Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Αμάν !!! Φάε τη γλώσσα σου ανθρωπέ μου ! Τι νέα είναι αυτά πάλι ! 8O

Εντάξει, νομίζω θα του έχει περάσει μέχρι τότε .

Πάντως το άσχημο είναι ότι από τότε που έκανε την εγχείρηση στη μέση είναι πολύ πιο στατικός πάνω στη σκηνή και δεν κοπανιέται όπως παλιά. :frowning:
Λογικό βέβαια, όμως αλλιώς τον είχαμε συνηθίσει …

Γουστάρω όπως θα έχετε καταλάβει την όλη φάση με αυτό το φεστιβάλ όπως θα έχετε καταλάβει. Όλες τις μπάντες θα γούσταρα να τις δω γιατί θα είναι η πρώτη φόρα [2η βασικά που θα δω μεταλλικα], αν όμως δεν βγούν οι Σλειερ…bb…παίχτηκε η μαλακία…

Να πάω να τους δω Βουλγαρία ή Αθήνα ;
Βουλγαρία βγαίνει 65 Ευρώ μαζί μετα μεταφορικά. 130 Ευρώ βγαίνει στο Terra Vibe μαζί με τα μεταφορικά.

Tι λες ρε μάγκα?? Μόνο 65 ευρώ??? Στα σύνορα μένεις ???( :stuck_out_tongue: )??? Δηλαδή το εισιτήριο έχει την ίδια τιμη με τα μεταφορικά?? WTF??

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Βουλγαρία…μην το συζητάς!!

Facebook των ANTHRAX

Έλληνες προσοχή / ATTENTION GREEK FANS -
We have no control over our early Greece Sonisphere time slot. Definitely not our idea.

Post your displeasure on http://www.facebook.com/pages/Sonisphere-Greece/311744037389 OR http://gr.sonispherefestivals.com/ and let THEM know ALL OF THE BIG FOUR should be playing back to back …to back to back and at night!!!

See you in the pit soon -
That opening act called ANTHRAX

“Lets hope the time slot gets moved!”

Τσιμπουκι ο Λερης…

Εγω λεω να τον πιασει ο Scott Ian να του πει δυο λογακια.

Τι σας φταίει ο Λέρης?

αχαχαχαχαχαχ ρεζίληδες… DiDi Music for ever!!!

Ποια τραγούδια θεωρούνται “σίγουρα” για τα sets των Metallica και Slayer?

Ακομη δε ειναι σιγουρο τιποτα γιατι δε ξερουμε στο sonisphere μπορει να παιξουν ας πουμε απ τα πρωτα album…Παντως για Metallica τα nothing else matters,enter sandman,seek and destroy,creeping death,one,For Whom The Bell Tolls,The end of the line,Master of Puppets,Sad but true ειναι τα σιγουρα με τα μεχρι τωρα δεδομενα…για slayer δες εδω http://www.setlist.fm/setlist/slayer/2010/docks-hamburg-germany-1bd42d78.html δεν αλλαζει και πολυ αν και θα παιξουν μονο μια ωρα εδω

Master of Puppets & Raining Blood

Μαλάκα! :stuck_out_tongue:

καλυτερα να τον πιασει ο Ian Scott “να του πει δυο λογακια”…8)

XAXAXAXAXAXA Κορυφαίο!!!

Πες μου ενα να καταλαβω?:-k
Αλλα να ειναι ROCK.
Μην ακουσω τιποτα Coldplay, Killers, Kings of Leon, Nickelback, γιατι τοτε η συγκριση ειναι χαοτικη εως αδυνατη.

Και στο κατω κατω με τα νεα αλμπουμ τους μια χαρα τα πηγαινουν στα charts και στις πλατινες ολα τα παλια συγκροτηματα (Metallica, Guns N’ Roses, AC/DC, U2, Green Day) ποσο μαλλον οταν ξεπερνουν καλλιτεχνες που θεωρουνται mainstream (Madonna, Rihanna, Beyoncé , Pink, Robbie Williams, Eminem, Alicia Keys, Jay-Z, Kanye West, Duffy).

Ετσι να μιλαμε με δεδομενα.:wink:

on topic

Τελικα θα ειναι οι δυο σκηνες κοντα?

