.Φιλαράκια οι επαναστάτες δεν ειναι ετσι… χώστε όσο γουστάρετε αλλά μην ερθετε.όχι και να ερχεστε και να γκρινιάζετε όλη την ώρα.

όσοι είναι κατά της διοργανώτριας αρχής και δεν έρχονται μπορει να κράζουν ελεύθερα:p

οι υπόλοιποι που σίγουρα πήραν πολύ ανετα το εισητήριο τους αλλά συνεχίζουν και κράζουν καλο θα ήταν να σταματήσουν και να σεβαστούν κάποιους που ίσως κράζουν για σοβαρούς λόγους.

μπορει να έχουμε ελευθερία του λόγου αλλά μην λέμε οτι έρχεται στο κεφάλι μας γιατί δεν έχουμε αλλη δουλεια,

επίσης σκέφτηκε κανείς ότι το πρόγραμμα ρυθμίζεται σε συνεννόηση με τα συγκροτήματα.πιστεύετε ότι εάν οι anthrax είχαν πρόβλημα θα κόλωναν να μιλήσουν.

Ρε ξυπνάτε όλα για τα χρήμα απο την μερια τους
ολα για την καύλα μας απο την δικιά μας

Ανοιχτομυαλε γκουρου, σε DIY συναυλια εχεις παει ποτε?

Πες τα8)Ποτε δε καταλαβα γιατι αμα θες να πας σε μεταλ συναυλια κ σχετικα μπροστα πρεπει να τα υποστεις ολα αυτα.Οκ δεν ειναι κλασικη μουσικη κ γω θα χτυπηθω αλλα υπαρχουν κ ορια,τι σου φταινε οι αλλοι…Ειδικα αν μιλαμε για Μαλακασα που με τα mosh κ ολα αυτα αναπνεουμε/τρωμε στη μαπα τοσο χωμα καλοκαιριατικα

Θες να τρέχω στο λοφο του Στρεφη και να σκοτώνομαι στο ξύλο επειδη κάποιοι το επιβάλουν σε κάποιους άλλους που το θεωρούν λογικό και must.εάν ήθελα να πλακωθώ όπως λέει ένας φίλος και σε ένα άλλο post θα πήγαινα kick-boxing.

δεν ξέρω κάποιοι λεν ότι κάποια συγκεκριμένα είδη μουσικής εκφράζουν κάποιο ιδιαίτερο τρόπο ακούσματος.

εξάλλου εαν το σκεφτεις επειδη η μουσική είναι τέχνη δεν σημαίνει ότι δεν μπορει να εκφράσει βίαια συναισθήματα προς τον συνάνθρωπο. κάθε τρελός που παίζει μουσικη(οχι όμως και τεχνη) μπορεί να γράφει και να υπαγορεύει με τους στίχους του ότι θέλει,και άλλοι να το βρισκουν με αυτο και να κοπάναν τα κεφάλια των διπλανων τους που δεν ξέρω ποιος τους ρώτησε εάν θελουν να κοπανηθουν

και τώρα θα μου απαντησει κάποιος “μην έρχεσαι μπροστα ρε φίλε εαν δεν θες να πλακωθείς”
ο ορισμός της τρομοκρατίας και της ανευλευθερίας.
και αποκαλείς εμένα με τόσο επιδεικτικά ειρωνικό τρόπο ανοιχτόμυαλλο γκουρού.
εγώ ένα τέτοιο άτομο πως να το αποκαλέσω?το λιγότερο φασιστα

και μην μπερδεύεις το diy η οτιδήποτε άλλο με το sonisphere,πάρτο χαμπάρι οι metallica δεν εκφράζουν τετοιου είδους τρόπο ακούσματος

Κι εγω το θεωρω εντελως ηλιθιο.

Απο την αλλη αν δε θες να χωθεις, δεν πιστευω οτι ειναι και δυσκολο, αλλα δε νομιζω οτι θα πρεπει να 'ναι αυτη η εννοια μου σε μια συναυλια.

Και με τους απειρους καθυστερημενους (δεν εννοω ολους οσους κανουν πιτ και λοιπα, καταλαβαινετε τι εννοω) που θα θελουν κυριολεκτικα να ξεκαυλωσουν στο Sonisphere για πολλους ισως ειναι απαγορευτικο να δουν τα αγαπημενα τους γκρουπ απο πολυ κοντα.

Δε νομίζω πως τα παιδιά διαμαρτύρονται για το ξύλο σε μια συναυλία, αλλά για το ξύλο χωρίς λόγο. Πόσες φορές έχω δει να ανοίγει πιτ στο soundcheck δε λέγεται#-o

Ότι θες κάνεις,σου δίνουν ένα βραχιολάκι,πολύ κόσμος θα το κάνει αυτό,1-2 άντθραξ,μετά κανά φαγητό ή κανα μπανάκι ,και μετά 5.30 για slayer πάλι πίσω…

Και το πιτ ενας τροπος εκφρασης ειναι. Βγαζεις αυτα που νιωθεις ακουγοντας την μουσικη. Εγω θεωρω ανελευθερια και τρομοκρατια να μου επιβαλλεις να καθομαι μπαστακας και να βλεπω την συναυλια επειδη εσυ θες σωνει και καλα να εισαι στα 2 μετρα απο τον “καλλιτεχνη”.

