Ελπίζω να κατάλαβες το υποννοούμενο
Ανακοίνωση της DiDi Music για το πρόγραμμα του Sonisphere!
Έχοντας διαβάσει με πολύ μεγάλη προσοχή τις ενστάσεις σας για το πρόγραμμα εμφάνισης των συγκροτημάτων στο Sonisphere Festival, θα θέλαμε να κάνουμε μερικές διευκρινίσεις, όχι προς εκείνους που χρησιμοποιούν την ελευθερία του λόγου εξυπηρετώντας σκοπούς φθηνού ανταγωνισμού, αλλά προς εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για το event και αγαπούν τη μουσική.
Το Sonisphere Festival είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, με συγκεκριμένους καλλιτέχνες, των οποίων τα συμβόλαια καθορίζουν τη σειρά, την ώρα και τη διάρκεια εμφάνισής τους.
Η εταιρία μας δεν επεμβαίνει και δεν διαμορφώνει το ισχύον πρόγραμμα. Παρόλα αυτά έχουμε προωθήσει τα παράπονα που έχουν εκφραστεί και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες την απάντηση για πιθανή αναδιαμόρφωση του προγράμματος.
Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν πόσο πιο περίπλοκη είναι η διοργάνωση ενός φεστιβάλ από τη διοργάνωση μιας μεμονωμένης συναυλίας και πως δεν είναι δυνατόν οι επιθυμίες όλων να ικανοποιηθούν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ακραίες αντιδράσεις οργής, μάλλον δεν εκφράζουν τους πραγματικούς fans του πρώτου Sonisphere Festival στη χώρα μας.
Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα τις απόψεις σας, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσουμε μια μοναδική Sonisphere συναυλιακή εμπειρία.
Την είδα την ανακοίνωση της εταιρείας. Δύσκολο να αλλάξει κάτι, αλλά τουλάχιστον το ευχάριστο είναι ότι κινητοποιηθήκαμε.
Ρίξτε και μια ματιά στο πρόγραμμα της Τουρκίας.
χαχ μακαρι μακαρι…
Συγνωμη λιγο ρε παιδια την στιγμη που μενω τρικαλα, θεσσαλονικη, κερκυρα, πελοποννησο, κρητη γτ να μην εχω το δικαιωμα να κραζω για την τιμη του εισητηριου μου; εγω συγκεκριμενα ερχομαι με το αμαξι μου και θελω 90 γτ εισητηριο και αλλα τοσα για να ρθω (απο τρικαλα) + φαγητα ποτα μ λκιες γτ ενταξει δν θα κατσεις να πεθανεις ουτε τις διψας ουτε τις πεινας…
Με συγχωρειτε κιολας αλλα αν εμενα αθηνα η κοντα στην μαλακασα θα το βουλονα και θα ελεγα και ευχαριστω που ειμαι στα 18 και θα δω μεταλλικα, σλειερ, ανθρακς και μεγαντεθ μαζι, τωρα ομως; αυτα τα 180 ευρω τα υπολογισατε για εμενα και τον καθενα που μπορει να μενει και πιο μακρια και να θελει τα τριπλασια +++
Φυσικα και πηρα το εισητηριο μου, φυσικα και θα παω αλλα αν μου δωθει η ευκαιρια να εκφρασω τα παραπονα μου και να εισακουστουν θα το κανω.
Ευχαριστω
Tι σε κανει να πιστευεις οτι τα 80? που μαζεψα (μιλαω για μενα ε …δεν στο παιζω καποιος) εγω περσι για τους AC/DC μενοντας κανα τριμηνο νηστικος στο σχολειο ειναι λιγοτερα απο πεντε σημερινες δικες μα σαββατιατικες εξοδους;;;
μπράβο λες και εγώ είπα ότι δεν ακούω metallica η τπτ αλλο διάβασε τι λέω πρώτα και μετά πόσταρε …
Ενδιαφέρεται κανείς για ένα 85αρι?
Το πουλάει ένας φίλος, να μην του μείνει αν είναι.
Τπτ απολυτως. Το αντιθετο λεω: οτι σημερα τα 80 γιουρα ειναι ΠΟΛΛΑ και μοιαζουν με πεντε (ισως και περισσοτερες) σαββατιατικες εξοδους, αλλα το ΙΔΙΟ ισχυε και πριν απο 20 χρονια. Απλα τα (τοτε) πεντε χιλιαρικα δρχ μοιαζουν αμελητεα με τα σημερινα (κατ’ αντιστοιχια φυσικα) 15 ευρω.