Mετα τη συναυλια-απατη των KISS στο χωραφι του “κυριου” Λωρη ορκιστηκα πως δεν θα ξαναπατησω ποτε εκει για live… Eτσι “εχασα” αρκετες μπαντες τα προηγουμενα 2χρονια και φυσικα ενα κορυφαιο “Rockwave Festival” το προηγουμενο καλοκαιρι… Τουλαχιστον ημουνα τυχερος και με γλυτωσε ο καλος Θεουλης απο τις ηλεκτρικες καταιγιδες και τη βροχη μανιταριων που επληξαν την Μαλακασσα.:slight_smile:

Φετος το σκεφτηκα πολυ αλλα τελικα ειπα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στο κωλοχωραφο μονο και μονο λογω των ονοματων του Φεστιβαλ. Καλως ή κακως κατι τετοιο δεν ειχε ξαναοργανωθει στην Ελλαδιτσα μας. Το πηρα λοιπον και γω σαν μαλακας το εισιτηριακι μου και το χειροτερο ειναι πως θελω ακομα να παω. Κανονιζω ηδη αδεια απο δουλεια αλλιως θα προλαβω μοναχα Metallica…:?

Oμως η συγκεκριμενη εταιρια δειχνει για αλλη μια φορα ποσο ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ μας εχει και ποσο ΖΩΑ μας θεωρει. Και καλα κανει εδω που τα λεμε αφου ακομα συνεχιζουμε και πηγαινουμε στα live της. Το οτι λογω ανωτερων δυναμεων και πιεσεων απο τη γιαγια του Οντιν αναγκαστηκε να βαλει τους Anthrax στη 1 δεν ξερω ποσο και τι πρεπει να εχει πιει καποιος για να το πιστεψει.

Δυστυχως αυτη τη φορα ειχα κανει μια προσπαθεια να θαψω την γκρινια μου και να ξεχασω την ΑΣΕΒΕΙΑ που εχει δειξει ο κ. Λωρης και οι παρατρεχαμενοι του προς τους οπαδους εις βαρος των οποιων τα τελευταια χρονια ζει. Ειχα πει πως αν οι συνθηκες εχουν αλλαξει προς το καλυτερο (2χρονια ειχα να παω εκει, τι στο διαoλο) μπορει να ψηνομουνα να ανεβαινα και για Ozzy. Πλεον δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ τετοια πιθανοτητα.

Πλεον ειναι οντως η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που ανεβαινω στο κωλοχωραφο σας και αυτο γιατι αμελησα να οργανωθω με παρεα απο Θεσ/κη που θα παει Βουλγαρια. Λεω, δεν μπορει, Big-4 ειναι, ποσο μπορει να το γαμησουν? Και ομως ΝΑΙ! Didi is back! Πραγματικα συγχαρητηρια. Τοσο Ψεμμα, Ασεβεια, Κομπλεξ, Ειρωνεια, Κοροϊδα και Απατη προς τους πελατες του κανενας αλλος διοργανωτης δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να προσφερει.:slight_smile:

Ελπιζω να μην τα κανετε ακομα περισσοτερο σαν τα μουτρα σας τη μερα του Φεστιβαλ. Τα λεμε εκει λοιπον για τελευταια φορα αν μεχρι τοτε δεν εχω πουλησει το εισιτηριο…

ΗΛΙΘΙΟΙ.

Μεχρι και οι ιδιοι οι Anthrax φριξανε με την ωρα εμφανισης τους, ρεζιλικια… Μακαρι να το αλλαξουν εστω και τελευταια στιγμη οι πανεξυπνοι διοργανωτες μας, ελεος… Και οποιος πιστευει οτι δεν τα κανονιζουν αυτοι, αλλα η κεντρικοι οργανωτες του Sonisphere, οπως μας λενε, ειναι πολυ αφελης… Για τα πουλμαν της Apollon Association ρωτησε κανεις λεπτομερειες?

Godsmack Muse Avenged Sevenfold Three Days Grace Thirty Seconds To Mars Rise Against ειναι στο τοπ στο billboard οχι στις προτιμησεις μου εχουν ερθει? Οχι Φιλακια:p

Ξερουμε τι παιζει με λεοφορεια κλπ ? Θα παιζει φετος σανγουειζ επειδη δεν ειδα κατι μεχρι τωρα