Καλα αυτα περι τεχνης τα ακουω και γελαω, χθες ετυχε να βρεθω σε “εντεχνο” live και πηρα αρκετη δοση κουλτουρας.

Ακριβως επειδη οι Metallica, Anthrax κλπ δεν ειναι diy μπαντες αλλα παιζουν για τα ΦΡΑΓΚΑ, οτι ωρα τους πουν να παιξουν θα παιξουν και δεν θα τολμησουν να μιλησουν κιολας.

Το λιγοτερο φασιστας, το περισσοτερο? Δεν μπορω να φανταστω, εχω φυλακισμενο μυαλο και για να ξεφυγω απο την πληξη της μιζερης ζωης μου αλληλοσπρωχνομαι με αλλους τυπαδες.

Α και για την σκονη δεν φταιει ο “καθυστερημενος” που χτυπιεται, αλλα ο μπασταρδος που δεν εχει βαλει ταπητα.

Εγώ δεν διαμαρτύρομαι για το πως θέλει να εκφραστεί κάποιος ας εκφραστεί οπως θέλει.υπάρχουν όμως τα όρια του σεβασμου και στο πως θέλει να εκφραστει ο άλλος.

δεν είναι λογικο πως να το κανουμε να υπάρχουν post που να λενε α ωραια ερχεται το τάδε συγκροτημα “ΞΥΛΟ ΡΕΕΕ” σιγα ρε Rambo ολοι σας να πουμε.

και το pogo και το moshing ιδεολογίες ειναι ας διαβάσουν όμως καλύτερα τι είναι όσοι νομίζουν ότι είναι αγκωνιές και μπουνίδια

ευτυχώς δεν υπερβάλει κανένας απ’ τους δυο! το πρόβλημα με τα μαύρα πιτ είναι πως οι περισσότεροι που συμμετέχουν, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, πιστεύουν πως είναι για να δείξεις τον ανδρισμό σου μελανιάζοντας τον άλλον (timeous), ενώ κάλλιστα μπορούν και ενέργεια να βγάλουν και διασκέδαση να προσφέρουν (bill-young).

Τουλαχιστον εγω το κανω επειδη ετσι το διασκεδαζω πιο πολυ. Επισης σεβομαι αυτα τα ορια που λετε, δηλαδη προσπαθω να μην πεφτω σε ατομα εκτος κυκλου και αποφευγω αγκωνιες γονατιες.

Κατα τα αλλα, θρας και ξυλο ρε :smiley:

ακριβως αγτο!!!:wink:

:lol::lol:

κανουν και αυτοι την δικια τους δοκιμη

εγώ πιστεύω πως το “ξύλο” είναι απαραίτητο σε τέτοιες συναυλίες . το βγάζει η μουσική ρε ! δν γίνεται να ακούς τέτοια παραμορφωμένα ριφ και να κάθεσαι παναγίτσα ! αλλά ναι , υπάρχουν και όρια ρε γμτ . είναι μερικοί που πηγαίνουν στη συναυλία σαν υποκατάστατο του γηπέδου . ίσα ίσα για να πουλήσουν την μούρη του μουσικόφιλου και να πλακωθούν ακόμη κ στο soundcheck :stuck_out_tongue: (όπως θα έκαναν και στο γήπεδο) . #-o

κ πραγματικά τώρα . δν είναι μαλάκες αυτοί που κάνανε mosh π.χ. στο La Grange στους ZZ TOP ?? α ρε μαλάκα με τη μπλούζα KREATOR ακόμη σε θυμάμαι … κωλόζωο !

Τσο και λο και kickback

ΆΘΛΙΟΙ…

και εγω γουστάρω πιτ ρε και μπαίνω σχεδον παντα αλλα μεχρι ενα οριο…
οχι και ξυλο αλλο αν ξεφύγει καμια μπουνιτσα!!!

Παντως, για να λεμε και την αληθεια, τις περισσοτερες φορες, αμα δε θες να μπεις στο ξυλικι, υπαρχει τροπος.

ναι ρε συ πολυ απλα πας σε αλλο(πιο “φλορικο”) και τελος…

Aυτο που λεει ο δισκοβολος ρε παιδες…Παραδειγμα. Πηγα την προηγουμενη Κυριακη στους Bolt Thrower. Οταν μπαινει ενα κολασμενο ριφφ, τυπου Killchain ειναι δυνατον να κατσω αγγουρι? Δυσκολο. Ή οταν χωσουν οι Σφαγεις τιποτα Angel Of Death ξερω γω, ε ναι θα χτυπηθω. Αλλα παντα με οριο βεβαια. Δεν φευγουν ετσι μπουνιες και αγκωνιες. Δηλαδη, μπουγιο, σπρωξιμο, κανα πουστικο χτυπημα αλλα μεχρι εκει. Και μελανιες να αποκτησω και και…Αλλα οχι και να το κανουμε γηπεδο και να αρχισουμε την σφαγη απο το soundcheck ξερω γω…

Κατα τα αλλα, φαγακι, ταβλακι και χαρτια στο διαλειμμα 8):lol:

Οχι απαραιτητα.Σε ποσες συναυλιες εχει ανοιξει pit πισω μου ακριβως κ λογω πιεσης απτα πλαγια εχω πεσει μεσα.Σιγουρα αυτοι που μπαινουν οικειοθελως δε θελουν να τις φανε οσοι μπαινουν κατα λαθος(οι περισσοτεροι τουλαχιστον:p),αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζει…