Έψαξες και δεν βρήκες?
όντως η δήληση των Anthrax τα λέει όλα… Κρίμα…
Μολις ειδα ολο το DVD των SLAYER απο το φετινο Rock Am Ring.
O Araya ακινητος απο θεμα headbanging.
Καλο setlist αλλα ρε γαμωτο κατι δεν …
Σε λιγο θα δω και των Megadeth απο το Rock In Rio Λισαβωνα και θα σας ενημερωσω
Μη ξεχνάς ότι πριν πολύ λίγο καιρό έκανε εγχείρηση στην πλάτη του οπότε είναι λογικό να είναι στατικός
Ε ναι, χαιρω πολυ
E πως θα κοπανιέται τότε;; Για τέτοια είμαστε;;; Άσε μην πάθει κι’αυτός τίποτα. φτου φτου φτου!!!
Χωρίς να ξέρω και πολλά…
Έχετε κοιτάξει τις ώρες εμφάνισης στα υπόλοιπα Sonisphere με Big 4?
Έτυχε και είδα της Ελβετίας και το πρόγραμμα είναι αντίστοιχο με εδώ.
Δεν έχω δει ακόμα τα άλλα.
Αλλά ρε παιδιά, όταν φωνάζουμε για λάθος λόγους δεν χάνουμε και το δίκιο μας για άλλα θέματα που θα έπρεπε να δούμε;
Πιστεύετε πραγματικά ότι η κάθε Didi θα έβαζε σκοπίμως τους κάθε Anthrax να παίξουν χαμηλότερα από τους κάθε Stone Sour;
Επίσης, δεν είδα αντίστοιχη ανακοίνωση των Anthrax για την Ελβετία…γιατί άραγε;
γιατι οι ελβετοι δεν νομιζω να εκαναν ποτε τη φασαρια που ηδη κανουν και θα κανουν οι ελληνες,για το προγραμμα.βεβαια ειναι προτιμοτερα να αντιδραμε σε κατι που δεν γουσταρουμε,αλλα μηπως τα πυρα πηγαινουν σε λαθος στοχο?
Μαλλον θα συμφωνησω με καποιους που ειπαν για Megadeth στην θεση των Slayer…
-
Ας φωνάζουμε και για τους λάθος λόγους απ’ το να κάνουμε απλώς τουμπεκί.
-
Στην Ελβετία παίζουν επίσης Motorhead, Alice In Chains, Volbeat, AS I Lay Dying. Γενικά 18 μπάντες σύνολο, ασταμάτητα. Είναι απ’ τα κανονικά φεστιβάλ.
-
Για δες μια Τουρκίας και Τσεχίας που είναι λιγότερες οι μπάντες και προσεγγίζουν το δικό μας lineup.
-
Με 2 σκηνές και 7 μπάντες το να ξεκινάει το φεστ στις 12 είναι τραγικό, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Εδιτ:
Εσύ ο αποπάνω τι εννοείς με το Megadeth στη θέση των Slayer? Αφού πιο μετά παίζουν οι Megadeth.
Να ανοιξει ο Dave για τον Lars εννοω (στην ιδια σκηνη)
ουτε αυτο μας φτανει.το πολυ πολυ να κανουμε μια υποχωρηση και να πεταξει ο μαστεην τον χαμμετ απο τη σκηνη,για να παιξουν μαζι οι real metallica:p
-
Διαφωνώ.
-
Άσχετο με αυτό που είπα
-
Άσχετο με αυτό που είπα
-
Δηλαδή τι θα πρότεινες; Εγω προτιμώ να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες επικαλύψεις που σημαίνει “άπλωμα” των συγκροτημάτων.
Αυτό που θέλω είναι να είναι αξιοπρεπής η 2η σκηνή γιατί στο περσινό δε μου φάνηκε ικανοποιητικές οι συνθήκες στο 2ο stage.
Άσχετο με αυτό που είπα.
my bad που μπήκα στη διαδικασία.
Your bad που δε σέβεσαι το συνομιλητή σου. Νever mind.
ό,τι πεις.
ChrisP θα προτιμουσες να πεφτουν και σε μας η μια μπαντα πανω στην αλλη; Δηλαδη να χανεις το encore των slayer για να προλαβεις την αρχη τω megadeth κτλπ;
Το σιγουρο ειναι οτι η didi δεν κανονιζει το line up αλλα οι manager του sonisphere.
Και θα ρωτησω κατι αλλο. Αν πχ οι Anthrax επαιζαν στην θεση των stone sour ολα καλα για εσας που φωναζετε; Δεν θα βρειτε κατι αλλο; Δεν θα φταιει κατι αλλο;
(αυτο με ττην ωρα κοινης ησυχιας ειναι κατοπιν παραπονου ενος κατοικου της Μαλακασας που ησχυριζεται οτι η μουσικη ακουγεται σπιτι του και μιλαω σοβαρα…)
Όχι, ας φωνάζουμε για τους σωστούς λόγους γιατί αλλιώς καταντάμε γραφικοί.
Και? Δλδ το πρόβλημα μας τώρα είναι ότι δεν έχουμε 18 μπάντες? Άμα είχαμε δε θα έκραζε πάλι κόσμος για την ώρα των Anthrax… I think not…
Λιγότερες από αλλού αλλά και περισσότερες από εδώ. Τουρκία είναι 3 μέρες φεστιβάλ κι όχι μία και οι Stone Sour παίζουν την ίδια ώρα με Anthrax απλά σε άλλη μέρα. Όσο για το lineup, να βλέπαμε στην Ελλάδα Accept πάνω από Manowar και να σου πω τι θα άκουγε ο διοργανωτής.
Καθόλου τραγικό. Απλά δεν επικαλύπτονται οι μπάντες. Στην Τσεχία οι δύο σκηνές τρέχουν παράλληλα κι έτσι ενώ παίζουν οι Slayer απέναντι έχεις τους Rise Against.
Πόσο πιο απλά να πει κανείς ότι το Σόνισφηρ στην Ελλάδα είναι βασικά οι big-4?
Έτσι δεν πλασάρεται άλλωστε “για πρώτη φορά οι big-4 κτλ κτλ” διαβάζουμε.
Πόσους θα χάλαγε το εξής πρόγραμμα (τυχαίες οι διάρκειες)?
Stage 1:
16.00 - 16.30: Local Band
17.00 - 18.00: Anthrax
18.30 - 19.30: Megadeth
20.00 - 21.00: Slayer
21.30 - 23.30: Metallica
Stage 2:
16.30 - 17.00: Local Band
17.30 - 18.15: BFMV
19.00 - 20.00: Stone Sour
Και, ΝΑΙ, τι να κάνουμε στα περισσότερα φεστιβάλ είθισται να επικαλύπτονται οι μπάντες. Αλλά εφόσον το main thing του φεστιβάλ είναι οι big-4 (αυτοί και άλλες δυο μπάντες είναι το ελληνικό σόνισφηρ) τότε διευκόλυνε το κοινό που κατά τη συντριπτική του πλειοψηφία θα πάει γι’ αυτούς.
Εμένα άλλωστε ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα παίξει πάνω από ποιον, ποτέ δε με ενδιέφερε. Μιλάω καθαρά ως προς το τι ζητάει το κοινό και τι παρέχει η εταιρεία.