Μαζι σου ειμαι, δεν ειχα καμια διαθεση να υποτιμησω τις οικονομιες του καθενος για να δει μια συναυλια. Αλλα μη λεμε οτι τοτε ηταν και τσαμπα οι συναυλιες!
edit:(σημειωση για τον ελληνα τζαμπατζη… Στην γερμανια για να μπεις στο live θελει ταυτοτητα. Barcode και τα σχετικα. Οπως Barcode παιζει κ σε αγγλια-ισπανια…)
επειδη το εψαχνα κι εγω κ πηγα Δρεσδη, οπως και διαφοροι φιλοι μου σε αλλες πολεις. που πηγες και ποσο πληρωσες; Ολη η γερμανια ειχε τιμη απο 68 εως 73?, η αγγλια 55 λιρες, βελγιο 70, μονο ισπανια ειχε 45? και σε κανα 2 ακομα χωρες γυρω στα 53? δεν ξερω για το κοματι απο ανοιξη και μετα… Αλλα γενικοτερα με τρεις εξαιρεσεις(δεν νομιζω οτι τρεις στις 50 τις λες αρκετες) ολη η φαση ηταν απο 65 εως 70(φαντασου οτι στην Γερμανια εχουν και 0 μεταφορικα…). Τα 35? ηταν τσαμπα, τα 45 τελεια, και τα 55 αρκετα καλα για τα δεδομενα των rammstein.
Καποιος που ρωτησε για τις σκηνες κι εγω δεν ξερω πως ακριβως θα το κανουν αλλα θα ειναι η μια απεναντι στην αλλη. Αφου δεν θα παιζει κανενας πανω στον αλλο μια χαρα… Οπως ειπα και πιο πριν μεταβολη και απο τελευταιος πιανεις καγκελο…
Για το 5000χιλιαρο που μεσα σε λιγα χρονια εγινε 30? ειναι λογικο αν σκεφτεις οτι το νερο 250ml εκανε 50δρχ και μετα το 2001 50λεπτα. Βαλε λοιπον τα εξοδα για να φερεις μια μπαντα το 96 και σκεψου ποσο εχουν γινει το 2010. Αεροπορικα, ξενοδοχεια, παροχες, μετακινησεις. Ο κοσμος που παει σε συναυλιες πανω κατω ιδιος ειναι…
Έχοντας διαβάσει με πολύ μεγάλη προσοχή τις ενστάσεις σας για το πρόγραμμα εμφάνισης των συγκροτημάτων στο Sonisphere Festival, θα θέλαμε να κάνουμε μερικές διευκρινίσεις, όχι προς εκείνους που χρησιμοποιούν την ελευθερία του λόγου εξυπηρετώντας σκοπούς φθηνού ανταγωνισμού, αλλά προς εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για το event και αγαπούν τη μουσική.
Το Sonisphere Festival είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, με συγκεκριμένους καλλιτέχνες, των οποίων τα συμβόλαια καθορίζουν τη σειρά, την ώρα και τη διάρκεια εμφάνισής τους.
Η εταιρία μας δεν επεμβαίνει και δεν διαμορφώνει το ισχύον πρόγραμμα. Παρόλα αυτά έχουμε προωθήσει τα παράπονα που έχουν εκφραστεί και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες την απάντηση για πιθανή αναδιαμόρφωση του προγράμματος.
Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν πόσο πιο περίπλοκη είναι η διοργάνωση ενός φεστιβάλ από τη διοργάνωση μιας μεμονωμένης συναυλίας και πως δεν είναι δυνατόν οι επιθυμίες όλων να ικανοποιηθούν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ακραίες αντιδράσεις οργής, μάλλον δεν εκφράζουν τους πραγματικούς fans του πρώτου Sonisphere Festival στη χώρα μας.
Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα τις απόψεις σας, κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και να σας εξασφαλίσουμε μια μοναδική Sonisphere συναυλιακή εμπειρία.
E, μας περνάνε επισήμως για ηλίθιους πλέον.
Έγινε didi, ούτε τανκιάν ούτε τίποτα.
:bye:
Εισητηρια λογικα υπαρχουν ακομα(95Ε γτ 85Ε σιγα μην εμειναν) και επειδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα τελικα να μπορεσω να παω…αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα βρω κανα 2 μερεσ πριν την συναυλια…μην κατεβω τσαμπα αθηνα και δεν βρω εισητηρια.
Λογικα θα βρω.εσει τι λετε??
Α και μηπως ξερει κανενας ποσα περιπου εχουν πουληθει?
Δεν
Πρόκειται
Ποτέ
Να γίνει
Sold Out
Το Terra Vibe
Και ακόμα έχει 85άρια
αλλο πραγμα η μια συναυλια ρε και αλλο η αλλη.τανκιαν με 25 γιουρα και αδεια αθηνα δεν ειναι και ασχημο.βεβαια καταλαβαινω με ποιο σκεπτικο το λες,αλλα απλα πιστευω οτι ειναι τελειως διαφορετικη η σταση της didi σε αυτες τις δυο συναυλιες.
και απο εμενα :bye: :bye: :bye:
απλα βλεπω τι επαιξαν ισπανια και
Αμα ανεβω στις 19 βλεπετε να βρικω 85αρια?